aby założyć posty i tematy.

Hyde Park

PreviousPage 29 of 244Next

Od prawie dwóch lat mam Xiaomi Redmi Note 7 i nie klęka 🙂 Więc jego mogę polecić z czystym sumieniem.

Marek Pilarski has reacted to this post.
Marek Pilarski

A jeszcze dodam, że doczekał się już następców, ale za nich nie ręczę 🙂

Marek Pilarski

Siódemki to się już raczej nigdzie nie dostanie, ja właśnie ostatnio zastanawiałem  się nad ósemką bo były promocje tydzień temu, ale się trochę zgapiłem i się skończyły. Nawet bez promocji to co oferują jest w rewelacyjnej cenie. Jedyny minus, że Chińczyki podobno ostro szpiegują użytkowników.

Uwaga wszyscy posiadacze Xiaomi. Firma szpieguje każdy wasz ruch!

Nie polecałbym Samsungów - nie dlatego, że jest słaby tylko dlatego, że lepsze parametry oferują inni producenci w niższej cenie.

Marek Pilarski

Miałem Samsunga, teraz kupiłem kolejnego (M31s), pełna satysfakcja 🙂

Marek Pilarski

Wcześniej też miałem Samsungi, ale z innej półki cenowej 🙂 I też złego słowa nie powiem na J5, Galaxy Pro i Avilę. A ten mierzwiakowy wygląda świetnie i wizualnie i po parametrach. Nie wiem czy tysiaczek za niego w Euro to konkurencyjna cena, ale jeśli w testach się zgadza to na poważnie bym go rozważał.

Marek Pilarski and Mierzwiak have reacted to this post.
Marek PilarskiMierzwiak

O widzisz, ja brałem za 1099 🙂

Marek Pilarski

A macie jakieś doświadczenia z telefonami powystawowymi?

Ten Samsung faktycznie fajny przy tej cenie. Mnie z rok temu zaproponowano A20 w salonie, to przy tych parametrach jakie miał kosztował masę pieniędzy. Widzę, że teraz nawet jest droższy niż nowy Xiaomi Note 9, a Note ma prawie wszystko lepsze począwszy od obudowy i wyświetlacza, aparat, pamięć, bateria.

Cytat z Marek Pilarski data Styczeń 28, 2021, 12:56

No ja bym nie brał, 12 godzin włączenia i macania z przerwą na niedziele i Święta.

Cytat z Marek Pilarski data Styczeń 28, 2021, 12:56

Jeśli stoi sobie w gablocie to można brać, ale jeśli jest w wolnym dostępie i każdy może go dotkąć to raczej nie

O, ja też mam LG G6 🙂

Kupując elektronikę korzystam z zestawień najlepszych telefonów, dostępnych w necie. I tak też pewnie zrobię kupując kolejny. Dobry stosunek jakości do ceny mają chińskie aparaty, ale sam nie korzystam i nie wiem jak u nich z trwałością. Aczkolwiek moja dziewczyna na Xiaomi od 2 lat i nie narzeka.

I jestem bardzo zadowolony z niego. Mam go już ponad 3 lata i działał bez zarzutu, najpewniej nie zmieniałbym go przez najbliższy rok, mimo pęknięć na wyświetlaczu, które przez głupotę zrobiłem w sierpniu w dwóch miejscach przy krawędzi. Jednak było to powierzchowne i nadal normalnie działał, ale wczoraj go dobiłem. Da się coś robić, ale wyświetlacz mocno świruje.

Cytat z Mierzwiak data Styczeń 28, 2021, 12:34

O widzisz, ja brałem za 1099 🙂

A widzę, że jak wyszedł kilka miesięcy temu, to kosztował ok. 1400 zł, więc w sumie chyba dość szybko zszedł z ceny. Ciekawe dlaczego... chyba że to normalne.

Cytat z Marek Pilarski data Styczeń 28, 2021, 17:57

I jestem bardzo zadowolony z niego. Mam go już ponad 3 lata i działał bez zarzutu, najpewniej nie zmieniałbym go przez najbliższy rok, mimo pęknięć na wyświetlaczu, które przez głupotę zrobiłem w sierpniu w dwóch miejscach przy krawędzi. Jednak było to powierzchowne i nadal normalnie działał, ale wczoraj go dobiłem. Da się coś robić, ale wyświetlacz mocno świruje.

A korzystasz z etui na telefon? Ja mam spigena. Aparat kilka razy mi spadł, etui jest trochę poobijane i wyszczerbione, ale telefon nieruszony. Minusem jest to, że skrywasz urodę swojego telefonu (a G6 wciąż uważam za bardzo ładny).
Mojego też mam już gdzieś około 3 lat. Może trochę mniej.

Tak, też ze spigena, ale etui przezroczyste, więc ładny telefon widać. Samo w sobie jest już mocno zepsute, ale chroniło telefon dobrze nawet teraz. Właśnie latem zrobiły się te uszkodzenia, choć nie pamiętam dokładnie kiedy i jak to się stało, być może telefon wypadł z niego. 😛 Teraz po prostu uderzyłem nogą w ramę łóżka, a miałem telefon w kieszeni i prosto w wyświetlacz walnęło.

The Saga Continues:

I jeszcze:

Była dziewczyna Hammera, ta której rzekomo wyciął nożem "A" na podbrzuszu. Odrażające.

Nowy telefon zamówiony. Jednak Samsung M31s, więc dzięki @mierzwiak za polecenie. 😉

Czytałem wczoraj jeszcze opinie i oglądałem recenzje, zapytałem też jeszcze jednego znajomego, i w sumie sam był pod wrażeniem, że taka cena przy takich parametrach, i powiedział, że może sam się na niego skusi, bo rozgląda się za nowym. 🙂

Mierzwiak has reacted to this post.
Mierzwiak

Gratki! Nie pożałujesz. No i ładne zdjęcia robi, o takie coś ostatnio strzeliłem:

Marek Pilarski and Szaman have reacted to this post.
Marek PilarskiSzaman

Takie fotki lubię pstrykać, więc będzie testowany. 🙂

Ty masz ten czarny czy niebieski model?

PreviousPage 29 of 244Next