Hyde Park
Cytat z Szaman data 28 stycznia, 2021, 10:41Od prawie dwóch lat mam Xiaomi Redmi Note 7 i nie klęka 🙂 Więc jego mogę polecić z czystym sumieniem.
Od prawie dwóch lat mam Xiaomi Redmi Note 7 i nie klęka 🙂 Więc jego mogę polecić z czystym sumieniem.
Cytat z Szaman data 28 stycznia, 2021, 11:39A jeszcze dodam, że doczekał się już następców, ale za nich nie ręczę 🙂
A jeszcze dodam, że doczekał się już następców, ale za nich nie ręczę 🙂
Cytat z Ernest Kubica data 28 stycznia, 2021, 11:49Siódemki to się już raczej nigdzie nie dostanie, ja właśnie ostatnio zastanawiałem się nad ósemką bo były promocje tydzień temu, ale się trochę zgapiłem i się skończyły. Nawet bez promocji to co oferują jest w rewelacyjnej cenie. Jedyny minus, że Chińczyki podobno ostro szpiegują użytkowników.
https://antyweb.pl/xiaomi-sledzi-uzytkownikow/
Nie polecałbym Samsungów - nie dlatego, że jest słaby tylko dlatego, że lepsze parametry oferują inni producenci w niższej cenie.
Siódemki to się już raczej nigdzie nie dostanie, ja właśnie ostatnio zastanawiałem się nad ósemką bo były promocje tydzień temu, ale się trochę zgapiłem i się skończyły. Nawet bez promocji to co oferują jest w rewelacyjnej cenie. Jedyny minus, że Chińczyki podobno ostro szpiegują użytkowników.
Uwaga wszyscy posiadacze Xiaomi. Firma szpieguje każdy wasz ruch!
Nie polecałbym Samsungów - nie dlatego, że jest słaby tylko dlatego, że lepsze parametry oferują inni producenci w niższej cenie.
Cytat z Mierzwiak data 28 stycznia, 2021, 12:17Miałem Samsunga, teraz kupiłem kolejnego (M31s), pełna satysfakcja 🙂
Miałem Samsunga, teraz kupiłem kolejnego (M31s), pełna satysfakcja 🙂
Cytat z Szaman data 28 stycznia, 2021, 12:30Wcześniej też miałem Samsungi, ale z innej półki cenowej 🙂 I też złego słowa nie powiem na J5, Galaxy Pro i Avilę. A ten mierzwiakowy wygląda świetnie i wizualnie i po parametrach. Nie wiem czy tysiaczek za niego w Euro to konkurencyjna cena, ale jeśli w testach się zgadza to na poważnie bym go rozważał.
Wcześniej też miałem Samsungi, ale z innej półki cenowej 🙂 I też złego słowa nie powiem na J5, Galaxy Pro i Avilę. A ten mierzwiakowy wygląda świetnie i wizualnie i po parametrach. Nie wiem czy tysiaczek za niego w Euro to konkurencyjna cena, ale jeśli w testach się zgadza to na poważnie bym go rozważał.
Cytat z Marek Pilarski data 28 stycznia, 2021, 12:56A macie jakieś doświadczenia z telefonami powystawowymi?
A macie jakieś doświadczenia z telefonami powystawowymi?
Cytat z Ernest Kubica data 28 stycznia, 2021, 12:56Ten Samsung faktycznie fajny przy tej cenie. Mnie z rok temu zaproponowano A20 w salonie, to przy tych parametrach jakie miał kosztował masę pieniędzy. Widzę, że teraz nawet jest droższy niż nowy Xiaomi Note 9, a Note ma prawie wszystko lepsze począwszy od obudowy i wyświetlacza, aparat, pamięć, bateria.
Ten Samsung faktycznie fajny przy tej cenie. Mnie z rok temu zaproponowano A20 w salonie, to przy tych parametrach jakie miał kosztował masę pieniędzy. Widzę, że teraz nawet jest droższy niż nowy Xiaomi Note 9, a Note ma prawie wszystko lepsze począwszy od obudowy i wyświetlacza, aparat, pamięć, bateria.
Cytat z Szaman data 28 stycznia, 2021, 13:02Cytat z Marek Pilarski data Styczeń 28, 2021, 12:56A macie jakieś doświadczenia z telefonami powystawowymi?
No ja bym nie brał, 12 godzin włączenia i macania z przerwą na niedziele i Święta.
Cytat z Marek Pilarski data Styczeń 28, 2021, 12:56A macie jakieś doświadczenia z telefonami powystawowymi?
No ja bym nie brał, 12 godzin włączenia i macania z przerwą na niedziele i Święta.
Cytat z Ernest Kubica data 28 stycznia, 2021, 14:31Cytat z Marek Pilarski data Styczeń 28, 2021, 12:56A macie jakieś doświadczenia z telefonami powystawowymi?
Jeśli stoi sobie w gablocie to można brać, ale jeśli jest w wolnym dostępie i każdy może go dotkąć to raczej nie
Cytat z Marek Pilarski data Styczeń 28, 2021, 12:56A macie jakieś doświadczenia z telefonami powystawowymi?
Jeśli stoi sobie w gablocie to można brać, ale jeśli jest w wolnym dostępie i każdy może go dotkąć to raczej nie
Cytat z robgordon data 28 stycznia, 2021, 15:37O, ja też mam LG G6 🙂
Kupując elektronikę korzystam z zestawień najlepszych telefonów, dostępnych w necie. I tak też pewnie zrobię kupując kolejny. Dobry stosunek jakości do ceny mają chińskie aparaty, ale sam nie korzystam i nie wiem jak u nich z trwałością. Aczkolwiek moja dziewczyna na Xiaomi od 2 lat i nie narzeka.
O, ja też mam LG G6 🙂
Kupując elektronikę korzystam z zestawień najlepszych telefonów, dostępnych w necie. I tak też pewnie zrobię kupując kolejny. Dobry stosunek jakości do ceny mają chińskie aparaty, ale sam nie korzystam i nie wiem jak u nich z trwałością. Aczkolwiek moja dziewczyna na Xiaomi od 2 lat i nie narzeka.
Cytat z Marek Pilarski data 28 stycznia, 2021, 17:57I jestem bardzo zadowolony z niego. Mam go już ponad 3 lata i działał bez zarzutu, najpewniej nie zmieniałbym go przez najbliższy rok, mimo pęknięć na wyświetlaczu, które przez głupotę zrobiłem w sierpniu w dwóch miejscach przy krawędzi. Jednak było to powierzchowne i nadal normalnie działał, ale wczoraj go dobiłem. Da się coś robić, ale wyświetlacz mocno świruje.
I jestem bardzo zadowolony z niego. Mam go już ponad 3 lata i działał bez zarzutu, najpewniej nie zmieniałbym go przez najbliższy rok, mimo pęknięć na wyświetlaczu, które przez głupotę zrobiłem w sierpniu w dwóch miejscach przy krawędzi. Jednak było to powierzchowne i nadal normalnie działał, ale wczoraj go dobiłem. Da się coś robić, ale wyświetlacz mocno świruje.
Cytat z Marek Pilarski data 28 stycznia, 2021, 18:00Cytat z Mierzwiak data Styczeń 28, 2021, 12:34O widzisz, ja brałem za 1099
A widzę, że jak wyszedł kilka miesięcy temu, to kosztował ok. 1400 zł, więc w sumie chyba dość szybko zszedł z ceny. Ciekawe dlaczego... chyba że to normalne.
Cytat z Mierzwiak data Styczeń 28, 2021, 12:34O widzisz, ja brałem za 1099
A widzę, że jak wyszedł kilka miesięcy temu, to kosztował ok. 1400 zł, więc w sumie chyba dość szybko zszedł z ceny. Ciekawe dlaczego... chyba że to normalne.
Cytat z robgordon data 28 stycznia, 2021, 19:04Cytat z Marek Pilarski data Styczeń 28, 2021, 17:57I jestem bardzo zadowolony z niego. Mam go już ponad 3 lata i działał bez zarzutu, najpewniej nie zmieniałbym go przez najbliższy rok, mimo pęknięć na wyświetlaczu, które przez głupotę zrobiłem w sierpniu w dwóch miejscach przy krawędzi. Jednak było to powierzchowne i nadal normalnie działał, ale wczoraj go dobiłem. Da się coś robić, ale wyświetlacz mocno świruje.
A korzystasz z etui na telefon? Ja mam spigena. Aparat kilka razy mi spadł, etui jest trochę poobijane i wyszczerbione, ale telefon nieruszony. Minusem jest to, że skrywasz urodę swojego telefonu (a G6 wciąż uważam za bardzo ładny).
Mojego też mam już gdzieś około 3 lat. Może trochę mniej.
Cytat z Marek Pilarski data Styczeń 28, 2021, 17:57I jestem bardzo zadowolony z niego. Mam go już ponad 3 lata i działał bez zarzutu, najpewniej nie zmieniałbym go przez najbliższy rok, mimo pęknięć na wyświetlaczu, które przez głupotę zrobiłem w sierpniu w dwóch miejscach przy krawędzi. Jednak było to powierzchowne i nadal normalnie działał, ale wczoraj go dobiłem. Da się coś robić, ale wyświetlacz mocno świruje.
A korzystasz z etui na telefon? Ja mam spigena. Aparat kilka razy mi spadł, etui jest trochę poobijane i wyszczerbione, ale telefon nieruszony. Minusem jest to, że skrywasz urodę swojego telefonu (a G6 wciąż uważam za bardzo ładny).
Mojego też mam już gdzieś około 3 lat. Może trochę mniej.
Cytat z Marek Pilarski data 28 stycznia, 2021, 19:37Tak, też ze spigena, ale etui przezroczyste, więc ładny telefon widać. Samo w sobie jest już mocno zepsute, ale chroniło telefon dobrze nawet teraz. Właśnie latem zrobiły się te uszkodzenia, choć nie pamiętam dokładnie kiedy i jak to się stało, być może telefon wypadł z niego. 😛 Teraz po prostu uderzyłem nogą w ramę łóżka, a miałem telefon w kieszeni i prosto w wyświetlacz walnęło.
Tak, też ze spigena, ale etui przezroczyste, więc ładny telefon widać. Samo w sobie jest już mocno zepsute, ale chroniło telefon dobrze nawet teraz. Właśnie latem zrobiły się te uszkodzenia, choć nie pamiętam dokładnie kiedy i jak to się stało, być może telefon wypadł z niego. 😛 Teraz po prostu uderzyłem nogą w ramę łóżka, a miałem telefon w kieszeni i prosto w wyświetlacz walnęło.
Cytat z Mierzwiak data 29 stycznia, 2021, 08:28The Saga Continues:
https://twitter.com/THR/status/1354930969673945091?s=20
The Saga Continues:
Armie Hammer has departed 'The Offer,' a Paramount+ series about the making of 'The Godfather'https://t.co/zziFgkwILC
— The Hollywood Reporter (@THR) January 28, 2021
Cytat z Mierzwiak data 29 stycznia, 2021, 21:39I jeszcze:
Była dziewczyna Hammera, ta której rzekomo wyciął nożem "A" na podbrzuszu. Odrażające.
https://twitter.com/paigelorenze/status/1353458080139390976?s=20
I jeszcze:
Była dziewczyna Hammera, ta której rzekomo wyciął nożem "A" na podbrzuszu. Odrażające.
AH sharing photos of me I didn’t even know existed with people online, without my permission or knowledge. Disgusting, violating and quite frankly unacceptable. pic.twitter.com/CTaIrvHfJr
— Paige Lorenze (@paigelorenze) January 24, 2021
Cytat z Marek Pilarski data 29 stycznia, 2021, 21:49Nowy telefon zamówiony. Jednak Samsung M31s, więc dzięki @mierzwiak za polecenie. 😉
Czytałem wczoraj jeszcze opinie i oglądałem recenzje, zapytałem też jeszcze jednego znajomego, i w sumie sam był pod wrażeniem, że taka cena przy takich parametrach, i powiedział, że może sam się na niego skusi, bo rozgląda się za nowym. 🙂
Nowy telefon zamówiony. Jednak Samsung M31s, więc dzięki @mierzwiak za polecenie. 😉
Czytałem wczoraj jeszcze opinie i oglądałem recenzje, zapytałem też jeszcze jednego znajomego, i w sumie sam był pod wrażeniem, że taka cena przy takich parametrach, i powiedział, że może sam się na niego skusi, bo rozgląda się za nowym. 🙂
Cytat z Mierzwiak data 29 stycznia, 2021, 21:53Gratki! Nie pożałujesz. No i ładne zdjęcia robi, o takie coś ostatnio strzeliłem:
Gratki! Nie pożałujesz. No i ładne zdjęcia robi, o takie coś ostatnio strzeliłem:

Cytat z Marek Pilarski data 29 stycznia, 2021, 21:57Takie fotki lubię pstrykać, więc będzie testowany. 🙂
Ty masz ten czarny czy niebieski model?
Takie fotki lubię pstrykać, więc będzie testowany. 🙂
Ty masz ten czarny czy niebieski model?