Hyde Park
Cytat z Marek Pilarski data 20 lutego, 2021, 11:44Chyba musimy jeszcze poczekać kilka lat.
Chyba musimy jeszcze poczekać kilka lat.
Cytat z robgordon data 20 lutego, 2021, 11:48O, Miles Teller ma dziś urodziny. Kończy 34 lata. Sądziłem, że on będzie jedną z tych gwiazd. Jak na razie jednak jego kariera trochę wyboista. Może Top Gun tchnie w nią nowe życie?
Tak, z pewnością trzeba trochę poczekać. Większość z tych największych wypłynęła dopiero jakoś po 30-stce. Po prostu się zastanawiam, czy które z tych gwiazd jutra znamy dobrze już dziś.
O, Miles Teller ma dziś urodziny. Kończy 34 lata. Sądziłem, że on będzie jedną z tych gwiazd. Jak na razie jednak jego kariera trochę wyboista. Może Top Gun tchnie w nią nowe życie?
Tak, z pewnością trzeba trochę poczekać. Większość z tych największych wypłynęła dopiero jakoś po 30-stce. Po prostu się zastanawiam, czy które z tych gwiazd jutra znamy dobrze już dziś.
Cytat z Szaman data 20 lutego, 2021, 11:50Bo, że tak nazwę gracze są obecnie przykryci internetowym szumem i piskiem nastolatek. Drugiego Nortona z lat 90-tych nie widzę, ale stawiam na Lucasa Hedgesa. Ma w sobie jakąś naturalność. Może to zabrzmi niedorzecznie, ale wielki talent ma Shia LaBeouf, niestety jego głowa nie dociera i nie chce współpracować.
Z tych po 30-tce Christopher Abbott to kawał fachowca, ale on ma dość oszczędny styl gry i podobno sporą niechęć do Hollywood, więc wątpię czy się przebije.
Bo, że tak nazwę gracze są obecnie przykryci internetowym szumem i piskiem nastolatek. Drugiego Nortona z lat 90-tych nie widzę, ale stawiam na Lucasa Hedgesa. Ma w sobie jakąś naturalność. Może to zabrzmi niedorzecznie, ale wielki talent ma Shia LaBeouf, niestety jego głowa nie dociera i nie chce współpracować.
Z tych po 30-tce Christopher Abbott to kawał fachowca, ale on ma dość oszczędny styl gry i podobno sporą niechęć do Hollywood, więc wątpię czy się przebije.
Cytat z robgordon data 20 lutego, 2021, 12:33O Shii też myślałem. Jednak pamiętny wyskok trochę zwichrował mu karierę. No i wiemy w jakim miejscu jest obecnie.
O Shii też myślałem. Jednak pamiętny wyskok trochę zwichrował mu karierę. No i wiemy w jakim miejscu jest obecnie.
Cytat z Mierzwiak data 20 lutego, 2021, 14:10Ja już nie mam siły, Bad Boy to było ostatnie co byłem w stanie znieść, poza tym nie mogę już patrzeć na Królikowskiego.
Ja już nie mam siły, Bad Boy to było ostatnie co byłem w stanie znieść, poza tym nie mogę już patrzeć na Królikowskiego.
Cytat z Marek Pilarski data 20 lutego, 2021, 14:41Ja zacząłem i skończyłem z Vegą na Polityce. I nie żałuję chyba. 🙂
Ja zacząłem i skończyłem z Vegą na Polityce. I nie żałuję chyba. 🙂
Cytat z robgordon data 20 lutego, 2021, 15:11Ja zacząłem na Pitbullu i skończyłem na Klossie. Nie zdecydowałem się nawet na Kobiety mafii 2 kręcone w Szczecinie.
Ja zacząłem na Pitbullu i skończyłem na Klossie. Nie zdecydowałem się nawet na Kobiety mafii 2 kręcone w Szczecinie.
Cytat z Ernest Kubica data 20 lutego, 2021, 19:39Gdzieś na początku lat 90. (92-93 rok) kupiłem sobie czasopismo Popcorn i były tam plakaty aktorów, którzy w najbliższym czasie mogą stać się wielkimi gwiazdami kina. Spróbuje wypisać ich wszystkich, a pamiętam nazwiska mimo upływu 30 lat bo musiałem przykleić sobie coś na szafę, która po przemeblowaniu stała tak, że było jej widać dyktę z tyłu i wisiały z rok albo dwa lata. Johny Depp, Mila Jovovich, Winona Rider, Christian Slater, Uma Thurman, Richard Grieco, River Pheonix, Keanu Reeves. Wydawało mi sięże było ich 10, ale możę dwóch nie pamiętam. Nortona tam nie było, chociaż to jego pokolenie, bo nie miał jeszcze w tym wieku filmów, Winona dwa lata młodsza miała już z 5-6 takich ważniejszych. Wydawało się, że on będzie największą gwazdą swojego pokolenia na lata. Jud Law, jej rówieśnik też jeszcze nie miał na koncie żadnego filmu.
Gdzieś na początku lat 90. (92-93 rok) kupiłem sobie czasopismo Popcorn i były tam plakaty aktorów, którzy w najbliższym czasie mogą stać się wielkimi gwiazdami kina. Spróbuje wypisać ich wszystkich, a pamiętam nazwiska mimo upływu 30 lat bo musiałem przykleić sobie coś na szafę, która po przemeblowaniu stała tak, że było jej widać dyktę z tyłu i wisiały z rok albo dwa lata. Johny Depp, Mila Jovovich, Winona Rider, Christian Slater, Uma Thurman, Richard Grieco, River Pheonix, Keanu Reeves. Wydawało mi sięże było ich 10, ale możę dwóch nie pamiętam. Nortona tam nie było, chociaż to jego pokolenie, bo nie miał jeszcze w tym wieku filmów, Winona dwa lata młodsza miała już z 5-6 takich ważniejszych. Wydawało się, że on będzie największą gwazdą swojego pokolenia na lata. Jud Law, jej rówieśnik też jeszcze nie miał na koncie żadnego filmu.
Cytat z Szaman data 20 lutego, 2021, 19:52No to prawie wszyscy jakieś kariery porobili, oprócz Grieco który okazał się sezonową gwiazdką i Phoenixa z wiadomych powodów.
No to prawie wszyscy jakieś kariery porobili, oprócz Grieco który okazał się sezonową gwiazdką i Phoenixa z wiadomych powodów.
Cytat z Mierzwiak data 21 lutego, 2021, 11:26Jak zwykle świetny materiał od Patricka, a jeśli komuś nie chce się oglądać całości to, dla zabawy, polecam chociaż rzucić okiem na fragment od 24:50:
https://youtu.be/8O8DHdJ8U6E
Jak zwykle świetny materiał od Patricka, a jeśli komuś nie chce się oglądać całości to, dla zabawy, polecam chociaż rzucić okiem na fragment od 24:50:
Cytat z Szaman data 21 lutego, 2021, 12:13Oglądałem wczoraj i naprawdę nie mogłem uwierzyć, że te fragmenty o Londynie są prawdziwe. Świetna była też uwaga z Zemeckisem, ujęło mnie też wykorzystanie "Rhytm of The Night" w kinie festiwalowym. Co tydzień oglądam z przyjemnością, tylko już te pierdoły z kokosem niesamowicie mnie męczą i przewijam je podobnie jak pierdoły z naprawianiem magnetowidu u innych panów 🙂
Taka ciekawostka, bo Hyde Park kręci się często wokół urodzin: jakiś czas temu odkryłem, że Patrick Willems urodził się dokładnie tego samego dnia i roku co ja 🙂
Oglądałem wczoraj i naprawdę nie mogłem uwierzyć, że te fragmenty o Londynie są prawdziwe. Świetna była też uwaga z Zemeckisem, ujęło mnie też wykorzystanie "Rhytm of The Night" w kinie festiwalowym. Co tydzień oglądam z przyjemnością, tylko już te pierdoły z kokosem niesamowicie mnie męczą i przewijam je podobnie jak pierdoły z naprawianiem magnetowidu u innych panów 🙂
Taka ciekawostka, bo Hyde Park kręci się często wokół urodzin: jakiś czas temu odkryłem, że Patrick Willems urodził się dokładnie tego samego dnia i roku co ja 🙂
Cytat z Mierzwiak data 21 lutego, 2021, 13:38Cytat z Szaman data Luty 21, 2021, 12:13Oglądałem wczoraj i naprawdę nie mogłem uwierzyć, że te fragmenty o Londynie są prawdziwe.
Prawda? Wydaje mi się że podobne użycie piosenek to jeden z lepszych przykładów tego że filmy to w większości twory prosto z taśmy produkcyjnej.
Zgadzam się że Sympathy For The Devil nie powinno być już nigdy użyte, mało tego, kawałek ten uważam za zwyczajnie irytujący.
Co tydzień oglądam z przyjemnością, tylko już te pierdoły z kokosem niesamowicie mnie męczą i przewijam je podobnie jak pierdoły z naprawianiem magnetowidu u innych panów
Dla mnie to sympatyczny dodatek dzięki któremu jego filmy wyróżniają się na tle podobnych, ale też zazwyczaj przewijam, to rzecz raczej dla najzagorzalszych fanów. Niemniej rodzice zawsze <3
Patrick Willems urodził się dokładnie tego samego dnia i roku co ja
Wow 🙂
Cytat z Szaman data Luty 21, 2021, 12:13Oglądałem wczoraj i naprawdę nie mogłem uwierzyć, że te fragmenty o Londynie są prawdziwe.
Prawda? Wydaje mi się że podobne użycie piosenek to jeden z lepszych przykładów tego że filmy to w większości twory prosto z taśmy produkcyjnej.
Zgadzam się że Sympathy For The Devil nie powinno być już nigdy użyte, mało tego, kawałek ten uważam za zwyczajnie irytujący.
Co tydzień oglądam z przyjemnością, tylko już te pierdoły z kokosem niesamowicie mnie męczą i przewijam je podobnie jak pierdoły z naprawianiem magnetowidu u innych panów
Dla mnie to sympatyczny dodatek dzięki któremu jego filmy wyróżniają się na tle podobnych, ale też zazwyczaj przewijam, to rzecz raczej dla najzagorzalszych fanów. Niemniej rodzice zawsze <3
Patrick Willems urodził się dokładnie tego samego dnia i roku co ja
Wow 🙂
Cytat z Szaman data 21 lutego, 2021, 18:41Ale to jest brzydka i żenująca telenowela nad grobem jednego z moich ulubionych wokalistów
https://twitter.com/Variety/status/1363533948521881607
Ale to jest brzydka i żenująca telenowela nad grobem jednego z moich ulubionych wokalistów
Soundgarden says Chris Cornell's widow's buyout offer was "grossly mischaracterized" and claims the group's social media accounts "have been hijacked" https://t.co/ysQ05tZsUn
— Variety (@Variety) February 21, 2021
Cytat z Marek Pilarski data 21 lutego, 2021, 20:34Klip reklamujący Apple TV+ z zapowiedziami nowych filmów, seriali i sezonów + dużo ujęć z filmów, które już miały prmiery.
https://www.youtube.com/watch?v=2Z-jaRlPovA
Klip reklamujący Apple TV+ z zapowiedziami nowych filmów, seriali i sezonów + dużo ujęć z filmów, które już miały prmiery.
Cytat z Marek Pilarski data 21 lutego, 2021, 22:11Ja miałem przez miesiąc. Obejrzałem The Morning Show, Defending Jacob i Ted Lasso. Wszystkie trzy podobały mi się, szczególnie ten ostatni, ale poza tym w sumie nic interesującego dla mnie tam nie znalazłem. Jest tydzień próbny za darmo, na jeden sezon może wystarczy. 😛
Ja miałem przez miesiąc. Obejrzałem The Morning Show, Defending Jacob i Ted Lasso. Wszystkie trzy podobały mi się, szczególnie ten ostatni, ale poza tym w sumie nic interesującego dla mnie tam nie znalazłem. Jest tydzień próbny za darmo, na jeden sezon może wystarczy. 😛
Cytat z Szaman data 22 lutego, 2021, 13:31Siedziałbym w kinie w premierowy piątek 🙂 Ma sporo charyzmy i jest kimś więcej niż budżetową Margot Robbie. Szkoda tylko, że od jakiegoś czasu strasznie katują ją dietami 🙂
https://twitter.com/GraceRandolph/status/1363686761201811457?s=19
Siedziałbym w kinie w premierowy piątek 🙂 Ma sporo charyzmy i jest kimś więcej niż budżetową Margot Robbie. Szkoda tylko, że od jakiegoś czasu strasznie katują ją dietami 🙂
https://twitter.com/GraceRandolph/status/1363686761201811457?s=19
Cytat z Szaman data 22 lutego, 2021, 17:58Niestety, Trailer Track kończy działalność 🙁 Tam jest cały pożegnaniowy wątek jeśli klikniecie.
https://twitter.com/antovolk/status/1363881896665579532
Niestety, Trailer Track kończy działalność 🙁 Tam jest cały pożegnaniowy wątek jeśli klikniecie.
If Daft Punk splitting and lockdown-end-roadmaps weren't enough announcements for the day...
This week, unfortunately, marks my last at @trailertrack - I'll be moving on from the project as I start an exciting new chapter in this weird and wonderful industry. pic.twitter.com/10e12IM2UY
— Anton Volkov (@antovolk) February 22, 2021