Hyde Park
Cytat z Marek Pilarski data 20 maja, 2021, 22:41Cytat z Ernest Kubica data Maj 20, 2021, 22:37Czyli okazuje się, że większość roboty robił chórzysta.
Dokładnie.
Najpopularniejszy komentarz z YT pod występem Rafała: "when dad decides it's his turn to sing karaoke". 😉
Cytat z Ernest Kubica data Maj 20, 2021, 22:37
Czyli okazuje się, że większość roboty robił chórzysta.
Dokładnie.
Najpopularniejszy komentarz z YT pod występem Rafała: "when dad decides it's his turn to sing karaoke". 😉
Cytat z Marek Pilarski data 20 maja, 2021, 22:51A właśnie, przypomniało mi się, że nasz Rafał już kilka lat temu chciał reprezentować Polskę na Eurowizji. Zajął chyba nawet wysokie miejsce w kwalifikacjach z tą piosenką. I znów pan chórek nieco ratuje sytuację. Ale ten utwór i występ są tak bezpłciowe i żenujące pod każdym, że powinien był dostać ujemne punkty...
https://www.youtube.com/watch?v=WJLmLHmEJe8
A właśnie, przypomniało mi się, że nasz Rafał już kilka lat temu chciał reprezentować Polskę na Eurowizji. Zajął chyba nawet wysokie miejsce w kwalifikacjach z tą piosenką. I znów pan chórek nieco ratuje sytuację. Ale ten utwór i występ są tak bezpłciowe i żenujące pod każdym, że powinien był dostać ujemne punkty...
Cytat z robgordon data 21 maja, 2021, 13:09Cytat z Szaman data Maj 20, 2021, 22:12Słyszałem tylko polskie dzieło i kawałek fińskiego nu-metalu, poza tym omijam szerokim łukiem
A i jeszcze widziałem, że z Belgii startuje zespół Hooverphonic, ale za nic nie mogę sobie przypomnieć skąd ich kojarzę. Krążąc po You Tubie to chyba tylko z coveru Unfinished Sympathy, i tak nie dorastającemu do pięt genialnego oryginału.
Ze ścieżki dźwiękowej do Ukrytych pragnień? 😉
Cytat z Szaman data Maj 20, 2021, 22:12Słyszałem tylko polskie dzieło i kawałek fińskiego nu-metalu, poza tym omijam szerokim łukiem
A i jeszcze widziałem, że z Belgii startuje zespół Hooverphonic, ale za nic nie mogę sobie przypomnieć skąd ich kojarzę. Krążąc po You Tubie to chyba tylko z coveru Unfinished Sympathy, i tak nie dorastającemu do pięt genialnego oryginału.
Ze ścieżki dźwiękowej do Ukrytych pragnień? 😉
Cytat z Mierzwiak data 21 maja, 2021, 17:15Straszyliście tym występem Brzozowskiego, obejrzałem i... tylko tyle? Zwykły obciachowy wykon rodem z telewizji śniadaniowej 🙂
Sam Brzozowski ma natomiast to nieznośne, charakterystyczne dla wielu polskich artystów, przekonanie nawet nie o samej umiejętności śpiewania, co śpiewania po angielsku. Brrrr.
---
https://tvn24.pl/kultura-i-styl/nagi-instynkt-rezyserska-wersja-trafi-do-kin-sharon-stone-komentuje-5099212
Ze zdziwieniem obserwuję jak przez różnego rodzaju serwisy przewala się fala newsów o tym jaką to traumą dla Sharon Stone był Nagi instynkt, wykorzystująca cytaty z jej książki i, ostatecznie, chyba sporo dodająca od siebie i przeinaczająca zgodnie z clickbaitową modą.
Dlaczego tak uważam? Bo w grudniu premierę miał nowy dokument o filmie (znajdzie się na płytach w wydaniu z odrestaurowaną wersją filmu) w którym udział wzięła Sharon, Douglas i Verhoeven zresztą też; naprawdę chciałaby wziąć w tym udział gdyby miała do filmu taki stosunek jaki kreują wyżej wklejony i pozostałe newsy?
Straszyliście tym występem Brzozowskiego, obejrzałem i... tylko tyle? Zwykły obciachowy wykon rodem z telewizji śniadaniowej 🙂
Sam Brzozowski ma natomiast to nieznośne, charakterystyczne dla wielu polskich artystów, przekonanie nawet nie o samej umiejętności śpiewania, co śpiewania po angielsku. Brrrr.
---
Ze zdziwieniem obserwuję jak przez różnego rodzaju serwisy przewala się fala newsów o tym jaką to traumą dla Sharon Stone był Nagi instynkt, wykorzystująca cytaty z jej książki i, ostatecznie, chyba sporo dodająca od siebie i przeinaczająca zgodnie z clickbaitową modą.
Dlaczego tak uważam? Bo w grudniu premierę miał nowy dokument o filmie (znajdzie się na płytach w wydaniu z odrestaurowaną wersją filmu) w którym udział wzięła Sharon, Douglas i Verhoeven zresztą też; naprawdę chciałaby wziąć w tym udział gdyby miała do filmu taki stosunek jaki kreują wyżej wklejony i pozostałe newsy?
Cytat z robgordon data 21 maja, 2021, 18:10Ostatnio traumy gwiazd kina i piosenki są dość popularnym tematem. I chyba należy do tego rodzaju informacji podchodzić z pewną rezerwą. Albo przynajmniej wgryźć się poważnie w temat.
Ostatnio traumy gwiazd kina i piosenki są dość popularnym tematem. I chyba należy do tego rodzaju informacji podchodzić z pewną rezerwą. Albo przynajmniej wgryźć się poważnie w temat.
Cytat z Szaman data 21 maja, 2021, 18:18Który to już raz ludzkość roztrząsa czy to na widok czego aż spocił się Wayne Knight było pokazane umyślnie 🙂
Który to już raz ludzkość roztrząsa czy to na widok czego aż spocił się Wayne Knight było pokazane umyślnie 🙂
Cytat z Marek Pilarski data 21 maja, 2021, 19:55Cytat z Mierzwiak data Maj 21, 2021, 17:15Straszyliście tym występem Brzozowskiego, obejrzałem i... tylko tyle? Zwykły obciachowy wykon rodem z telewizji śniadaniowej
Chciałbym przeprosić wszystkich Rafałów Brzozowskich, którzy poczuli się urażeni moim hejtem. Dzięki, Jacku Kurski! 😛
https://twitter.com/KurskiPL/status/1395515233809088513?s=20
Cytat z Mierzwiak data Maj 21, 2021, 17:15Straszyliście tym występem Brzozowskiego, obejrzałem i... tylko tyle? Zwykły obciachowy wykon rodem z telewizji śniadaniowej
Chciałbym przeprosić wszystkich Rafałów Brzozowskich, którzy poczuli się urażeni moim hejtem. Dzięki, Jacku Kurski! 😛
1/2
Rafał,
to był jeden z najlepszych występów Eurowizji 2021. Z serca Ci dziękuję. Dałeś sobie radę z niesprawiedliwym hejtem. Z podziwem obserwowałem jak wspierają Cię znajomi z branży. Takiego wzajemnego wsparcia w świecie polskiego showbiznesu dawno nie było. To dobry znak. pic.twitter.com/c95mPOt9I4— Jacek Kurski PL (@KurskiPL) May 20, 2021
Cytat z Szaman data 21 maja, 2021, 20:11Cytat z robgordon data Maj 21, 2021, 19:42https://www.youtube.com/watch?v=wS3LWOTCW4A
Jedna z moich ulubionych scen w całej historii kina 😀 To i ślusarz z Police Squad zawsze potrafi mnie rozweselić.
Cytat z robgordon data Maj 21, 2021, 19:42
Jedna z moich ulubionych scen w całej historii kina 😀 To i ślusarz z Police Squad zawsze potrafi mnie rozweselić.
Cytat z Ernest Kubica data 21 maja, 2021, 21:42Na jedynce miała być dzisaj "Historia zespołu Fire Saga" i zmienili na "Wielką majówkę"
Na jedynce miała być dzisaj "Historia zespołu Fire Saga" i zmienili na "Wielką majówkę"
Cytat z Szaman data 21 maja, 2021, 21:56Jak to napisać aby nie zahaczać o politykę. Nie mogę zrozumieć dlaczego Kurski tak osobiście traktuje kwestię na którą nie ma żadnego wpływu. Bo choćby wytoczył najcięższe działa propagandowe, choćby Trzej Królowie w składzie Tomasz Lis, Jacek Żakowski i brat Kurskiego pokłonił się jego kandydatowi, to nie ma on żadnego wpływu na głosy spoza Polski. To wygląda jak jakaś osobista rozgrywka, jakaś wewnętrzna próba manifestacji siły w gierkach których nie jesteśmy świadomi.
Jak to napisać aby nie zahaczać o politykę. Nie mogę zrozumieć dlaczego Kurski tak osobiście traktuje kwestię na którą nie ma żadnego wpływu. Bo choćby wytoczył najcięższe działa propagandowe, choćby Trzej Królowie w składzie Tomasz Lis, Jacek Żakowski i brat Kurskiego pokłonił się jego kandydatowi, to nie ma on żadnego wpływu na głosy spoza Polski. To wygląda jak jakaś osobista rozgrywka, jakaś wewnętrzna próba manifestacji siły w gierkach których nie jesteśmy świadomi.
Cytat z Mierzwiak data 21 maja, 2021, 22:04A może Rafał Brzozowski to muzyczny geniusz i wybitny wokal, objawienie na miarę Freddy'ego Mercury'ego, Michaela Jacksona i Prince'a w jednym, a my słuchu (ani gustu) nie mamy? 🙂
Mówiąc jednak serio mam wrażenie że obrońcy Brzozy to tacy ludzie co gdyby im puścić I Will Always Love You Whitney i jakiś losowy kawałek Margaret to by nie umieli wskazać różnicy, bo oba fajne a panie ładnie śpiewają.
A może Rafał Brzozowski to muzyczny geniusz i wybitny wokal, objawienie na miarę Freddy'ego Mercury'ego, Michaela Jacksona i Prince'a w jednym, a my słuchu (ani gustu) nie mamy? 🙂
Mówiąc jednak serio mam wrażenie że obrońcy Brzozy to tacy ludzie co gdyby im puścić I Will Always Love You Whitney i jakiś losowy kawałek Margaret to by nie umieli wskazać różnicy, bo oba fajne a panie ładnie śpiewają.
Cytat z Ernest Kubica data 21 maja, 2021, 22:43Cytat z Szaman data Maj 21, 2021, 21:56Jak to napisać aby nie zahaczać o politykę. Nie mogę zrozumieć dlaczego Kurski tak osobiście traktuje kwestię na którą nie ma żadnego wpływu. Bo choćby wytoczył najcięższe działa propagandowe, choćby Trzej Królowie w składzie Tomasz Lis, Jacek Żakowski i brat Kurskiego pokłonił się jego kandydatowi, to nie ma on żadnego wpływu na głosy spoza Polski. To wygląda jak jakaś osobista rozgrywka, jakaś wewnętrzna próba manifestacji siły w gierkach których nie jesteśmy świadomi.
To jest jasne dlaczego pojechał Brzozowski. Kurski nie musiał się stresować, że coś politycznego odwali. Jeśli nie on to musieliby wysłać Pietrzaka, w ostateczności Holecką. Dlatego nie było eleminacji - mogłaby wejść jakaś piosenka "z drugim dnem", a artysta założyć koszulkę Konstytucja lub namalować na twarzy pioruny.
Jego najwierniejsze fanki noszą aparaty słuchowe
Cytat z Szaman data Maj 21, 2021, 21:56Jak to napisać aby nie zahaczać o politykę. Nie mogę zrozumieć dlaczego Kurski tak osobiście traktuje kwestię na którą nie ma żadnego wpływu. Bo choćby wytoczył najcięższe działa propagandowe, choćby Trzej Królowie w składzie Tomasz Lis, Jacek Żakowski i brat Kurskiego pokłonił się jego kandydatowi, to nie ma on żadnego wpływu na głosy spoza Polski. To wygląda jak jakaś osobista rozgrywka, jakaś wewnętrzna próba manifestacji siły w gierkach których nie jesteśmy świadomi.
To jest jasne dlaczego pojechał Brzozowski. Kurski nie musiał się stresować, że coś politycznego odwali. Jeśli nie on to musieliby wysłać Pietrzaka, w ostateczności Holecką. Dlatego nie było eleminacji - mogłaby wejść jakaś piosenka "z drugim dnem", a artysta założyć koszulkę Konstytucja lub namalować na twarzy pioruny.
Jego najwierniejsze fanki noszą aparaty słuchowe
Cytat z Janko data 21 maja, 2021, 22:48Na przykładzie zespołu z Islandii można powiedzieć, że rzeczywistość po raz kolejny przegoniła fikcję. Ferrel i McAdams to przy nich dość typowy duet, no przynajmniej oni nie wystąpili w swetrach.
https://www.youtube.com/watch?v=jaTRNImqnHM
Na przykładzie zespołu z Islandii można powiedzieć, że rzeczywistość po raz kolejny przegoniła fikcję. Ferrel i McAdams to przy nich dość typowy duet, no przynajmniej oni nie wystąpili w swetrach.
Cytat z Mierzwiak data 21 maja, 2021, 23:03Odpisałem Jacusiowi 🙂
https://twitter.com/Mierzwiak20/status/1395862149193478146?s=20
Odpisałem Jacusiowi 🙂
Najpierw Smoleńsk, teraz Eurowizja. Skąd ta obsesja na punkcie katastrof z udziałem brzozy?
— Mierzwiak (@Mierzwiak20) May 21, 2021
Cytat z Marek Pilarski data 21 maja, 2021, 23:06Cytat z Ernest Kubica data Maj 21, 2021, 21:42Na jedynce miała być dzisaj "Historia zespołu Fire Saga" i zmienili na "Wielką majówkę"
Kurski, PLAY JA JA DING DONG!!!
Cytat z Ernest Kubica data Maj 21, 2021, 21:42Na jedynce miała być dzisaj "Historia zespołu Fire Saga" i zmienili na "Wielką majówkę"
Kurski, PLAY JA JA DING DONG!!!
Cytat z Marek Pilarski data 21 maja, 2021, 23:08W Wiadomościach podobno też przemilczeli porażkę Rafała. 🙁
W Wiadomościach podobno też przemilczeli porażkę Rafała. 🙁
Cytat z Marek Pilarski data 21 maja, 2021, 23:13Cytat z janko data Maj 21, 2021, 22:48Na przykładzie zespołu z Islandii można powiedzieć, że rzeczywistość po raz kolejny przegoniła fikcję. Ferrel i McAdams to przy nich dość typowy duet, no przynajmniej oni nie wystąpili w swetrach.
Ten ich kawałem z zeszłego roku bardziej mi się podobał. 😉
https://www.youtube.com/watch?v=1HU7ocv3S2o
Cytat z janko data Maj 21, 2021, 22:48Na przykładzie zespołu z Islandii można powiedzieć, że rzeczywistość po raz kolejny przegoniła fikcję. Ferrel i McAdams to przy nich dość typowy duet, no przynajmniej oni nie wystąpili w swetrach.
Ten ich kawałem z zeszłego roku bardziej mi się podobał. 😉