aby założyć posty i tematy.

Hyde Park

PreviousPage 52 of 244Next
Cytat z Ernest Kubica data Maj 20, 2021, 22:37

Czyli okazuje się, że większość roboty robił chórzysta.

Dokładnie.

Najpopularniejszy komentarz z YT pod występem Rafała: "when dad decides it's his turn to sing karaoke". 😉

Szaman has reacted to this post.
Szaman

A właśnie, przypomniało mi się, że nasz Rafał już kilka lat temu chciał reprezentować Polskę na Eurowizji. Zajął chyba nawet wysokie miejsce w kwalifikacjach z tą piosenką. I znów pan chórek nieco ratuje sytuację. Ale ten utwór i występ są tak bezpłciowe i żenujące pod każdym, że powinien był dostać ujemne punkty...

Cytat z Szaman data Maj 20, 2021, 22:12

Słyszałem tylko polskie dzieło i kawałek fińskiego nu-metalu, poza tym omijam szerokim łukiem 🙂

A i jeszcze widziałem, że z Belgii startuje zespół Hooverphonic, ale za nic nie mogę sobie przypomnieć skąd ich kojarzę. Krążąc po You Tubie to chyba tylko z coveru Unfinished Sympathy, i tak nie dorastającemu do pięt genialnego oryginału.

Ze ścieżki dźwiękowej do Ukrytych pragnień? 😉

Kurcze, nie oglądałem 🙂

Straszyliście tym występem Brzozowskiego, obejrzałem i... tylko tyle? Zwykły obciachowy wykon rodem z telewizji śniadaniowej 🙂

Sam Brzozowski ma natomiast to nieznośne, charakterystyczne dla wielu polskich artystów, przekonanie nawet nie o samej umiejętności śpiewania, co śpiewania po angielsku. Brrrr.

---

https://tvn24.pl/kultura-i-styl/nagi-instynkt-rezyserska-wersja-trafi-do-kin-sharon-stone-komentuje-5099212

Ze zdziwieniem obserwuję jak przez różnego rodzaju serwisy przewala się fala newsów o tym jaką to traumą dla Sharon Stone był Nagi instynkt, wykorzystująca cytaty z jej książki i, ostatecznie, chyba sporo dodająca od siebie i przeinaczająca zgodnie z clickbaitową modą.

Dlaczego tak uważam? Bo w grudniu premierę miał nowy dokument o filmie (znajdzie się na płytach w wydaniu z odrestaurowaną wersją filmu) w którym udział wzięła Sharon, Douglas i Verhoeven zresztą też; naprawdę chciałaby wziąć w tym udział gdyby miała do filmu taki stosunek jaki kreują wyżej wklejony i pozostałe newsy?

Ostatnio traumy gwiazd kina i piosenki są dość popularnym tematem. I chyba należy do tego rodzaju informacji podchodzić z pewną rezerwą. Albo przynajmniej wgryźć się poważnie w temat.

Który to już raz ludzkość roztrząsa czy to na widok czego aż spocił się Wayne Knight było pokazane umyślnie 🙂

Mierzwiak has reacted to this post.
Mierzwiak

Na widok bobra, ma się rozumieć.

Spoiler

🙂

Szaman

Szaman and Mierzwiak have reacted to this post.
SzamanMierzwiak
Cytat z Mierzwiak data Maj 21, 2021, 17:15

Straszyliście tym występem Brzozowskiego, obejrzałem i... tylko tyle? Zwykły obciachowy wykon rodem z telewizji śniadaniowej 🙂

Chciałbym przeprosić wszystkich Rafałów Brzozowskich, którzy poczuli się urażeni moim hejtem. Dzięki, Jacku Kurski! 😛

Cytat z robgordon data Maj 21, 2021, 19:42

https://www.youtube.com/watch?v=wS3LWOTCW4A

Jedna z moich ulubionych scen w całej historii kina 😀 To i ślusarz z Police Squad zawsze potrafi mnie rozweselić.

Mierzwiak

Na jedynce miała być dzisaj "Historia zespołu Fire Saga" i zmienili na "Wielką majówkę"

Jak to napisać aby nie zahaczać o politykę. Nie mogę zrozumieć dlaczego Kurski tak osobiście traktuje kwestię na którą nie ma żadnego wpływu. Bo choćby wytoczył najcięższe działa propagandowe, choćby Trzej Królowie w składzie Tomasz Lis, Jacek Żakowski i brat Kurskiego pokłonił się jego kandydatowi, to nie ma on żadnego wpływu na głosy spoza Polski. To wygląda jak jakaś osobista rozgrywka, jakaś wewnętrzna próba manifestacji siły w gierkach których nie jesteśmy świadomi.

Mierzwiak

A może Rafał Brzozowski to muzyczny geniusz i wybitny wokal, objawienie na miarę Freddy'ego Mercury'ego, Michaela Jacksona i Prince'a w jednym, a my słuchu (ani gustu) nie mamy? 🙂

Mówiąc jednak serio mam wrażenie że obrońcy Brzozy to tacy ludzie co gdyby im puścić I Will Always Love You Whitney i jakiś losowy kawałek Margaret to by nie umieli wskazać różnicy, bo oba fajne a panie ładnie śpiewają.

Szaman
Cytat z Szaman data Maj 21, 2021, 21:56

Jak to napisać aby nie zahaczać o politykę. Nie mogę zrozumieć dlaczego Kurski tak osobiście traktuje kwestię na którą nie ma żadnego wpływu. Bo choćby wytoczył najcięższe działa propagandowe, choćby Trzej Królowie w składzie Tomasz Lis, Jacek Żakowski i brat Kurskiego pokłonił się jego kandydatowi, to nie ma on żadnego wpływu na głosy spoza Polski. To wygląda jak jakaś osobista rozgrywka, jakaś wewnętrzna próba manifestacji siły w gierkach których nie jesteśmy świadomi.

To jest jasne dlaczego pojechał Brzozowski. Kurski nie musiał się stresować, że coś politycznego odwali. Jeśli nie on to musieliby wysłać Pietrzaka, w ostateczności Holecką. Dlatego nie było eleminacji - mogłaby wejść jakaś piosenka "z drugim dnem", a artysta założyć koszulkę Konstytucja lub namalować na twarzy pioruny.

Mówiąc jednak serio mam wrażenie że obrońcy Brzozy to tacy ludzie co gdyby im puścić I Will Always Love You Whitney i jakiś losowy kawałek Margaret to by nie umieli wskazać różnicy, bo oba fajne a panie ładnie śpiewają.

Jego najwierniejsze fanki noszą aparaty słuchowe

Szaman and Mierzwiak have reacted to this post.
SzamanMierzwiak

Na przykładzie zespołu z Islandii można powiedzieć, że rzeczywistość po raz kolejny przegoniła fikcję. Ferrel i McAdams to przy nich dość typowy duet, no przynajmniej oni nie wystąpili w swetrach.

Odpisałem Jacusiowi 🙂

Marek Pilarski and Szaman have reacted to this post.
Marek PilarskiSzaman
Cytat z Ernest Kubica data Maj 21, 2021, 21:42

Na jedynce miała być dzisaj "Historia zespołu Fire Saga" i zmienili na "Wielką majówkę"

Kurski, PLAY JA JA DING DONG!!!

Szaman

W Wiadomościach podobno też przemilczeli porażkę Rafała. 🙁

Cytat z janko data Maj 21, 2021, 22:48

Na przykładzie zespołu z Islandii można powiedzieć, że rzeczywistość po raz kolejny przegoniła fikcję. Ferrel i McAdams to przy nich dość typowy duet, no przynajmniej oni nie wystąpili w swetrach.

Ten ich kawałem z zeszłego roku bardziej mi się podobał. 😉

PreviousPage 52 of 244Next