aby założyć posty i tematy.

Hyde Park

PreviousPage 76 of 244Next

Jakiś czas temu wrzucałem tu muzyczny klip z udziałem Dextera. Jak się okazuje Caleb Landry-Jones również udziela się muzycznie.

Marek Pilarski, Szaman and Kuba have reacted to this post.
Marek PilarskiSzamanKuba

Dziś 70 lat kończy ten pan.

To jedna z moich ulubionych jego piosenek (również ze względu na tekst), choć z pewnością nietypowa. A w klipie Sting wygrywa fryzurą 🙂

Chyba nigdy nie słyszałem tego chyba.

To ja wrzucę jedną z moich ulubionych, w dodatku za teledysk odpowiada mój ulubiony reżyser. 🙂

Wychodzę ze sklepu i wychodzi też dwóch chłopaków ok 25 lat.

-"Byłem wczoraj z moją na Bondzie"

-"A no właśnie już ten Bond jest w kinach, i jak?"

-"Tak sobie, mnie nie wciągnął. Ale wiesz była pełna sala, duszno, przed seansem trochę wypiliśmy, więc mnie nie pytaj o fabułę bo za dużo ci nie powiem"

Do mnie dzisiaj dzwonił znajomy i się pytał, czy byłem na Bondzie, bo on był wczoraj, a później jeszcze znajoma pytała, czy byłem na Bondzie, bo chciała iść wczoraj, ale już nie było miejsc. Oboje spoza filmowej bańki.

Przed seansem Bonda wyświetlono drugi zwiastun Wesela. Obok nas siedziała taka nieco buracka grupka damsko-męska, która komentowała cały czas film (choć dość szybko zwróciliśmy im uwagę, więc trochę się powstrzymywali). Na zwiastun reagowali bardzo żywo, oczywiście rechocząc w trakcie scen z wesela. Naszła mnie jednak refleksja. Może ten film, to trochę taki trolling? Może chodzi m.in o to, by na seans przyciągnąć widzów pragnących prostej, żeby nie powiedzieć prostackiej rozrywki, którzy w bonusie dostaną wywrotową opowieść o naszej niechlubnej historii?

Ale byłby to nie pierwszy raz, kiedy zwiastun filmu Smarzola sprzedaje inny film niż ten, który ostatecznie dostajemy.. Pod mocnym aniołem, Kler..

Smarzowski mówił gdzieś że zdaje sobie sprawę jakim gównem są trailery jego filmów i że nie ma na to wpływu 🙂

Dziś bardzo dużo filmowych urodzin: Alicia Vikander, Clive Owen, Lena Headey, Neve Campbell, Seann William Scott, Denis Villeneuve, Tessa Thompson i... Tomasz Wieczorkiewicz 😉

Wieczorkiewicz mógłby w końcu wyznać ile naprawdę ma lat 🙂

robgordon has reacted to this post.
robgordon

Facebook i Instagram przestały działać. Czy tak wygląda koniec świata?

I jeszcze WhatsApp.

Szaman, Mierzwiak and 2 other users have reacted to this post.
SzamanMierzwiakrobgordonKuba

Never Ending GIF - Find & Share on GIPHY

Szaman has reacted to this post.
Szaman

Zgadzałem się na kradzież danych i szpiegostwo. Chciałem tylko aby działało. Czy to tak wiele...

W okresie studiów zdalnych bez messengera to jak bez rąk.

Marek Pilarski and Szaman have reacted to this post.
Marek PilarskiSzaman

Marek Pilarski and Szaman have reacted to this post.
Marek PilarskiSzaman

Czas wrócić do Telegazety

Szaman has reacted to this post.
Szaman

Ej ale tak długiej awarii nie pamiętam, usłyszałem o niej w radiu półtorej godziny temu i nadal nic nie działa.

Zdaję sobie sprawę, że awaria wynika pewnie z olania zabezpieczeń przez korpo, ale czy nie byłoby pięknie, gdyby jednak się okazało, że ktoś im tę świnię podłożył -_-

Anyway, Fincher już się może szykować do kręcenia sequela.

PreviousPage 76 of 244Next