Hyde Park
Cytat z robgordon data 27 września, 2021, 14:31Jakiś czas temu wrzucałem tu muzyczny klip z udziałem Dextera. Jak się okazuje Caleb Landry-Jones również udziela się muzycznie.
https://www.youtube.com/watch?v=iaN791UoSSM
Jakiś czas temu wrzucałem tu muzyczny klip z udziałem Dextera. Jak się okazuje Caleb Landry-Jones również udziela się muzycznie.
Cytat z robgordon data 2 października, 2021, 13:27Dziś 70 lat kończy ten pan.
https://www.youtube.com/watch?v=LI8khooPyJk
To jedna z moich ulubionych jego piosenek (również ze względu na tekst), choć z pewnością nietypowa. A w klipie Sting wygrywa fryzurą 🙂
Dziś 70 lat kończy ten pan.
To jedna z moich ulubionych jego piosenek (również ze względu na tekst), choć z pewnością nietypowa. A w klipie Sting wygrywa fryzurą 🙂
Cytat z Marek Pilarski data 2 października, 2021, 14:33Chyba nigdy nie słyszałem tego chyba.
To ja wrzucę jedną z moich ulubionych, w dodatku za teledysk odpowiada mój ulubiony reżyser. 🙂
https://www.youtube.com/watch?v=d27gTrPPAyk
Chyba nigdy nie słyszałem tego chyba.
To ja wrzucę jedną z moich ulubionych, w dodatku za teledysk odpowiada mój ulubiony reżyser. 🙂
Cytat z Ernest Kubica data 2 października, 2021, 21:02Wychodzę ze sklepu i wychodzi też dwóch chłopaków ok 25 lat.
-"Byłem wczoraj z moją na Bondzie"
-"A no właśnie już ten Bond jest w kinach, i jak?"
-"Tak sobie, mnie nie wciągnął. Ale wiesz była pełna sala, duszno, przed seansem trochę wypiliśmy, więc mnie nie pytaj o fabułę bo za dużo ci nie powiem"
Wychodzę ze sklepu i wychodzi też dwóch chłopaków ok 25 lat.
-"Byłem wczoraj z moją na Bondzie"
-"A no właśnie już ten Bond jest w kinach, i jak?"
-"Tak sobie, mnie nie wciągnął. Ale wiesz była pełna sala, duszno, przed seansem trochę wypiliśmy, więc mnie nie pytaj o fabułę bo za dużo ci nie powiem"
Cytat z Marek Pilarski data 2 października, 2021, 21:18Do mnie dzisiaj dzwonił znajomy i się pytał, czy byłem na Bondzie, bo on był wczoraj, a później jeszcze znajoma pytała, czy byłem na Bondzie, bo chciała iść wczoraj, ale już nie było miejsc. Oboje spoza filmowej bańki.
Do mnie dzisiaj dzwonił znajomy i się pytał, czy byłem na Bondzie, bo on był wczoraj, a później jeszcze znajoma pytała, czy byłem na Bondzie, bo chciała iść wczoraj, ale już nie było miejsc. Oboje spoza filmowej bańki.
Cytat z robgordon data 3 października, 2021, 00:09Przed seansem Bonda wyświetlono drugi zwiastun Wesela. Obok nas siedziała taka nieco buracka grupka damsko-męska, która komentowała cały czas film (choć dość szybko zwróciliśmy im uwagę, więc trochę się powstrzymywali). Na zwiastun reagowali bardzo żywo, oczywiście rechocząc w trakcie scen z wesela. Naszła mnie jednak refleksja. Może ten film, to trochę taki trolling? Może chodzi m.in o to, by na seans przyciągnąć widzów pragnących prostej, żeby nie powiedzieć prostackiej rozrywki, którzy w bonusie dostaną wywrotową opowieść o naszej niechlubnej historii?
Przed seansem Bonda wyświetlono drugi zwiastun Wesela. Obok nas siedziała taka nieco buracka grupka damsko-męska, która komentowała cały czas film (choć dość szybko zwróciliśmy im uwagę, więc trochę się powstrzymywali). Na zwiastun reagowali bardzo żywo, oczywiście rechocząc w trakcie scen z wesela. Naszła mnie jednak refleksja. Może ten film, to trochę taki trolling? Może chodzi m.in o to, by na seans przyciągnąć widzów pragnących prostej, żeby nie powiedzieć prostackiej rozrywki, którzy w bonusie dostaną wywrotową opowieść o naszej niechlubnej historii?
Cytat z Marek Pilarski data 3 października, 2021, 00:21Ale byłby to nie pierwszy raz, kiedy zwiastun filmu Smarzola sprzedaje inny film niż ten, który ostatecznie dostajemy.. Pod mocnym aniołem, Kler..
Ale byłby to nie pierwszy raz, kiedy zwiastun filmu Smarzola sprzedaje inny film niż ten, który ostatecznie dostajemy.. Pod mocnym aniołem, Kler..
Cytat z Mierzwiak data 3 października, 2021, 00:40Smarzowski mówił gdzieś że zdaje sobie sprawę jakim gównem są trailery jego filmów i że nie ma na to wpływu 🙂
Smarzowski mówił gdzieś że zdaje sobie sprawę jakim gównem są trailery jego filmów i że nie ma na to wpływu 🙂
Cytat z robgordon data 3 października, 2021, 17:49Dziś bardzo dużo filmowych urodzin: Alicia Vikander, Clive Owen, Lena Headey, Neve Campbell, Seann William Scott, Denis Villeneuve, Tessa Thompson i... Tomasz Wieczorkiewicz 😉
Dziś bardzo dużo filmowych urodzin: Alicia Vikander, Clive Owen, Lena Headey, Neve Campbell, Seann William Scott, Denis Villeneuve, Tessa Thompson i... Tomasz Wieczorkiewicz 😉
Cytat z Marek Pilarski data 4 października, 2021, 17:41Facebook i Instagram przestały działać. Czy tak wygląda koniec świata?
Facebook i Instagram przestały działać. Czy tak wygląda koniec świata?
Cytat z Marek Pilarski data 4 października, 2021, 17:54

Cytat z Kuba data 4 października, 2021, 18:39Zgadzałem się na kradzież danych i szpiegostwo. Chciałem tylko aby działało. Czy to tak wiele...
W okresie studiów zdalnych bez messengera to jak bez rąk.
Zgadzałem się na kradzież danych i szpiegostwo. Chciałem tylko aby działało. Czy to tak wiele...
W okresie studiów zdalnych bez messengera to jak bez rąk.
Cytat z Ernest Kubica data 4 października, 2021, 18:55Czas wrócić do Telegazety
Czas wrócić do Telegazety
Cytat z Szaman data 4 października, 2021, 19:03Ej ale tak długiej awarii nie pamiętam, usłyszałem o niej w radiu półtorej godziny temu i nadal nic nie działa.
Ej ale tak długiej awarii nie pamiętam, usłyszałem o niej w radiu półtorej godziny temu i nadal nic nie działa.
Cytat z Fandorin data 4 października, 2021, 21:53Zdaję sobie sprawę, że awaria wynika pewnie z olania zabezpieczeń przez korpo, ale czy nie byłoby pięknie, gdyby jednak się okazało, że ktoś im tę świnię podłożył -_-
Anyway, Fincher już się może szykować do kręcenia sequela.
Zdaję sobie sprawę, że awaria wynika pewnie z olania zabezpieczeń przez korpo, ale czy nie byłoby pięknie, gdyby jednak się okazało, że ktoś im tę świnię podłożył -_-
Anyway, Fincher już się może szykować do kręcenia sequela.