aby założyć posty i tematy.

Hyde Park

PreviousPage 79 of 244Next
Cytat z Szaman data październik 23, 2021, 09:58

A przed Diuną w Multikinie leci długa reklama Maca z wiadomym przychlastem. Zabijcie mnie.

Widziałem dzisiaj tę reklamę przed Diuną i zaraz po tym jak już otrząsnąłem się z zażenowania pomyślałem "Powinienem znać tę osobę? Kto to jest?"

Oczywiście tak naprawdę nie chcę znać odpowiedzi na to pytanie 🙂

A tą reklamę widzieliście? Ja chyba tylko raz ale widzę, że ma pół miliona wyświetlaeń więc jest chyba popularna. "Laska" powrócił do "aktorstwa" ale wypadł strasznie sztucznie.

Laska w "Chłopakach" też wypadł sztucznie. Ale wtedy składało się to na jego postać.

A możecie osobie bez konta na facebooku powiedzieć, jakąż to drogę życiową obrał Parolek, że zaprowadziła go w takie rejony?

Był najmłodszym kandydatem Lewicy na posła w wyborach dwa lata temu. Teraz nie wiem czy dalej jest związany z partią, ale działa w lewicowej fundacji/fundacjach.

Czyli wyszedł na ludzi. Brawo!

Proud Of You Reaction GIF by MOODMAN - Find & Share on GIPHY

ale ten utwór przyciąga swoją innością (dziwnością)

Tak, numer fajny. I smutny 😉 Singiel promujący płytę też dobry.

Ło kurde, Echo Dnia podparło się moim rankingiem odnośnie potrzeby funkcjonowania kina w Ostrowcu Świętokrzyskim https://echodnia.eu/swietokrzyskie/po-sesji-rady-miasta-sala-ostrowieckiego-browaru-kultury-zamieni-sie-w-kino/ar/c1-15007627

Marek Pilarski, Szaman and 2 other users have reacted to this post.
Marek PilarskiSzamanMierzwiakrobgordon

Adele 13 lat temu. Nie do poznania.

Przypomina te wszystkie zestawienia z metamorfoz Cristiano Ronaldo 🙂

Cytat z Mierzwiak data sierpień 26, 2021, 20:08
Cytat z Fandorin data Sierpień 26, 2021, 20:01

Pytanie do zbieraczy płyt (@mierzwiak, @juby)

W steelbooku 4K wychodzi Coś https://www.dvdmax.pl/cos-steelbook-blu-ray-4k,art1466826

Czy jest jakaś szansa, że wyjdzie też zwykłe BD?

Nie, Universal nie przygotował płyty Blu-ray z polską wersją, zresztą nie pokusili się nawet o wersję BD remastera 4K i za granicą w zestawach z płytką UHD będzie stare wydanie z brzydkim obrazem. Z tego powodu w polskim wydaniu z racji braku PL na Blu-ray będzie tylko płyta UHD.

Chyba wezmę to wydanie:

https://www.dvdmax.pl/cos-blu-ray-4k,art1545549

Ale to na przyszłość, jak już wymienię sobie odtwarzacz na UHD (a z czasem pewnie też i tv). Mam już co prawda 2 filmy w 4K (Bondy z empikowej promocji), ale tam były dwie płyty i śmigało na starym sprzęcie.

A zwykłego blu-raya pewnie się nie doczekam.

Cytat z Ernest Kubica data październik 24, 2021, 21:35

ale ten utwór przyciąga swoją innością (dziwnością)

https://www.youtube.com/watch?v=znDuxOGE08Q

Dopiero teraz przesluchałem. Ależ świetny tekst o przemijaniu.

♪♪ Czarodziejka gorzałka tańczyła w nas, meta była o dwa kroki stąd ♪♪ 🙂

Jeśli to ma być sposób na odwrócenie uwagi od ostatnich problemów i afer wokół facebooka to wow, nawet jestem pod wrażeniem 🙂 Powinni przyznawać jakieś doroczne nagrody za najbardziej pozbawiony treści / sensu korpo bełkot, myślę że te brednie miałyby szansę wygrać.

Szaman has reacted to this post.
Szaman

Kontynuując:

O matko 🙂

Jakbym chciał być animkiem w animkowym świecie to czy nie grałbym już w Simsy? Nie sprawdzałem odzewu, ale to wygląda tak nieinteresująco, że pewnie będzie sukcesem.

Mierzwiak has reacted to this post.
Mierzwiak

Odzew jest na razie delikatnie mówiąc negatywny. Nawet Matrix skorzystał żeby to obśmiać i zmodyfikował plakat.

Szaman and Mierzwiak have reacted to this post.
SzamanMierzwiak

Coraz gorzej z jej twarzą, z głową jak zawsze, z tyłkiem troszkę lepiej niż ostatnio 🙂 Przerażające, że z twarzy to jest zupełnie inna osoba niż ta która tańczyła z Ali G i Austinem Powersem, czy wyginała się w swoim wielkim, dyskotekowym comebacku lat dwutysięcznych. To nie jest nawet odtworzenie tej Madonny co była jak dziewica, to stworzenie jakiejś nowej osoby.

Przecież to jest tak wyretuszowane, że równie dobrze mogła użyć dublerki. O ile nie użyła.

A co do twarzy, no to retusz właśnie, który już od jakiegoś czasu zamienia ją w obcą istotę za którą na ulicy mógłby obejrzeć się Mulder.

Tutaj zdjęcie z pojawienia się na gali MTV i zakulisowa fotka z tej samej imprezy:

Przecież widać jak wygląda w wywiadach czy właśnie takich pojawieniach się, czemu udaje, że wygląda inaczej? Czemu nie potrafi się z godnością zestarzeć? Bardzo to smutne.

Szaman has reacted to this post.
Szaman
PreviousPage 79 of 244Next