aby założyć posty i tematy.

Hyde Park

PreviousPage 93 of 244Next

Trochę lokalnego patriotyzmu 😉 Od lat wczesną wiosną (lub późną zimą) można w Szczecinie zachwycać się dywanami z krokusów. Najbardziej popularne są dwa miejsca, dziś wybrałem się na jedno z nich 🙂

Szaman and Mierzwiak have reacted to this post.
SzamanMierzwiak

Redzi zapowiedzieli nowego Wiedźmina i o ile samo w sobie nie jest to niespodzianka to jest nim wykorzystanie Unreal Engine 5 i to przy ścisłej technologicznej współpracy z Epic Games.

Jest to o tyle ciekawe że od momentu udostępnienia silnika i wielkich szumnych zapowiedzi nie wyszła (ani nie ogłoszono nad nią pracy) żadna gra AAA, o openworld RPG nie wspominam, oparta na tym silniku. Właściwie nie licząc pierdolek widzieliśmy to potężne narzędzie w akcji jedynie przy filmach i serialach. Więc się jaram, zwłaszcza znając niezbyt rozsądne ambicje Redów.

Z tego co widzę to zapowiedzieli po prostu nową grę w tym świecie, a wszystkie serwisy piszą o Wiedźminie 4 😛

Też czekam na zobaczenie UE5 w akcji, bo dema technologiczne to jedno a rzeczywistość drugie. Sama gra? Super, tylko niech tym razem będzie to produkt w który będzie się dało grać na premierę a nie dopiero po roku...

A no i standardowa moja prośba: Wiedźmin grany w mocapie przez Idrisa Elbę 😉

Dobry sposób na odbudowę strat po zniszczeniach jakich dokonała katastrofa pt. Cyberpunk 2077 🙂

https://www.ppe.pl/news/298029/wiedzmin-4-pobudzil-gielde-cd-projekt-red-rozpoczyna-dzien-na-plusie.html

Najpierw myślałem, że to jakaś parodia - ale nie, tak się teraz kręci filmy propagandowe.

Nowy teledysk z The Weeknd z akcentami serialowymi (Ho-yeon Jung ze Squid Game) i filmowymi (Jim Carrey w małej roli).

Mierzwiak has reacted to this post.
Mierzwiak

Jeśli się nie mylę, a ekspertem w tym temacie nie jestem, to pierwszy w pełni nowy utwór od 28 lat. Płyta z 2014 to chyba były znaleziska z różnych szaf.

Już jest

Nie potrafię tego ocenić, ciężko słucha mi się piosenek w języku ukraińskim.

Ben Affleck zaręczył się z Jennifer Lopez. Scenarzyści "Jak poznałem Waszą matkę" triumfują 🙂

https://www.hollywoodreporter.com/lifestyle/lifestyle-news/jennifer-lopez-ben-affleck-engaged-1235127680/

Kultowa postać w naszym mieście. Nie pamiętam tylu reakcji na czyjąś śmierć na moim FB. Człowiek o niezwykle zakręconym poczuciu humoru i wielkiej wrażliwości. Ogromny żal 🙁

Seth Rogen przechodzi dziś na drugą stronę. Czyli kończy 40 lat 😉

Co tam się dzieje 🙂

Zmarła Liz Sheridan, znana z Seinfelda i Alfa.

Danny Elfman Rock Star

Danny Elfman Flexes Musical Muscles At Coachella With “Unhinged Hardcore” Version Of ‘Simpsons’ Theme; Songs From ‘Pee Wee,’ ‘Nightmare’ And ‘Batman’

Już był Rock Star, zanim zaczął przerabiać swój temat z Batmana na wiele sposobów 🙂 Żartuję, bardzo go lubię, nawet jak jest bez formy.

Dopiero przejrzałem zdjęcia z wczoraj. Czy Danny Elfman w wieku 69 lat przeżywa jakiś kryzys wieku średniego? 🙂

PreviousPage 93 of 244Next