aby założyć posty i tematy.

Hyde Park

PreviousPage 94 of 244Next
Ostatnio przesłuchałem na YT kilka francuskich piosenek, algorytm zaczął mi podsyłać inne rzeczy z Francji. Poniżej sympatyczna piosenka o seksizmie, ale wrzucam tutaj dlatego, że ma nieco pojechany, ale i śmieszny (są napisy po angielsku) klip. I podejmuje temat bardzo na czasie.
PS. Translator miał pewien problem z przetłumaczeniem tytułu, zgaduję, że chodzi o coś w stylu "Wal się! 😉
https://www.youtube.com/watch?v=Hi7Rx3En7-k

Uzupełniając poprzedni wpis, ciekawostka na temat drogi jaką można przebyć od hiszpańskiej komedii romantycznej do... Rojsta 😉

Na święta obejrzeliśmy hiszpańską komedię romantyczną "To brzmi jak miłość". Zwróciłem uwagę na kilka piosenek, w tym na francuską, autorstwa Clary Luciani. Wrzuciłem ją na YT, przesłuchałem kilka utworów. Algorytm podrzucił mi kilka innych hitów z Francji. Zwróciłem uwagę na Angele. Następnie postanowiłem sprawdzić dokonania reżyserki klipu. Która jak się okazało wyreżyserowała 1 odcinek serialu"24 godziny z życia kobiety". W jednym z odcinków serialu zagrała Agnieszka Żulewska, która zagrała w Rojście właśnie 😉

Pytanie do tych, którzy oglądają filmy/seriale/tv na telewizorze stojącym na szafce lub powieszonym na ścianie. Na jakiej wysokości macie telewizor? Chodzi mi o odległość dolnej krawędzi od podłogi.

U mnie około 57 cm przy ekranie 65 cali.

Cytat z Mierzwiak data kwiecień 26, 2022, 19:02

U mnie około 57 cm przy ekranie 65 cali.

Dzięki za info.

Nikt inny się nie wypowie? Oglądacie filmy na smartfonie? 😉

Tak na oko 35 cm. That's what she said.

A tak na serio, zmierzę, jak wrócę do domu. 😉

Mierzwiak has reacted to this post.
Mierzwiak

82-83 cm przy telewizorze 55".

Jednak 40 cm.

on siebie słyszy? To brzmi jak karaoke w domu starców

https://www.youtube.com/watch?v=gR2sMS_vUKo

Już w czasach bloga na to narzekaliśmy, czyli już tak zostanie.

Nie mogę przestać się śmiać ze sposobu w jaki go "ukarali" 😀

https://www.wirtualnemedia.pl/artykul/kogut-mask-singer-krzysztof-skorzynski-fakty-tvn-tvn24

Dzięki chłopaki za mierzenie tych centymetrów 🙂

Nie ma sprawy. Nie pierwszy raz wyszedł mi największy wynik. 😉

robgordon has reacted to this post.
robgordon
Cytat z Juby data kwiecień 28, 2022, 21:20

Nie ma sprawy. Nie pierwszy raz wyszedł mi największy wynik. 😉

Gdybym podał swój byłbyś drugi 😉

Taaaa.. Ale u Was pewnie wisi, a u mnie stoi. 😉

Co tu się dzieje powyżej 🙂

Mój Galaxy M31s znowu zawitał do serwisu, tym razem nim nie rzucałem, po prostu wejście USB (a co za tym idzie ładowanie) stwierdziło, że już nie będzie działać :/

Czy u was na Filmwbie też widok uproszczony ocen i filmów, które chcecie zobaczyć ma te największe miniatury? Okropnie to wygląda, plakaty są za duże, przez to na ekranie monitora na raz widzę tylko max. 4 pozycję.

Hmmm nie do końca wiem która to opcja widok uproszczony 🙂 Graficzne zmiany zniosę wszystkie, ale niech to w końcu działa. Na przykład od lat nie działają powiadomienia o skomentowaniu oceny, a niby portal uchodzi za utrzymujący się z kliknięć. Sami sobie zabijają dyskusje która generuje ruch.

Na Letterboxd nie ma żadnych problemów. Just sayin' 😉

Wiem, ale tam mam mniej znajomych 🙂

PreviousPage 94 of 244Next