aby założyć posty i tematy.

MCU - Marvel Cinematic Universe

PreviousPage 45 of 98Next

Według Grace Deadpool & Wolverine ma szansę na $2 mld.

Kobieto, ogarnij się 🙂

Może gdyby to było Deadpoolem 2 w 2018 roku 🙂

Mierzwiak has reacted to this post.
Mierzwiak

Mniej więcej tego typu opinie krążą po Twitterze.

https://twitter.com/HollywoodHandle/status/1757283469086921177?t=WKW21qYaEZFxrbjjl14qzw&s=19

https://twitter.com/CultureCrave/status/1757458134606786575?t=B981Ta42lLZL1xQ1ZIbRbA&s=19

Ludzie w ten stek bzdur wierzą. Jeśli doliczyc 200 milionów ludzi oglądających Super Bowl to może, bo na oficjalnych kontach to nawet do 150 milionów nie dobija, a już trochę czasu minęło od tych 24h.

Jakkolwiek to liczą, to oglądalność jest jednak chyba niezła.

🙁

Szaman has reacted to this post.
Szaman
Cytat z robgordon data luty 13, 2024, 19:30

Jakkolwiek to liczą, to oglądalność jest jednak chyba niezła.

No patrząc po wynikach oficjalnych kont nie różni się szczególnie od standardowego trailera głośnego filmu.

Mierzwiak
Cytat z Kuba data luty 13, 2024, 18:56

https://twitter.com/CultureCrave/status/1757458134606786575?t=B981Ta42lLZL1xQ1ZIbRbA&s=19

Ludzie w ten stek bzdur wierzą. Jeśli doliczyc 200 milionów ludzi oglądających Super Bowl to może, bo na oficjalnych kontach to nawet do 150 milionów nie dobija, a już trochę czasu minęło od tych 24h.

Czyli jednak policzyli wraz z widownią Super Bowl 🤡

Mierzwiak

Matematyka nadal się kompletnie nie zgadza 😛

To chyba najgłupsza wrzutka promocyjna jaką widziałem w ostatnich latach. Argylle jest jednak silną konkurencją 🙂

A to nie tak, że oni zliczają również kanały które repostują trailery, reaction videos itd.?

Czwórka potwierdzona.

Nareszcie. Ale przyznam, że ten skład ani mnie ziębi, ani grzeje.

Mnie się zupełnie nie podoba. Pascala mam niestety dosyć, Kirby zupełnie mi nie pasuje, Ebona zwyczajnie szkoda. Do Quinna w sumie się tylko nie przyczepie.

Czyli tak:

2 lipca Park Jurajski 7

11 lipca Superman: Legacy

25 lipca Fantastic Four

Dla mnie idealnie, bo tak powinien wyglądać sezon letni. Ale zaraz będzie płacz nad wpływami z powodu dat premier, a nie poziomu. Po co idą na zwarcie z Gunnem?

A i jeszcze Thunderbolts przyśpieszone z lipca na maj.

Cytat z Szaman data luty 14, 2024, 17:26

Czyli tak:

2 lipca Park Jurajski 7

11 lipca Superman: Legacy

25 lipca Fantastic Four

Dla mnie idealnie, bo tak powinien wyglądać sezon letni. Ale zaraz będzie płacz nad wpływami z powodu dat premier, a nie poziomu. Po co idą na zwarcie z Gunnem?

Bo są przyzwyczajeni, że DC nie dotrzymuje terminów 😛

A poza tym nie sądze by Superman jako taki był w oczach decydentów pewnikiem sukcesu i myślę, że MCU w primie spokojnie by go Czwórką pokonało. Park to już w ogóle większa marka.

Grace zwróciła uwagę na fajną rzecz:

- Fantastic Four: 2005

- Fant4stic: 2015

- The Fantastic Four: 2025

Tylko ta stara wersja się lekko wyłamała, bo jest z 1994 roku 🙂

PreviousPage 45 of 98Next