aby założyć posty i tematy.

MCU - Marvel Cinematic Universe

PreviousPage 48 of 98Next

Może jeden z pupilków Feige się nada - Peyton Reed? 🙂

Fajny clickbait 😉 Przy czym faktyczny tytuł artykułu jest bardziej niż ten w linku 😉

https://film.wp.pl/sensacja-w-kinach-gwiazda-erotyku-dakota-johnson-przegrala-z-gwiazda-muzyki-bobem-marleyem-6997293335968448a

Artykuł zawiera jeszcze inne nowości w Marvelu

https://www.hollywoodreporter.com/movies/movie-news/marvel-fantastic-four-avengers-movies-1235830951/

Czy doczekam czasów w których odklejone, głupie wypowiedzi Ruffalo nie będą zamieniane na newsy? Nie? Trudno.

Eeeee, ale przecież to byłoby o wiele lepsze zakończenie.

Ojej, nie zgadzam się.

Sam cliffhanger to by było "O cholera!", a tak jest "O cholera!" i "Taaaak!" na widok powrotu pajęczej ekipy z pierwszej części 🙂

Nie zauważyłem. A jak zaczęło krążyć z kopii kamerowej to myślałem, że to fejk 🙂

Uwielbiam gdy ktoś przypieczętowuje swoją subiektywną opinię słowem "obiektywnie" 🙂

Szaman has reacted to this post.
Szaman

Mierzwiak has reacted to this post.
Mierzwiak

W Disneyu / Marvelu dzień jak codzień:

Ciekawe, czy to nie jakiś ruch wyprzedzający przed aferą obyczajową. Jestem pod nieustannym wrażeniem, jak to się spieprzyło organizacyjnie odkąd władzę ma jeden człowiek i jak ten człowiek zamotal mediami. Oczywiście całkiem przypadkiem wyszły do mediów prawdziwe twarze Whedona i Perlmuttera, którzy zawsze mu przeszkadzali. Oczywiście jego przepchnęli do nominacji za Czarną Panterę, aby sukces MCU miał swoją twarz.

Jednocześnie Kathleen Kennedy, przez lata Midas produkcji filmowej, jest twarzą wszelkiej nieudolności Disneya w sprawie Gwiezdnych Wojen. Nieźle jesteśmy wodzeni za nos przez różne siły w Hollywood.

Cytat z Szaman data marzec 13, 2024, 06:46

https://twitter.com/DiscussingFilm/status/1767707699150471255?t=HlzDz58N-H8Uuv8jrxO_uw&s=19

O, kolejny musical. 🙂

Cytat z Szaman data marzec 13, 2024, 08:51

Ciekawe, czy to nie jakiś ruch wyprzedzający przed aferą obyczajową. Jestem pod nieustannym wrażeniem, jak to się spieprzyło organizacyjnie odkąd władzę ma jeden człowiek i jak ten człowiek zamotal mediami. Oczywiście całkiem przypadkiem wyszły do mediów prawdziwe twarze Whedona i Perlmuttera, którzy zawsze mu przeszkadzali. Oczywiście jego przepchnęli do nominacji za Czarną Panterę, aby sukces MCU miał swoją twarz.

Jednocześnie Kathleen Kennedy, przez lata Midas produkcji filmowej, jest twarzą wszelkiej nieudolności Disneya w sprawie Gwiezdnych Wojen. Nieźle jesteśmy wodzeni za nos przez różne siły w Hollywood.

Piszesz o Feige?

No tak. Mam jakąś spiskową teorię dziejów na temat Feigiego 🙂 Uważam, że za mało obrywa jak na skalę katastrof do których doprowadził. Kennedy przynajmniej nie załamała Gwiezdnych Wojen pod kątem popularności i finansów, a jest wręcz traktowana jakby piła wodę z toalety, myśląc, że to taki duży dzbanek 🙂

Osobiście nie wiem co mam myśleć, jednak z perspektywy czasu śmieszne są te newsy o przejęciu władczy w Marvelu przez Feige i zapewnienia o tym, że teraz filmów nie będzie robić "komitet", podczas gdy w rzeczywistości nasz Kevinek podpisał rzeczy o wiele, wiele gorsze niż najsłabsze powstałe za czasów wspomnianego komitetu.

Nie mogę się doczekać wielkiego sprawdzianu pt. Deadpool & Wolverine, choć wiem, że nawet jeśli moje przeczucia i prognozy się nie sprawdzą, film rozbije bank i zachwyci widzów oraz krytyków, to wszyscy odbębnią wielki powrót MCU do formy tylko po to, by z następnym filmem seria wróciła do dawnej rutyny.

PreviousPage 48 of 98Next