aby założyć posty i tematy.

MCU - Marvel Cinematic Universe

PreviousPage 49 of 98Next

Trochę mnie nie stać. Zresztą byłbym potem pyskaty dla kierowniczki 🙂

Mierzwiak has reacted to this post.
Mierzwiak

Wiem, że naciągane, ale i tak bezlitosne 🙂

Wielokrotnie wspominałem, że No Way Home to najgorzej wyglądająca część pajęczej trylogii MCU, o tym ile lat świetlnych jest on wizualnie za trylogią Raimiego czy TASM2 nie wspominając.

Inna sprawa, to że na powyższym zestawieniu Dakota idzie ulicą a Tony wyraźnie stoi na green screenie.

Źródło słabe, ale być może Madame Web powróci szybciej niż ktokolwiek się spodziewał 🙂 (jeśli pamiętacie zakończenie serialu)

Ustalają nawet datę zdjęć zanim zatrudnia reżysera. Tam się wszystko toczy coraz gorzej.

Reżyser może być już dawno wybrany, po prostu ogłoszą to wtedy, kiedy, swoim zwyczajem, będzie im odpowiadać.

A mi się wydaje, że jednak mają głównie datę 🙂

Cytat z Mierzwiak data marzec 27, 2024, 00:41

Reżyser może być już dawno wybrany, po prostu ogłoszą to wtedy, kiedy, swoim zwyczajem, będzie im odpowiadać.

Z czymś innym bym się zgodził. Ale tutaj by ktoś już o tym nam doniósł. Chwilę temu jeszcze Sony chciało Wattsa.

może

🙂

Kuba has reacted to this post.
Kuba

Racja racja:P

Swoją drogą co się dzieje Hollandem? Chłopak ma talent ale jego kariera poza MCU to jest dramat. Powinien zmienić agenta? Ma kiepski gust i nie umie wybrać ciekawego projektu? Jego filmografia to obraz nędzy i rozpaczy.

Szaman has reacted to this post.
Szaman

Na razie próbuje na Broadwayu. Miał też grać w Hamnecie, kiedy projekt należał do Mendesa. A tak chyba teraz robi przerwę by zmienić podejście właśnie.

Mierzwiak

Może to być casus podobny do Michaela J. Foxa (oczywiście poza chorobą, mam nadzieję). Gdzie sympatyczny chłopak pasuje tylko do ról sympatycznych chłopców. Oby nie. Jest zbyt sympatyczny (hehe) na taki los.

Mierzwiak

Nie miał grać w biografii Freda Astaire'a?

Nie zapominajmy mimo wszystko że chłopak ma dopiero 27 lat i jest przez 80% czasu uwiązany kontraktem z Sony, który cholernie dużo od niego wymaga. Nie każdy jest Chalametem czy Butlerem ani nie każdy ma taki dryg to projektów jak Mescal. Zobaczmy jak długo Elordi potrzebował by być szerzej kojarzony, nawet Euforia nie była natychmiastowym sukcesem. Czy Sydney Sweeney, która ciągle pracuje nad redefinicją swojego wizerunku. O Driverze nie wspominam. Jak to mawiają: spokojnie.

Ojesu ta puszka *zgon*

A ja najbardziej uśmiechnąłem się na przypomnienie zdubbingowanego Rahima 🙂 Janko napisał o filmach karate i od tej pory nie mogę traktować tego z jakąkolwiek powagą.

PreviousPage 49 of 98Next