aby założyć posty i tematy.

MCU - Marvel Cinematic Universe

PreviousPage 58 of 98Next

Bilety to nie, ale wybieram się w pierwszy weekend.

Cytat z Marek Pilarski data lipiec 6, 2024, 13:51

Macie już bilety na Deadpoola? Czy tylko ja jestem tu fanboyem? 😛

Czwartek, 25.07, 19:00.

Marek Pilarski, Szaman and robgordon have reacted to this post.
Marek PilarskiSzamanrobgordon

Chyba nigdy o tym nie wspominałem, ale ten moment w Spider-Manie 2 gdy Spidey wspina się po budynku i macka łapie go za prawy obojczyk to dla mnie na bank nawiązanie do Anakondy i momentu, w którym Voight wspina się po drabinie i anakonda łapie go za prawy obojczyk 🙂

Ale dlaczego mieliby to zrobić? 🙂 Ani to popularne, ani kultowe, tym bardziej w okolicach 2004 roku.

Nie wiem, ale biorąc pod uwagę umiłowanie Raimiego dla horrorów i kiczu, to czemu nie? Nawet jeśli to przypadek to całkiem zabawny.

Tragedia.

Rany, jakie złe. I znowu targetem są 13-letnie dziewczyny, będą to wciskać do oporu, albo oni upadną, albo ja pochwalę. Nie obędzie się zatem bez ofiar 🙂 Przecież to jest nie wiem: Czarodziejki, Riverdale, Teen Wolf od MTV, ta sama tonacja.

Mierzwiak has reacted to this post.
Mierzwiak

No właśnie, kto jest targetem tego? Bo na pewno nie ci sami fani MCU, którzy z przyjemnością obejrzeli WandaVision, wygląda raczej jak coś dla tej samej, jakże licznej widowni, dla której nakręcono The Marvels.

Szaman has reacted to this post.
Szaman

Dla mnie na plus to, że nie prezentuje się jak kolejna produkcja Marvela. 😜

Ale to jest właśnie obecny stan "kolejnej produkcji Marvela".

Mierzwiak has reacted to this post.
Mierzwiak

Co samo w sobie chyba nie jest problemem.

Wcale 🙂

Zależy, co konkretnie macie na myśli.

Bycie infantylną, brzydką, nieśmieszną kupą? 🙂

No widzisz, a mi chodzi o to, że jakbym nie wiedział, że to Marvel, to po obejrzeniu zwiastuna bez logo Marvela nie pomyślałbym, że to część tego uniwersum, a raczej, że Hokus Pokus czy coś takiego. 😉

Chyba jednak naprawdę w czwartek zwiastun.

Jeśli oni naprawdę nie usuwają izraelskiej superbohaterki, to w sumie strach pomyśleć co oni tam robią, przez łącznie już chyba z pół roku dokrętek.

Przypuszczam, że kostium będzie pozbawiony Gwiazdy Dawida

Cytat z Szaman data lipiec 10, 2024, 20:25

Jeśli oni naprawdę nie usuwają izraelskiej superbohaterki, to w sumie strach pomyśleć co oni tam robią, przez łącznie już chyba z pół roku dokrętek.

https://twitter.com/MCUFilmNews/status/1810998813097873833?t=yu65fizjXHI7dDGlV5lGUw&s=19

Z tego co wiem od dość dobrych źródeł ona w filmie jest agentka CIA a nie izraelska superbohaterka

PreviousPage 58 of 98Next