aby założyć posty i tematy.

MCU - Marvel Cinematic Universe

PreviousPage 67 of 98Next

Doctor Strange, SM Homecoming, SM Far From Home, SM No Way Home, The Batman, Thor Love and Thunder, o dwóch częściach The Incredibles nie wspominając.

Że też mu się nie nudzi babranie w kolejnym filmie superbohaterskim.

Nuuuuuuudaaaaa!

Niech to już rebootują jak najszybciej.

Jezu, nieeeeee

Odkręcanie fabuły No Way Home nie jest czymś o czym marzę. Mieli najlepszy moment aby Zendaya zajęła się już swoimi sprawami, a obsada została trochę odświeżona.

Cytat z Szaman data wrzesień 9, 2024, 22:33

Odkręcanie fabuły No Way Home nie jest czymś o czym marzę.

Odkręcenie fabuły No Way Home w kolejnej części było oczywistością od momentu gdy wychodziłem z sali z No Way Home, więc nie mam z tym problemu. Mam problem z tym, że to kolejny tak bezpieczny reżyserski wybór u Marvela, że aż mdli. I co ten człowiek tam wniesie poza tym, że już ma wprawę w dyrygowaniu ludźmi stojącymi na tle zielonego ekranu?

PS. Czy to też sygnał na temat losów sequela Shang-Chi?

Chyba padł ofiarą cięć Igera o których ostatnio coś ucichło.

Mierzwiak has reacted to this post.
Mierzwiak

Nie chce mi się nawet sprawdzać ile kupiastych scen tu wcisnęli ze swoich ostatnich filmów i seriali z D+:

Nowy zwiastun Venoma 3

Jest bardziej uporządkowany niż poprzednik, to w sumie jedyna zaleta jaką widzę. Niestety nadal zapowiada głupawy, nieśmieszny chaos, w dodatku z doczepionym pewnie na końcówkę Knullem, który z tego co się orientuje, zasługiwałby na coś więcej niż tryb finałowego bossa. Ogólnie to wygląda jakby cały motyw pożegnania, nostalgii, podpięcia się pod skojarzenia z odchodzącymi w chwale Chicago Bulls był tylko pomysłem marketingowym. Wcale to nie przebija ze zwiastunów i wygląda na bardzo wysilone.

No i znowu fatalny remix/cover nijak pasujący do wydarzeń na ekranie. Mający jedynie podbijać ten pomysł na marketing który opisałem wyżej.

Nie żebym przywiązywał jakąkolwiek wagę do tych plotek czy czekał na ten film, ale jeśli są prawdziwe, to jak na razie wszystko na temat SM: Coś Tam Home 4 brzmi absolutnie tragicznie.

No i raczej oczywiste było, że obietnica "prawdziwego" Spider-Mana z zakończenia NWH to jeszcze jedna rzecz w MCU, która nie doczeka się należytej kontynuacji i rozwinięcia.

https://comicbookmovie.com/spider_man/spider-man-4-will-reportedly-feature-spidey-teaming-up-with-tom-hardys-venom-to-battle-spoiler-a213127

Czyli mamy pierwszą ofiarę sukcesu Deadpool i Wolverine. Ale po co było tak mieszać, wycofywać się i teraz znowu ustawiać? Całe Sony.

X-MEN '97 Showrunner Beau DeMayo Reveals Original DOCTOR STRANGE 2 Plot - Including A SHOCKING Character Death

https://comicbookmovie.com/doctor-strange/in-the-multiverse-of-madness/x-men-97-showrunner-beau-demayo-reveals-original-doctor-strange-2-plot---including-a-shocking-character-death-a213129

Brzmi to o wiele lepiej od tego co dostaliśmy.

Brzmi w porządku, ale jestem chyba jedną z nielicznych osób na świecie którym fabuła "Doktor Strange kontra zła wiedźma" zupełnie nie przeszkadzała. Pasowała do tej B-klasy z A-klasowym budżetem.

Jasne, ale ja cały czas patrzę na to jak jednowymiarową postacią się stała po tym, jak dali jej zabłysnąć i rozbudowali ją w WandaVision. Nie ma jednak co płakać, Marvel i dbanie o ciągłość oraz konsekwencję umarły w tej serii wraz z Tonym Starkiem.

PS. Nie dałem rady dokończyć trailera V3noma i nie mam nawet siły komentować tego, co zobaczyłem.

Nie wiem czy gdzieś to było oficjalnie ogłoszons / potwierdzone, ale jak wejdziecie sobie na Disney+ w sekcję Marvela to mamy główny podział wszystkich produkcji na dwie główne grupy: MCU Infinity Saga (od Iron Mana do Endgame) i MCU Multiverse Saga. (od WandaVision do Agathy) Co ciekawe w tej drugiej jest serial animowany X-Men '97.

PreviousPage 67 of 98Next