aby założyć posty i tematy.

MCU - Marvel Cinematic Universe

PreviousPage 8 of 73Next

Już wypuszczanie klipu i plakatu z Modokiem było dziwne. Nie wiem, może teraz chcą to sprzedać jako przyszły obiekt kultu na pokazach o północy 🙂

Scena nie jest taka zła, ma b-klasowy posmak z tym wlewaniem Ruddowi obrzydliwości do gardła. Ale psuje ją ten nieznośny już humor marvelowy, kiedy stwór zaczyna oczywiście mówić jak stażysta w korporacji.

Mierzwiak has reacted to this post.
Mierzwiak

"His most punishing role"? 😉

Oj, ale redaktor dumny z gry słownej, to redaktor najedzony 🙂

Ten koleś to jakiś niezły ananas. W kwestii mojego zainteresowania odnosi efekt odwrotny od zamierzonego.

Jeff Fullofhimself

Wrócę sobie do tego cytatu żeby się pośmiać jak The Kang Dynasty będzie mieć zielonego pomidora na RT a w BO nie przeskoczy Czasu Ultrona.

Filmożercy piszą że w Disneyu chcą przesunięcia Kang Dynasty aż o 3 lata

Wadą Filmożerców jest to, że publikują plotki także z tych mniej ekskluzywnych źródeł, podobnie jak Na Ekranie. Ta pochodzi bodajże od niby zaufanego użytkownika Reddita.

Jako zaufany użytkownik tego forum mówię Wam, że Ant-Man, ani ponowne wniebowstąpienie Igera nie mogło spowodować aż takiego trzęsienia ziemi. Strange, Thor i Pantera zarobiły świetne pieniądze w Ameryce. No chyba, że naprawdę przejęli się słabymi recenzjami filmu Taiki, albo brakiem powtórzenia oscarowego sukcesu filmu Cooglera, w co wątpię.

Wiesz, niby tak. Ale przecież tylko ślepy nie dostrzegłby niepokojącego trendu. A muszą przecież patrzyć daleko w przód. Nie da się nie zauważyć, że jeśli nie zareagują właściwie o kolejnych fazach mogą sobie zacząć głównie marzyć.

Szaman has reacted to this post.
Szaman

To jest surrealistyczne przy tym jak przez lata czytało się, że ekranizacje komiksów są nieśmiertelne, że nigdy nie zginą jak westerny.

Ja wiem czy ta opinia była zawsze tak powszechna? Pamietam że zdarzało nam się tutaj czy na FW powątpiewać.

Musimy oddzielić dwie rzeczy - filmy superhero tak ogólnie i filmy MCU 🙂 Nie mam wątpliwości, że Marvel, DC czy kto tam jeszcze będą mieć hity kasowe i to się nie zmieni, ale też nie mam wątpliwości, że marka MCU jako taka zaczęła przygasać.

Szaman

Według Sneidera Raimi może wrócić do DS 3.

Szaman

Czyli problemem wpływów jest to, że wszyscy znali wcześniej genielny tekst pana zakochanego w sobie. Można się rozejść, zostawmy to służbom 🙂

Kręcą już Daredevila

https://naekranie.pl/aktualnosci/daredevil-born-again-disney-plus-zdjecia-charlie-cox-1679216186

Bodajże jedna z trzech najważniejszych osób w Marvel Studios

Nie byłem pewien, do którego tematu wrzucić..

PreviousPage 8 of 73Next