MCU - Marvel Cinematic Universe
Cytat z Szaman data 13 stycznia, 2026, 17:52Jedynym w miarę ciekawym był ten z X-Menami, a przecież ich tam nawet nie powinno być, tak jak Dantego w pracy w pierwszych Sprzedawcach 🙂
Jedynym w miarę ciekawym był ten z X-Menami, a przecież ich tam nawet nie powinno być, tak jak Dantego w pracy w pierwszych Sprzedawcach 🙂
Cytat z Marek Pilarski data 13 stycznia, 2026, 19:43Zainteresowanie tak osłabło przez te trzy tygodnie, że ten nawet nie wyciekł wcześniej?
Zainteresowanie tak osłabło przez te trzy tygodnie, że ten nawet nie wyciekł wcześniej?
Cytat z Mierzwiak data 13 stycznia, 2026, 19:57Cytat z Marek Pilarski data 13 stycznia, 2026, 19:43Zainteresowanie tak osłabło przez te trzy tygodnie, że ten nawet nie wyciekł wcześniej?
Wyciekł, widziałem na reddicie w rozdziałce 3x2 piksele parę dni temu.
Cytat z Marek Pilarski data 13 stycznia, 2026, 19:43Zainteresowanie tak osłabło przez te trzy tygodnie, że ten nawet nie wyciekł wcześniej?
Wyciekł, widziałem na reddicie w rozdziałce 3x2 piksele parę dni temu.
Cytat z Juby data 14 stycznia, 2026, 08:46Naprawdę uznali, że trzecioplanowa postać z ubiegłorocznego "umiarkowanego hitu" spotykająca zastępców Czarnej Pantery będzie czymś, co zachęci fanów? Najgorszy teaser do tej pory.
Mają być kolejne, czy to jednak były plotki?
Naprawdę uznali, że trzecioplanowa postać z ubiegłorocznego "umiarkowanego hitu" spotykająca zastępców Czarnej Pantery będzie czymś, co zachęci fanów? Najgorszy teaser do tej pory.
Mają być kolejne, czy to jednak były plotki?
Cytat z Szaman data 14 stycznia, 2026, 08:54Raczej plotki. Wydaje mi się, że F4 zarobiła spoko, tylko miała rozdmuchany budżet. Nie jest jakimś błędem wstawienie Bena do teasera, jest u nich potencjał na więcej.
Raczej plotki. Wydaje mi się, że F4 zarobiła spoko, tylko miała rozdmuchany budżet. Nie jest jakimś błędem wstawienie Bena do teasera, jest u nich potencjał na więcej.
Cytat z Szaman data 26 stycznia, 2026, 16:11Plotka: Marvel rozważa podzielenie Secret Wars na dwa filmy.
https://www.worldofreel.com/blog/2026/1/26/marvel-considering-splitting-avengers-secret-wars-into-two-movies
Plotka: Marvel rozważa podzielenie Secret Wars na dwa filmy.
Cytat z Mierzwiak data 4 lutego, 2026, 09:25Plotka: finał Doomsday ma się rozegrać w [spoiler title=""]tym szaroburym szkaradztwie z Deadpool & Wolverine.[/spoiler]
Bardziej obstawiałbym, że to fejk ale w sumie nic mnie nie zdziwi 🙂
Plotka: finał Doomsday ma się rozegrać w
Bardziej obstawiałbym, że to fejk ale w sumie nic mnie nie zdziwi 🙂