aby założyć posty i tematy.

Mission: Impossible

PreviousPage 8 of 10Next

No dobra, to którą scenę siódemki kręcili na cmentarzysku Indian? 🙂

Mierzwiak has reacted to this post.
Mierzwiak

Tomek spóźnił się ze złożeniem ofiary dla Xenu. (czytaj: z przelewem)

Szaman has reacted to this post.
Szaman

To jest pierwszy plakat jakim postanowili to reklamować? Zamyśloną twarzą Tomka? Może zastanawia się, ile tym razem stracą w box officie?

Trailer OK, ale utwierdził mnie w przekonaniu, jak jednak letnia była poprzednia część, bo totalnie zapomniałem o leżącej gdzieś tam łodzi podwodnej z groźnym AI na pokładzie.

Oczywiście moją pierwszą myślą było dlaczego wypuścili zwiastun w niedzielę 🙂 Fajny trailer, raczej obejrzę w kinie, ale nijak nie potrafię się tym ekscytować. I rzeczywiście, coś w tym jest, że niby wymyślili solidną, przygodową fabułę z McGuffinem i elementem bardzo na czasie, a gdzieś to nie wypaliło. Wydaje mi się, że winny jest tutaj bezbarwny Morales, ale nie sądzę aby Hoult był szczególnie lepszy. Możliwe, że elementem domykającym tego typu fabuły jest efektowny przeciwnik, gdzie widz nie może doczekać się fizycznej konfrontacji z protagonistą.

Mierzwiak has reacted to this post.
Mierzwiak

A jak Wam się podobają intensywne/wyraziste kolorki w zwiastunie?

To znaczy? Poprzednie części wyglądały tak samo 🙂

Sceny z awionetką są może nieco bardziej nasycone. Jest ok.

Cytat z Mierzwiak data listopad 13, 2024, 12:24

To znaczy? Poprzednie części wyglądały tak samo 🙂

Zobaczyłem sobie teraz pod rząd zwiastuny Dead Reckoning, Fallout i Final Reckoning, i w tym ostatnim kolorki są zdecydowanie bardziej intensywne. 🙂

No są (szczególnie na tle bardziej od reszty przygaszonego i pociągniętego takim rdzawym filtrem Follout) i bardzo mi się to podoba (z tym, że poprzednie też wyglądały super).

Trailer spoko, choć nie wzbudził we mnie takiej ekscytacji jak pierwsze zapowiedzi do części 5-7. Zwróciliście uwagę, że w 1:36-1:37 widać komputerowo odmłodzonego Cruise'a z nieobecnej w Mission: Impossible III scenie wykradania Rabbit's Foot? 😉

Dead Reckoning Part One to dla mnie druga najsłabsza część serii, ale nie wykluczam jej powtórzenia, a nawet jej kupna na Blu-ray przed premierą M:I-8. Może nawet zrobię sobie powtórkę całej serii. Oby tylko finał okazał się lepszy od poprzednika (będzie ciężko z takimi villainami).

Marek Pilarski has reacted to this post.
Marek Pilarski
Cytat z Juby data listopad 14, 2024, 12:56

Zwróciliście uwagę, że w 1:36-1:37 widać komputerowo odmłodzonego Cruise'a z nieobecnej w Mission: Impossible III scenie wykradania Rabbit's Foot? 😉

Cwanie to zrobili, jego twarz jest nieostra 😉

A w 0:55 teoretycznie powinien być Marcin Dorociński, ale trochę mało podobny do siebie.

Cytat z robgordon data listopad 14, 2024, 16:12

Cwanie to zrobili, jego twarz jest nieostra 😉

Jeszcze żeby skrypt był cwany, nieszczególnie mam ochotę na jakąś piramidalną bzdurę na siłę łączącą wszystkie części w całość.

Chyba niczym nie byłem bardziej rozczarowany w przypadku poprzedniej części, od tego że Rebecca dostała zaledwie kilka minut czasu ekranowego i odstrzelili ją, chociaż w poprzednich dwóch filmach kreowali ją na partnerkę Ethana i drugą najważniejszą postać serii...

https://www.youtube.com/shorts/hECkKIexkLk

...ale słucham jej tłumaczenia i trudno mi być na nią zły. Rozumiem ją w stu procentach. Szkoda, ale duet TOM&McQ sami są sobie winni tym w jaki sposób realizują te filmy od czasu piątki.

Zaczęła się, jak widzę, dość desperacka walka o widownię kolejnego filmu:

‘Mission: Impossible — The Final Reckoning’ Director Says Audience Member At Screening “Almost Had A Heart Attack” During Action Sequence

https://deadline.com/2025/01/mission-impossible-the-final-reckoning-director-audience-member-screening-heart-attack-1236261768/

Almost. To "almost" jest aż przykre.

Misja na okładce nowego Empire

https://comicbookmovie.com/action/mission-impossible/mission-impossible---the-final-reckoning-trailer-drops-tomorrow-tom-cruise-jumps-into-arctic-in-new-teaser-a218507#gs.lg5wj1

Jutro nowy trailer. Myślę, że z tej okazji jutro o ósmej jakiś stażysta powinien dostać kilka screenów, lub fotek z planu, żeby trzasnąć przed lunchem jakiś okropny plakat : )

Szaman, Mierzwiak and robgordon have reacted to this post.
SzamanMierzwiakrobgordon
PreviousPage 8 of 10Next