aby założyć posty i tematy.

Opinie o serialach

PreviousPage 13 of 166Next

Ode mnie poteżne i krótkie XD

Może nauczył się grać przez te wszystkie lata. 😉

Wow, ale on będzie jakimś majakiem? Za niski jest na siedzenie w kostiumie.

Serial Lando! Od twórcy Dear White People. Kathleen nie wspomniała jednak Donalda Glovera. Teraz coś prezentują, ale znów tylko dla inwestorów.

No dobra, postanowiłem kupić Disney Plus już przy Obi Wanie 🙂

Cytat z Marek Pilarski data Grudzień 11, 2020, 00:22

Serial Lando! Od twórcy Dear White People. Kathleen nie wspomniała jednak Donalda Glovera. Teraz coś prezentują, ale znów tylko dla inwestorów.

I o Billym Dee Williamsie też nic chyba nie wspomniała.

Spokojnie, to na pewno z Gloverem.

Zabawne bo akurat dzisiaj (no, technicznie rzecz biorąc wczoraj) powtarzałem Zemstę Sithów (to element powtórki wszystkich 11 filmów) i pomyślałem jak bardzo w porządku jest w tym filmie Hayden, dla mnie zresztą zawsze był i jest to opinia która nie uległa zmianie odkąd zobaczyłem ten film w kinie w 2005 roku.

Jego powrót jako Vadera nie ma sensu, bo zagrać może go ktokolwiek (tak jak ma to miejsce w przypadku Mando), a głos i tak nie jest jego, więc nie mam zielonego pojęcia co tam wymyślili, ale czekam bardzo, bo Ewan był fantastyczny jako Kenobi i fajnie będzie go znowu zobaczyć w tej roli.

No pewnie Kenobi w swojej samotni na Tatooine będzie nawiedzany przez duchy przeszłości... Bardziej spodziewałem się ogłoszenia Dartha Maula, skoro i tak wprowadzili go już w Solo.

Kenobi spotkał się już z Maulem na Tatooine i ostatecznie go pokonał (to był ich czwarty pojedynek, włączając w to ten z Mrocznego widma), nie sądzę by robili aktorski remake czegoś co mają już odhaczone w serialu animowanym:

A masz rację, nawet kiedyś to widziałem.

Serial Baymax, kontynuacja Big Hero 6. Początek 2022.

Zootopia+,  Wiosna 2022.

Serial o Tianie z Księżniczki i żaby, 2023.

Serial o Moanie, 2023.

Skubana, miała rację.

Seriale Pixar:

spin-off Up o psie Dougu.

kolejne przygody Aut.

i oryginalny Win or Lose.

To jest niesamowite jak oni szybko i efektywnie potrafią wyciskać ostatnie soki ze swoich franczyz. Inne wytwórnie latami męczą się z odpowiednią reaktywacją RoboCopa, Żółwi Ninja czy Gremlinów. A ci robią swoje, w dodatku bez niepotrzebnych eksperymentów.

Jest nowy zwiastun WandaVision

Falcon & the Winter Soldier w marcu. Zwiastun wygląda kosztownie.

Loki w maju. jest zwiastun.

PreviousPage 13 of 166Next