Opinie o serialach
Cytat z Marek Pilarski data 11 grudnia, 2020, 00:20Może nauczył się grać przez te wszystkie lata. 😉
Może nauczył się grać przez te wszystkie lata. 😉
Cytat z Marek Pilarski data 11 grudnia, 2020, 00:22Serial Lando! Od twórcy Dear White People. Kathleen nie wspomniała jednak Donalda Glovera. Teraz coś prezentują, ale znów tylko dla inwestorów.
Serial Lando! Od twórcy Dear White People. Kathleen nie wspomniała jednak Donalda Glovera. Teraz coś prezentują, ale znów tylko dla inwestorów.
Cytat z Marek Pilarski data 11 grudnia, 2020, 00:26Cytat z Marek Pilarski data Grudzień 11, 2020, 00:22Serial Lando! Od twórcy Dear White People. Kathleen nie wspomniała jednak Donalda Glovera. Teraz coś prezentują, ale znów tylko dla inwestorów.
I o Billym Dee Williamsie też nic chyba nie wspomniała.
Cytat z Marek Pilarski data Grudzień 11, 2020, 00:22Serial Lando! Od twórcy Dear White People. Kathleen nie wspomniała jednak Donalda Glovera. Teraz coś prezentują, ale znów tylko dla inwestorów.
I o Billym Dee Williamsie też nic chyba nie wspomniała.
Cytat z Mierzwiak data 11 grudnia, 2020, 00:52Zabawne bo akurat dzisiaj (no, technicznie rzecz biorąc wczoraj) powtarzałem Zemstę Sithów (to element powtórki wszystkich 11 filmów) i pomyślałem jak bardzo w porządku jest w tym filmie Hayden, dla mnie zresztą zawsze był i jest to opinia która nie uległa zmianie odkąd zobaczyłem ten film w kinie w 2005 roku.
Jego powrót jako Vadera nie ma sensu, bo zagrać może go ktokolwiek (tak jak ma to miejsce w przypadku Mando), a głos i tak nie jest jego, więc nie mam zielonego pojęcia co tam wymyślili, ale czekam bardzo, bo Ewan był fantastyczny jako Kenobi i fajnie będzie go znowu zobaczyć w tej roli.
Zabawne bo akurat dzisiaj (no, technicznie rzecz biorąc wczoraj) powtarzałem Zemstę Sithów (to element powtórki wszystkich 11 filmów) i pomyślałem jak bardzo w porządku jest w tym filmie Hayden, dla mnie zresztą zawsze był i jest to opinia która nie uległa zmianie odkąd zobaczyłem ten film w kinie w 2005 roku.
Jego powrót jako Vadera nie ma sensu, bo zagrać może go ktokolwiek (tak jak ma to miejsce w przypadku Mando), a głos i tak nie jest jego, więc nie mam zielonego pojęcia co tam wymyślili, ale czekam bardzo, bo Ewan był fantastyczny jako Kenobi i fajnie będzie go znowu zobaczyć w tej roli.
Cytat z Szaman data 11 grudnia, 2020, 00:57No pewnie Kenobi w swojej samotni na Tatooine będzie nawiedzany przez duchy przeszłości... Bardziej spodziewałem się ogłoszenia Dartha Maula, skoro i tak wprowadzili go już w Solo.
No pewnie Kenobi w swojej samotni na Tatooine będzie nawiedzany przez duchy przeszłości... Bardziej spodziewałem się ogłoszenia Dartha Maula, skoro i tak wprowadzili go już w Solo.
Cytat z Mierzwiak data 11 grudnia, 2020, 01:03Kenobi spotkał się już z Maulem na Tatooine i ostatecznie go pokonał (to był ich czwarty pojedynek, włączając w to ten z Mrocznego widma), nie sądzę by robili aktorski remake czegoś co mają już odhaczone w serialu animowanym:
https://youtu.be/jeG215-yu-k
Kenobi spotkał się już z Maulem na Tatooine i ostatecznie go pokonał (to był ich czwarty pojedynek, włączając w to ten z Mrocznego widma), nie sądzę by robili aktorski remake czegoś co mają już odhaczone w serialu animowanym:
Cytat z Marek Pilarski data 11 grudnia, 2020, 01:18Serial Baymax, kontynuacja Big Hero 6. Początek 2022.
Zootopia+, Wiosna 2022.
Serial Baymax, kontynuacja Big Hero 6. Początek 2022.
Zootopia+, Wiosna 2022.
Cytat z Marek Pilarski data 11 grudnia, 2020, 01:21Serial o Tianie z Księżniczki i żaby, 2023.
Serial o Moanie, 2023.
Serial o Tianie z Księżniczki i żaby, 2023.
Serial o Moanie, 2023.
Cytat z Marek Pilarski data 11 grudnia, 2020, 01:26Skubana, miała rację.
https://twitter.com/GraceRandolph/status/1337191070627672065?s=20
Skubana, miała rację.
Everything I told you re #DisneyAnimation CONFIRMED!#DisneyPlus animated series for#Baymax #Tiana #Moana #Zootopia https://t.co/VVjDo3ioeD pic.twitter.com/zmrS2ZGxxd
— Grace Randolph (@GraceRandolph) December 11, 2020
Cytat z Marek Pilarski data 11 grudnia, 2020, 01:32Seriale Pixar:
spin-off Up o psie Dougu.
kolejne przygody Aut.
i oryginalny Win or Lose.
Seriale Pixar:
spin-off Up o psie Dougu.
kolejne przygody Aut.
i oryginalny Win or Lose.
Cytat z Szaman data 11 grudnia, 2020, 01:39To jest niesamowite jak oni szybko i efektywnie potrafią wyciskać ostatnie soki ze swoich franczyz. Inne wytwórnie latami męczą się z odpowiednią reaktywacją RoboCopa, Żółwi Ninja czy Gremlinów. A ci robią swoje, w dodatku bez niepotrzebnych eksperymentów.
To jest niesamowite jak oni szybko i efektywnie potrafią wyciskać ostatnie soki ze swoich franczyz. Inne wytwórnie latami męczą się z odpowiednią reaktywacją RoboCopa, Żółwi Ninja czy Gremlinów. A ci robią swoje, w dodatku bez niepotrzebnych eksperymentów.
Cytat z Szaman data 11 grudnia, 2020, 01:42Jest nowy zwiastun WandaVision
https://twitter.com/DiscussingFilm/status/1337195746651758593?s=19
Jest nowy zwiastun WandaVision
A new trailer for ‘WANDAVISION’ has been released. #DisneyInvestorDay pic.twitter.com/Fscu21V2Q6
— DiscussingFilm (@DiscussingFilm) December 11, 2020
Cytat z Marek Pilarski data 11 grudnia, 2020, 01:44Falcon & the Winter Soldier w marcu. Zwiastun wygląda kosztownie.
Falcon & the Winter Soldier w marcu. Zwiastun wygląda kosztownie.
Cytat z Szaman data 11 grudnia, 2020, 01:45https://twitter.com/DiscussingFilm/status/1337196589161607170?s=19
The first trailer for ‘THE FALCON AND THE WINTER SOLDIER’ has been released.
The series releases on March 19. #DisneyInvestorDay pic.twitter.com/9DmVJ9ub1U
— DiscussingFilm (@DiscussingFilm) December 11, 2020
Cytat z Marek Pilarski data 11 grudnia, 2020, 01:46Loki w maju. jest zwiastun.
Loki w maju. jest zwiastun.