aby założyć posty i tematy.

Opinie o serialach

PreviousPage 14 of 166Next

Jeden wielki WTF.

Tatiana potwierdzona jako She Hulk. w serialu także Tim Roth i Mark Ruffalo.

O w sumie o powrocie Rotha nigdy nie pomyślałem, a kiedyś mówił, że ma kontrakt na 3 filmy.

Nowe seriale: Secret Invasion, Ironheart, Armor Wars

Nie powiedzieli, kto zagra Moon Knighta. Czyli Oscar Isaac to nadal plotka.

Samuel L. Jackson i Ben Mendelsohn powtórzą swoje role w Secret Invasion.

Z kolei Armor Wars to powrót War Machine i Dona Cheadle.

The Falcon and the Winter Soldier nie był na liście oczekiwanych przeze mnie seriali, ale chętnie zobaczę, wygląda faktycznie drogo i na upartego pewnie nikt by się nie przyczepił gdyby był to zwiastun filmu kinowego.

WandaVision wciąż zapowiada się wybornie, wprost nie mogę się doczekać i podoba mi się że dalej w tajemnicy trzymają fabułę.

Loki to prawdziwe zaskoczenie - zapowiada się dziwnie, w pozytywnym sensie, ciekawie a nawet... spektakularnie!? Czekam!

Idea What If...? od początku mi się podobała, zwiastun potwierdza że warto na to czekać, no i w tym serialu dostaniemy ostatni występ (a przynajmniej ostatni prawdziwy, nie wiadomo co wymyślą w BP2) Bosemana w roli T'Challi...

Nie mogę doczekać się odcinka z Marvel Zombies! Rany, te seriale wyglądają naprawdę świetnie, nawet wizualnie zdają się bardzo dalekie od takiego stereotypu typowej, płaskiej superprodukcji MCU w stylu Ant-Mana 2.

Marudziłem na poprzedni zwiastun Wandy, ale ten jest w moim odczuciu znakomity, bardziej uporządkowany, lepiej uwypuklający psychodelę kryjącą się za pomysłem.

Loki potwierdza plotki, więc ciężko było o taki efekt WOW. Chyba najbardziej zaskoczyło mnie, że Owen Wilson pozwolił zniszczyć swój wygląd 35+ który utrzymuje od jakichś 20 lat 🙂

Ciężko nie być w tym momencie zainteresowanym wykupieniem subskrypcji, więc wczorajszą noc można uznać za pełen sukces Disneya.

Mierzwiak has reacted to this post.
Mierzwiak

WandaVision wygląda FENOMENALNIE. Jak najoryginalniejsza produkcja w historii MCU. Jaram się tym jak się jarałem

Falcon i Winter Soldier faktycznie wyglądają bardzo filmowo. Wiele sobie nie obiecuje, ale dla dobrej akcji i tytułowej dwójki tego odpuścić po prostu nie można.

Loki zaskoczył mnie totalnie. Spodziewalem się śmieszkowego rajdu po historii. A to wygląda jak psychodeliczny, dość poryty Bond z motywem podróży w czasie. Prawdopodobnie wprowadzający Kanga a na pewno dający Hiddlestonowi spore pole do popisu. Wow

Co do pozostałych - nie rozumiem Ironheart. Nie rozumiem kompletnie. Ms. Marvel jakbym chciał mnie nie zajara. She-Hulk wygląda fajnie, zwłaszcza jak postawią nacisk na wątek prawniczy. Rhodneya nigdy jako nie uwielbiałem, ale zasłuzył na coś dla siebie. Moon Knight mnie jara - brakiem potwierdzenia Isaaca bym się nie martwił, w końcu przez kontrakty Hailee też długo potwierdzic nie mogli. A Diab jest świetnym reżyserem - polecam jego Clash. No i całość ma fajną ekipe twórcza m.in operatora Watchmen i scenografke Sorrentino. Na Hawkeya oczywiście hype dzięki obsadzie, psotaci waznego scenarzysty Mad Mena w roli showrunnera i fabuły.

Z SW tylko Acolyte mnie jara, reszta nawet niezbyt interesuje. Do tego jeszcze Alien i Shogun...

Generalnie wychodzi, ze co dwa miesiące duża premiera a co tydzien nowy content.

Promo fotka Hawkeye:

https://twitter.com/JeremyRenner/status/1337194583663341570/photo/1

Jest też klip z Kevinem oficjalnie zapowiadający serial i obsadę.

A Hailee Steinfeld ma dziś 24 urodziny.

Obsada prequela Gry o tron

https://www.murphysmultiverse.com/ms-marvel-rish-sha-playing-the-inhuman-kamran/?fbclid=IwAR1agqNqUtGscgMsYwOj7jL7c6GXGtAseDPW1X_ETt9I24obYvZa7ZjrScs

Marvle prawdopodobnie jeszcze przed Czwórką rozpocznie wprowadzanie kolejnej rodzinki szukającej odkupienia na ekranach 🙂 W Ms Marvel pojawią się najpewniej niektórzy Inhumans.

Obsadzono kobiecą wersję Iron Mana

Feige mówił o tym w czwartek, ale chyba nie przebiło się przy tak dużym natłoku informacji. 😉

Cytat z Marek Pilarski data Grudzień 12, 2020, 11:58

Feige mówił o tym w czwartek, ale chyba nie przebiło się przy tak dużym natłoku informacji. 😉

Też o tym chciałem napisać 😉 Wiele takich informacji gdzieś umknęło. Nie pamiętam, by którakolwiek wytwórnia zarzuciła media taką ilością mniej lub bardziej ważnych newsów za jednym zamachem. Nawet chyba w najlepszych czasach CC w San Diego nie miało to miejsca.

PreviousPage 14 of 166Next