Opinie o serialach
Cytat z Szaman data 5 lutego, 2026, 16:20Trzeba było to rozłożyć na kilka lat. Ja oglądałem przez dwa albo nawet trzy lata, już dokładnie nie pamiętam 🙂
PS. Sorry, rok z kawałkiem jednak, już pomijałem te oglądane kiedyś na Polsacie 🙂
Trzeba było to rozłożyć na kilka lat. Ja oglądałem przez dwa albo nawet trzy lata, już dokładnie nie pamiętam 🙂
PS. Sorry, rok z kawałkiem jednak, już pomijałem te oglądane kiedyś na Polsacie 🙂
Cytat z Szaman data 5 lutego, 2026, 16:31A i jeszcze przecież oglądalem sporą część 8 sezonu na TVP2 kilka lat wcześniej. U mnie to w ogóle wyszedł z tego oglądania potwór Frankensteina, ale wszystkie odcinki za mną i może dlatego nie czułem aż takiego znużenia, a dla patrickowych sezonów wisi aż 6/10 na Filmwebie.
Sezon 11 to dopiero nie ma w sobie żadnego życia, nie dziwię się, że tam oglądalność padła im na twarz.
A i jeszcze przecież oglądalem sporą część 8 sezonu na TVP2 kilka lat wcześniej. U mnie to w ogóle wyszedł z tego oglądania potwór Frankensteina, ale wszystkie odcinki za mną i może dlatego nie czułem aż takiego znużenia, a dla patrickowych sezonów wisi aż 6/10 na Filmwebie.
Sezon 11 to dopiero nie ma w sobie żadnego życia, nie dziwię się, że tam oglądalność padła im na twarz.
Cytat z Mierzwiak data 5 lutego, 2026, 16:35Oj nie, wtedy bym sobie po prostu odpuścił, jedyne co mnie już motywuje to właśnie możliwość jak najszybszego zobaczenia całości i Disney+ w promocyjnej cenie jeszcze przez 1,5 miesiąca.
Przy okazji zdecydowałem że chyba jednak zobaczę S10 i 11 dla dopełnienia całości.
Oj nie, wtedy bym sobie po prostu odpuścił, jedyne co mnie już motywuje to właśnie możliwość jak najszybszego zobaczenia całości i Disney+ w promocyjnej cenie jeszcze przez 1,5 miesiąca.
Przy okazji zdecydowałem że chyba jednak zobaczę S10 i 11 dla dopełnienia całości.