Opinie o serialach
Cytat z Marek Pilarski data 5 maja, 2021, 22:10Mam w planach, bo to moje klimaty i mam od niedawna HBO GO, i nie planuję rezygnować póki co. 😉
Mam w planach, bo to moje klimaty i mam od niedawna HBO GO, i nie planuję rezygnować póki co. 😉
Cytat z Kuba data 6 maja, 2021, 15:17Cytat z Marek Pilarski data Maj 5, 2021, 22:10Mam w planach, bo to moje klimaty i mam od niedawna HBO GO, i nie planuję rezygnować póki co.
Serial bez słabego odcinka czy wyraźnie gorszego od reszty. Moge to samo powiedzieć tylko o Mad Menie.
Cytat z Marek Pilarski data Maj 5, 2021, 22:10Mam w planach, bo to moje klimaty i mam od niedawna HBO GO, i nie planuję rezygnować póki co.
Serial bez słabego odcinka czy wyraźnie gorszego od reszty. Moge to samo powiedzieć tylko o Mad Menie.
Cytat z Kuba data 8 maja, 2021, 12:15https://www.rottentomatoes.com/tv/the_underground_railroad/s01
Niby wyobrażam sobie wiele powodów dla których "Underground Railroad" zbiera oceny takie a nie inne, ale jednak niektóre z tych opinii mocno nakręcają oczekiwania. Szczególnie, ze wizualnie ten serial zapowiada się przepięknie
Bardzo przyjemnie się też słucha Jenkinsa jak opowiada o tym projekcie, mam nadzieje, że w piątek nareszcie po dwóch próbach trafi do mnie idealnie 🙂
https://www.rottentomatoes.com/tv/the_underground_railroad/s01
Niby wyobrażam sobie wiele powodów dla których "Underground Railroad" zbiera oceny takie a nie inne, ale jednak niektóre z tych opinii mocno nakręcają oczekiwania. Szczególnie, ze wizualnie ten serial zapowiada się przepięknie
Bardzo przyjemnie się też słucha Jenkinsa jak opowiada o tym projekcie, mam nadzieje, że w piątek nareszcie po dwóch próbach trafi do mnie idealnie 🙂
Cytat z Marek Pilarski data 8 maja, 2021, 19:12Slow news day? 😛
https://naekranie.pl/lekkie/the-crown-olivia-williams-radoslaw-sikorski-zwiazek-camilla-parker-bowels-1620382099?fbclid=IwAR3g1bbje-GR89-qGX3vbqHM182YNOjeToaElWbi0SBDV773e9ZuuSKTeKI
Slow news day? 😛

Cytat z Marek Pilarski data 9 maja, 2021, 17:07W jednym z ostatnich filmików Grace wspomniała o nowej plotce, że może jednak powstanie trzeci sezon Mindhuntera. Oby.
W jednym z ostatnich filmików Grace wspomniała o nowej plotce, że może jednak powstanie trzeci sezon Mindhuntera. Oby.
Cytat z Marek Pilarski data 9 maja, 2021, 17:38Tak, niech po prostu zrobią porządne zakończenie, bo szkoda byłoby, gdyby ten serial faktycznie skończył się w ten sposób. Chyba wiele zależy jednak od Fichera, bo normalnie serial, który dużo kosztuje, ma niewystarczającą oglądalność lub nie przyciąga nowych subskrybentów, i nie wygrywa żądnych nagród, byłby po prostu skasowany przez Netfliksa. W tym przypadku nie doszło do anulowania, ale do jakiegoś dziwnego wstrzymania prac nad nim i rozwiązania umów, o ile dobrze pamiętam.
Tak, niech po prostu zrobią porządne zakończenie, bo szkoda byłoby, gdyby ten serial faktycznie skończył się w ten sposób. Chyba wiele zależy jednak od Fichera, bo normalnie serial, który dużo kosztuje, ma niewystarczającą oglądalność lub nie przyciąga nowych subskrybentów, i nie wygrywa żądnych nagród, byłby po prostu skasowany przez Netfliksa. W tym przypadku nie doszło do anulowania, ale do jakiegoś dziwnego wstrzymania prac nad nim i rozwiązania umów, o ile dobrze pamiętam.
Cytat z Kuba data 9 maja, 2021, 19:08Musze nadrobić 2 sezon. Pierwszy był fantastyczny, ale z jakiegoś powodu nie moge sie zmusić aby usiąść do kolejnej serii. Może dlatego, że książka nieco wyczerpała moje zainteresowanie tematem. Pewnie jestem w mniejszości, ale jakbym miał wybierac między s03 Mindhuntera a tym nie dawno zapowiedzianym filmem z Fassbenderem czy serialem o cancel culture który Fincher teasował - wybieram dwie ostatnie opcje.
Musze nadrobić 2 sezon. Pierwszy był fantastyczny, ale z jakiegoś powodu nie moge sie zmusić aby usiąść do kolejnej serii. Może dlatego, że książka nieco wyczerpała moje zainteresowanie tematem. Pewnie jestem w mniejszości, ale jakbym miał wybierac między s03 Mindhuntera a tym nie dawno zapowiedzianym filmem z Fassbenderem czy serialem o cancel culture który Fincher teasował - wybieram dwie ostatnie opcje.
Cytat z robgordon data 11 maja, 2021, 18:07Emilka wystąpi w serialowym westernie od Amazona:
https://filmozercy.com/wpis/emily-blunt-bedzie-szukala-zemsty-w-serialowym-westernie-the-english?fbclid=IwAR1WVShkzn6rCeDwa7xKt7PWF0PwVV0yOikouhQlJY9FpY3hPEfINRe4mw8
Produkcja wskakuje na moją listę 🙂
Emilka wystąpi w serialowym westernie od Amazona:
Produkcja wskakuje na moją listę 🙂
Cytat z Mierzwiak data 13 maja, 2021, 19:16Co tam robi ten paździerz BTS? Ile oni milionów wykładają że wszędzie się ich wciska?
Cytat z robgordon data Maj 13, 2021, 19:13Nie powiem, ogólnie jestem sceptyczny
Ale czemu? To nie jest nowy sezon ani odcinek po latach tylko spotkanie obsady.
Co tam robi ten paździerz BTS? Ile oni milionów wykładają że wszędzie się ich wciska?
Cytat z Szaman data 13 maja, 2021, 19:21O widzę, że nie tylko ja mam alergię na BTS. I pomyśleć, że jak człowiek był młody to go Backstreet Boys odrzucali, a chłopaki wydają się teraz tacy mili dla ucha przy tym produkcie.
O widzę, że nie tylko ja mam alergię na BTS. I pomyśleć, że jak człowiek był młody to go Backstreet Boys odrzucali, a chłopaki wydają się teraz tacy mili dla ucha przy tym produkcie.
Cytat z robgordon data 13 maja, 2021, 19:21Cytat z robgordon data Maj 13, 2021, 19:13Nie powiem, ogólnie jestem sceptyczny
Nie jest? Wydaje mi się, że piszą, że to nowy odcinek. Nie bardzo rozumiem koncept, ale mowa jest o odcinku, a nie o spotkaniu po latach i pogawędce przy kawie i chipsach.
Nie jest? Wydaje mi się, że piszą, że to nowy odcinek. Nie bardzo rozumiem koncept, ale mowa jest o odcinku, a nie o spotkaniu po latach i pogawędce przy kawie i chipsach.
Cytat z Marek Pilarski data 13 maja, 2021, 19:24Chyba nikt dokładnie nie wie, co to będzie. Szczególnie teraz, jak ogłosili listę gości...
Chyba nikt dokładnie nie wie, co to będzie. Szczególnie teraz, jak ogłosili listę gości...