aby założyć posty i tematy.

Opinie o serialach

PreviousPage 35 of 166Next

Mam w planach, bo to moje klimaty i mam od niedawna HBO GO, i nie planuję rezygnować póki co. 😉

Próbowałem Sukcesję i jakoś mi nie podeszła

Kolejna krótka zapowiedź 4 sezonu

Może to znak, że jakoś niedługo premiera?

Cytat z Marek Pilarski data Maj 5, 2021, 22:10

Mam w planach, bo to moje klimaty i mam od niedawna HBO GO, i nie planuję rezygnować póki co. 😉

Serial bez słabego odcinka czy wyraźnie gorszego od reszty. Moge to samo powiedzieć tylko o Mad Menie.

Marek Pilarski has reacted to this post.
Marek Pilarski

https://www.rottentomatoes.com/tv/the_underground_railroad/s01

Niby wyobrażam sobie wiele powodów dla których "Underground Railroad" zbiera oceny takie a nie inne, ale jednak niektóre z tych opinii mocno nakręcają oczekiwania. Szczególnie, ze wizualnie ten serial zapowiada się przepięknie

Bardzo przyjemnie się też słucha Jenkinsa jak opowiada o tym projekcie, mam nadzieje, że w piątek nareszcie po dwóch próbach trafi do mnie idealnie 🙂

Slow news day? 😛

https://naekranie.pl/lekkie/the-crown-olivia-williams-radoslaw-sikorski-zwiazek-camilla-parker-bowels-1620382099?fbclid=IwAR3g1bbje-GR89-qGX3vbqHM182YNOjeToaElWbi0SBDV773e9ZuuSKTeKI

Na Ekranie i wszystko jasne 🙂

W jednym z ostatnich filmików Grace wspomniała o nowej plotce, że może jednak powstanie trzeci sezon Mindhuntera. Oby.

Byłoby super, nawet gdyby - a pewnie tak by było / będzie - miała to być ostatnia seria.

Tak, niech po prostu zrobią porządne zakończenie, bo szkoda byłoby, gdyby ten serial faktycznie skończył się w ten sposób. Chyba wiele zależy jednak od Fichera, bo normalnie serial, który dużo kosztuje, ma niewystarczającą oglądalność lub nie przyciąga nowych subskrybentów, i nie wygrywa żądnych nagród, byłby po prostu skasowany przez Netfliksa. W tym przypadku nie doszło do anulowania, ale do jakiegoś dziwnego wstrzymania prac nad nim i rozwiązania umów, o ile dobrze pamiętam.

Mierzwiak has reacted to this post.
Mierzwiak

Musze nadrobić 2 sezon. Pierwszy był fantastyczny, ale z jakiegoś powodu nie moge sie zmusić aby usiąść do kolejnej serii. Może dlatego, że książka nieco wyczerpała moje zainteresowanie tematem. Pewnie jestem w mniejszości, ale jakbym miał wybierac między s03 Mindhuntera a tym nie dawno zapowiedzianym filmem z Fassbenderem czy serialem o cancel culture który Fincher teasował - wybieram dwie ostatnie opcje.

Emilka wystąpi w serialowym westernie od Amazona:

https://filmozercy.com/wpis/emily-blunt-bedzie-szukala-zemsty-w-serialowym-westernie-the-english?fbclid=IwAR1WVShkzn6rCeDwa7xKt7PWF0PwVV0yOikouhQlJY9FpY3hPEfINRe4mw8

Produkcja wskakuje na moją listę 🙂

Mają być gościnne występy

Nie powiem, ogólnie jestem sceptyczny.

Co tam robi ten paździerz BTS? Ile oni milionów wykładają że wszędzie się ich wciska?

Cytat z robgordon data Maj 13, 2021, 19:13

Nie powiem, ogólnie jestem sceptyczny

Ale czemu? To nie jest nowy sezon ani odcinek po latach tylko spotkanie obsady.

O widzę, że nie tylko ja mam alergię na BTS. I pomyśleć, że jak człowiek był młody to go Backstreet Boys odrzucali, a chłopaki wydają się teraz tacy mili dla ucha przy tym produkcie.

Cytat z robgordon data Maj 13, 2021, 19:13

Nie powiem, ogólnie jestem sceptyczny

Ale czemu? To nie jest nowy sezon ani odcinek po latach tylko spotkanie obsady.

Nie jest? Wydaje mi się, że piszą, że to nowy odcinek. Nie bardzo rozumiem koncept, ale mowa jest o odcinku, a nie o spotkaniu po latach i pogawędce przy kawie i chipsach.

Chyba nikt dokładnie nie wie, co to będzie. Szczególnie teraz, jak ogłosili listę gości...

PreviousPage 35 of 166Next