aby założyć posty i tematy.

Spider-Man

PreviousPage 18 of 43Next

Osobiście już absolutnie nie oczekuje od tego konkretnego filmu logiki, przekonujących sposobów na wmieszanie bohaterów - tak długo jak te powroty, konfrontacje i spotkania będą napakowane sercem i emocjami, niech to gwałci logike ile może. Coś jak Endgame 😉

Przeze mnie przemawia jednak pewien sentyment broniący przed zniszczeniem tych jakby nie było dość wielowymiarowych i nieźle, choć w prosty sposób zmotywowanych postaci. Napędza ich najczęściej chciwość, pycha, zemsta, niespełniona żądza odkrycia naukowego, takie typowo ludzkie słabości (starano się to wymieszać w Mysterio, ale jednak on był większym dupkiem niż czarne charaktery Sama, nawet zimny morderca Willem, bo przecież uśmiech Willema sprawia, że widz i tak go kocha).

Tutaj będzie- zabijcie Parkera to wrócicie do domu, albo jakieś, jak w tym nieszczęsnym niby przecieku, przekonywanie, że Peter w tym wymiarze jest mordercą, na podstawie ścinków medialnych podrzuconych przez Mysterio. Czy coś w tym stylu 🙂

Cytat z Kuba data Sierpień 22, 2021, 14:08

Richtman twierdzi, że w trailerze będzie Electro, Octopus, Sandman i Lizard.

Zapomniałem dodać, czyli można powiedzieć, że mamy starcie tytanów, czy uznamy, że zeznania Grace i Richtmana jakoś się pokrywają? 🙂

Tu sie akurat pokrywają myśle, ale tam bez przesady z tymi tytanami, oboje równie dużo fantazjują 😉 #TeamCharlesMurphy

Ale w sumie błahe są te ich wojenki kto pierwszy zaspoileruje film który za dwa lata puszczą na Polsacie, a za trzy zaoferują za 19 zł w Biedronce 🙂

W tej chwili to jednak dla nich coś, co pozwoli im wyróżnić się w branży. 🙂

No w sumie racja, bo chętnych sporo. Jeden wymiękł i zajął się Britney 🙂

Mierzwiak has reacted to this post.
Mierzwiak

Wyciekła surowa wersja zwiastunu, zlozona z samych ujęć przed obróbką lub z prób. Nie mam go już jak dalej podac ale jeśli pokażą ten to

Spoiler
Grace miała wyjątkowo rację

Aha, nie widziałem w życiu gorzej przemyślanej kompozycji na trailer. To się nie obroni nawet w normalnej wersji.

Okej, to istnieje jeszcze jeden trailer i tutaj prawdopodobnie 3 leaki z niego + leak z tego w wersji roboczej na którym chyba jest Cox

Spoiler

Ej to nie jest fryzura i płaszcz Alfreda z dwójki, albo mi się wydaje. Może on sam nie do końca łapie co tam gra 🙂 no i widzę, że plecy już nie te prawie 20 lat później i pewnie będzie więcej CGI.

Ciekawa sprawa. Wygląda na to, że kobieta z ekipy od efektów jest źródłem przecieku, w komentarzach wymieniają ją z nazwiska. A wiadomo która plotkara tak sję popisała? Zresztą też pomysł, wysłać zamiast opisać, przepis na zawodowe samobójstwo.

Czy premiera jakiegoś trailera była takim clusterfuckiem?

Miesiące przecieków, plotek, spekulacji, niekończące się daty premiery z których żadna nie okazała się prawdą aż w końcu wycieka coś, co zmontowano dawno temu z surowych materiałów. (Swoją drogą na tym przykładzie świetnie widać jak wcześnie zaczynają się prace nad zwiastunami o czym wiele osób nie zdaje sobie sprawy)

Katastrofa.

Szaman has reacted to this post.
Szaman

Zwiastun wrzucił niejaki Superhero Theorist, którego niezbyt kojarzę. Przez jakiś czas był współpracownikiem Murphy's Multiverse. Już usunął swoje konto na Twitterku

https://amp.reddit.com/r/MarvelStudiosSpoilers/comments/p9ozyf/superhero_theorist_account_has_been_shut_down_on/

Akurat jestem w biurze, więc zdołam się powstrzymać i poczekam na oficjalkę 🙂

Ja wczoraj krótko przed snem widziałem pierwszego tweeta Grace, poszukałem szybko na YT, odpaliłem, ale nie dało się tego oglądać, więc nie obejrzałem w całości. Więc też czekam na oficjalną wersję.

A dla kogoś będzie to najgorszy poniedziałek w życiu...

Szaman has reacted to this post.
Szaman

To ja jeszcze raz pogratuluje Sony jak zawsze REWELACYJNEJ roboty b

Morał z tego taki, że dzisiaj nie ma co obsesyjnie ukrywać, tylko samemu atakować kampanią. Mogliby tygodniami ujawniać kolejne nazwiska budując kosmiczny hype, skończyli w dziurawej łajbie, bez kontroli nad własną kampanią, nawet jeśli hype się zgadza.

Przy okazji, to dla mnie zawsze strasznie dziwaczna sytuacja kiedy konsument musi domagać się zareklamowania produktu. Wyobrażacie sobie taką sytuację z pasztetem albo jogurtem? Jedyna taka branża na świecie 🙂

PreviousPage 18 of 43Next