Spider-Man
Cytat z Kuba data 22 sierpnia, 2021, 14:43Osobiście już absolutnie nie oczekuje od tego konkretnego filmu logiki, przekonujących sposobów na wmieszanie bohaterów - tak długo jak te powroty, konfrontacje i spotkania będą napakowane sercem i emocjami, niech to gwałci logike ile może. Coś jak Endgame 😉
Osobiście już absolutnie nie oczekuje od tego konkretnego filmu logiki, przekonujących sposobów na wmieszanie bohaterów - tak długo jak te powroty, konfrontacje i spotkania będą napakowane sercem i emocjami, niech to gwałci logike ile może. Coś jak Endgame 😉
Cytat z Szaman data 22 sierpnia, 2021, 14:49Przeze mnie przemawia jednak pewien sentyment broniący przed zniszczeniem tych jakby nie było dość wielowymiarowych i nieźle, choć w prosty sposób zmotywowanych postaci. Napędza ich najczęściej chciwość, pycha, zemsta, niespełniona żądza odkrycia naukowego, takie typowo ludzkie słabości (starano się to wymieszać w Mysterio, ale jednak on był większym dupkiem niż czarne charaktery Sama, nawet zimny morderca Willem, bo przecież uśmiech Willema sprawia, że widz i tak go kocha).
Tutaj będzie- zabijcie Parkera to wrócicie do domu, albo jakieś, jak w tym nieszczęsnym niby przecieku, przekonywanie, że Peter w tym wymiarze jest mordercą, na podstawie ścinków medialnych podrzuconych przez Mysterio. Czy coś w tym stylu 🙂
Przeze mnie przemawia jednak pewien sentyment broniący przed zniszczeniem tych jakby nie było dość wielowymiarowych i nieźle, choć w prosty sposób zmotywowanych postaci. Napędza ich najczęściej chciwość, pycha, zemsta, niespełniona żądza odkrycia naukowego, takie typowo ludzkie słabości (starano się to wymieszać w Mysterio, ale jednak on był większym dupkiem niż czarne charaktery Sama, nawet zimny morderca Willem, bo przecież uśmiech Willema sprawia, że widz i tak go kocha).
Tutaj będzie- zabijcie Parkera to wrócicie do domu, albo jakieś, jak w tym nieszczęsnym niby przecieku, przekonywanie, że Peter w tym wymiarze jest mordercą, na podstawie ścinków medialnych podrzuconych przez Mysterio. Czy coś w tym stylu 🙂
Cytat z Szaman data 22 sierpnia, 2021, 14:52Cytat z Kuba data Sierpień 22, 2021, 14:08Richtman twierdzi, że w trailerze będzie Electro, Octopus, Sandman i Lizard.
Zapomniałem dodać, czyli można powiedzieć, że mamy starcie tytanów, czy uznamy, że zeznania Grace i Richtmana jakoś się pokrywają? 🙂
Cytat z Kuba data Sierpień 22, 2021, 14:08Richtman twierdzi, że w trailerze będzie Electro, Octopus, Sandman i Lizard.
Zapomniałem dodać, czyli można powiedzieć, że mamy starcie tytanów, czy uznamy, że zeznania Grace i Richtmana jakoś się pokrywają? 🙂
Cytat z Kuba data 22 sierpnia, 2021, 15:47Tu sie akurat pokrywają myśle, ale tam bez przesady z tymi tytanami, oboje równie dużo fantazjują 😉 #TeamCharlesMurphy
Tu sie akurat pokrywają myśle, ale tam bez przesady z tymi tytanami, oboje równie dużo fantazjują 😉 #TeamCharlesMurphy
Cytat z Szaman data 22 sierpnia, 2021, 18:03Ale w sumie błahe są te ich wojenki kto pierwszy zaspoileruje film który za dwa lata puszczą na Polsacie, a za trzy zaoferują za 19 zł w Biedronce 🙂
https://twitter.com/GraceRandolph/status/1429471448570212356?t=bOrEwBeFQ5QFV7Qv1xm3xw&s=19
Ale w sumie błahe są te ich wojenki kto pierwszy zaspoileruje film który za dwa lata puszczą na Polsacie, a za trzy zaoferują za 19 zł w Biedronce 🙂
I’m the only one to report Strange fighting Spidey re #SpiderManNoWayHome trailer
but I was surprised to learn after my other tweet about Raimi character popping up that some other scoopers straight up ruined who it was within the last 24 hours or so.
Beware spoilers… https://t.co/zNw8TFuYLx
— Grace Randolph (@GraceRandolph) August 22, 2021
Cytat z Marek Pilarski data 22 sierpnia, 2021, 19:06W tej chwili to jednak dla nich coś, co pozwoli im wyróżnić się w branży. 🙂
W tej chwili to jednak dla nich coś, co pozwoli im wyróżnić się w branży. 🙂
Cytat z Szaman data 22 sierpnia, 2021, 19:08No w sumie racja, bo chętnych sporo. Jeden wymiękł i zajął się Britney 🙂
No w sumie racja, bo chętnych sporo. Jeden wymiękł i zajął się Britney 🙂
Cytat z Kuba data 22 sierpnia, 2021, 23:32Wyciekła surowa wersja zwiastunu, zlozona z samych ujęć przed obróbką lub z prób. Nie mam go już jak dalej podac ale jeśli pokażą ten to [spoiler] Grace miała wyjątkowo rację [/spoiler]
Wyciekła surowa wersja zwiastunu, zlozona z samych ujęć przed obróbką lub z prób. Nie mam go już jak dalej podac ale jeśli pokażą ten to
Cytat z Kuba data 22 sierpnia, 2021, 23:44Aha, nie widziałem w życiu gorzej przemyślanej kompozycji na trailer. To się nie obroni nawet w normalnej wersji.
Aha, nie widziałem w życiu gorzej przemyślanej kompozycji na trailer. To się nie obroni nawet w normalnej wersji.
Cytat z Kuba data 23 sierpnia, 2021, 00:59Okej, to istnieje jeszcze jeden trailer i tutaj prawdopodobnie 3 leaki z niego + leak z tego w wersji roboczej na którym chyba jest Cox
[spoiler]
[/spoiler]
Okej, to istnieje jeszcze jeden trailer i tutaj prawdopodobnie 3 leaki z niego + leak z tego w wersji roboczej na którym chyba jest Cox

Cytat z Szaman data 23 sierpnia, 2021, 06:16Ej to nie jest fryzura i płaszcz Alfreda z dwójki, albo mi się wydaje. Może on sam nie do końca łapie co tam gra 🙂 no i widzę, że plecy już nie te prawie 20 lat później i pewnie będzie więcej CGI.
Ej to nie jest fryzura i płaszcz Alfreda z dwójki, albo mi się wydaje. Może on sam nie do końca łapie co tam gra 🙂 no i widzę, że plecy już nie te prawie 20 lat później i pewnie będzie więcej CGI.
Cytat z Szaman data 23 sierpnia, 2021, 08:14Ciekawa sprawa. Wygląda na to, że kobieta z ekipy od efektów jest źródłem przecieku, w komentarzach wymieniają ją z nazwiska. A wiadomo która plotkara tak sję popisała? Zresztą też pomysł, wysłać zamiast opisać, przepis na zawodowe samobójstwo.
https://twitter.com/GraceRandolph/status/1429602517999046657?t=ZjpSew6VpFq4jw6gqkN6Nw&s=19
Ciekawa sprawa. Wygląda na to, że kobieta z ekipy od efektów jest źródłem przecieku, w komentarzach wymieniają ją z nazwiska. A wiadomo która plotkara tak sję popisała? Zresztą też pomysł, wysłać zamiast opisać, przepis na zawodowe samobójstwo.
It’s pretty clear that this person shared the trailer with a scooper, and then that scooper shared the ACTUAL trailer online with the source’s watermark on it
Nobody would leak something with their own name on it.
— Grace Randolph (@GraceRandolph) August 23, 2021
Cytat z Szaman data 23 sierpnia, 2021, 08:35https://twitter.com/_CharlesMurphy/status/1429611838162051075?t=dn4ZpsBUhU4Pto2sAnEsFQ&s=19
Thread addressing the NWH trailer leak:
While the person who leaked the trailer was associated with @MultiverseMurph, the leak did not come through me or the site. Never in my own personal history have Ieaked an entire trailer; I never will.
— Charles Murphy (@_CharlesMurphy) August 23, 2021
Cytat z Mierzwiak data 23 sierpnia, 2021, 08:38Czy premiera jakiegoś trailera była takim clusterfuckiem?
Miesiące przecieków, plotek, spekulacji, niekończące się daty premiery z których żadna nie okazała się prawdą aż w końcu wycieka coś, co zmontowano dawno temu z surowych materiałów. (Swoją drogą na tym przykładzie świetnie widać jak wcześnie zaczynają się prace nad zwiastunami o czym wiele osób nie zdaje sobie sprawy)
Katastrofa.
Czy premiera jakiegoś trailera była takim clusterfuckiem?
Miesiące przecieków, plotek, spekulacji, niekończące się daty premiery z których żadna nie okazała się prawdą aż w końcu wycieka coś, co zmontowano dawno temu z surowych materiałów. (Swoją drogą na tym przykładzie świetnie widać jak wcześnie zaczynają się prace nad zwiastunami o czym wiele osób nie zdaje sobie sprawy)
Katastrofa.
Cytat z Szaman data 23 sierpnia, 2021, 08:38Zwiastun wrzucił niejaki Superhero Theorist, którego niezbyt kojarzę. Przez jakiś czas był współpracownikiem Murphy's Multiverse. Już usunął swoje konto na Twitterku
https://amp.reddit.com/r/MarvelStudiosSpoilers/comments/p9ozyf/superhero_theorist_account_has_been_shut_down_on/
Zwiastun wrzucił niejaki Superhero Theorist, którego niezbyt kojarzę. Przez jakiś czas był współpracownikiem Murphy's Multiverse. Już usunął swoje konto na Twitterku
Cytat z Marek Pilarski data 23 sierpnia, 2021, 09:18Ja wczoraj krótko przed snem widziałem pierwszego tweeta Grace, poszukałem szybko na YT, odpaliłem, ale nie dało się tego oglądać, więc nie obejrzałem w całości. Więc też czekam na oficjalną wersję.
Ja wczoraj krótko przed snem widziałem pierwszego tweeta Grace, poszukałem szybko na YT, odpaliłem, ale nie dało się tego oglądać, więc nie obejrzałem w całości. Więc też czekam na oficjalną wersję.
Cytat z Marek Pilarski data 23 sierpnia, 2021, 09:19A dla kogoś będzie to najgorszy poniedziałek w życiu...
A dla kogoś będzie to najgorszy poniedziałek w życiu...
Cytat z Szaman data 23 sierpnia, 2021, 11:41Morał z tego taki, że dzisiaj nie ma co obsesyjnie ukrywać, tylko samemu atakować kampanią. Mogliby tygodniami ujawniać kolejne nazwiska budując kosmiczny hype, skończyli w dziurawej łajbie, bez kontroli nad własną kampanią, nawet jeśli hype się zgadza.
Przy okazji, to dla mnie zawsze strasznie dziwaczna sytuacja kiedy konsument musi domagać się zareklamowania produktu. Wyobrażacie sobie taką sytuację z pasztetem albo jogurtem? Jedyna taka branża na świecie 🙂
Morał z tego taki, że dzisiaj nie ma co obsesyjnie ukrywać, tylko samemu atakować kampanią. Mogliby tygodniami ujawniać kolejne nazwiska budując kosmiczny hype, skończyli w dziurawej łajbie, bez kontroli nad własną kampanią, nawet jeśli hype się zgadza.
Przy okazji, to dla mnie zawsze strasznie dziwaczna sytuacja kiedy konsument musi domagać się zareklamowania produktu. Wyobrażacie sobie taką sytuację z pasztetem albo jogurtem? Jedyna taka branża na świecie 🙂