aby założyć posty i tematy.

Spider-Man

PreviousPage 19 of 43Next

To nie koniec, po internecie krąży coś co wygląda na pierwsze zdjęcie z naszymi Pająkami na planie.

Spoiler

Tobey ma rękawice kuchenne? 🙂

I kto tam się bawił paintem zaraz przy nogach Andrew?

Dzięki, na telefonie nie dojrzałem 🙂

Mierzwiak has reacted to this post.
Mierzwiak

A pogadamy teraz o tym jak absurdalnie głupie jest wyjasnienie multiversum 😀

Kto wpadł na to aby film w którym bedzie tyle spiderkowego dobra planować sprzedać w trailerze jak historie o Strange Boyu zamiast Iron Boyu. Na dodatek otoczyć scenami coś co się wydaje być sekwencją z jakieś parodii. Nie lubie takich trailerów, liczę, że dadzą nam ten z którego leaknął Dafoe.

Dafoe jest podobno nie z drugiego zwiastuna, a z zestawu screenów które otrzymał autor przecieku. Ale nie wiem czy to prawda. Zwiastun jest tylko jeden.

Ej zobaczyłem końcówkę tego przecieku i tam przecież nic nie widać, więcej jest miejsca dla wyobraźni 😀

Powiecie - fejk

A ja wam powiem, że Sony od pewnego czasu konsekwentnie atakuje i zdejmuje zdjecie i rozpuszczające je profile XD

To zdjęcie z paintem też jest legitne

Tamto zdjęcie to paintem zamazano logo które wcześniej w paincie było dodane. PRzeskanowano to programami - to zupełnie legitne zdjecie.

https://twitter.com/GraceRandolph/status/1429840407043641346?s=19

Ktoś nastawia budzik na 3:30? 😛

Może jakby to było z soboty na niedzielę 🙂

Cytat z Marek Pilarski data Sierpień 23, 2021, 21:34

Ludzie zaczynający pracę o 6 którzy mają daleko do pracy? 🙂

Szaman has reacted to this post.
Szaman

Tobeya i Andrew już i tak widziałem, po co mi trailer 🙂

Cytat z Mierzwiak data Sierpień 23, 2021, 22:06
Cytat z Marek Pilarski data Sierpień 23, 2021, 21:34

Ludzie zaczynający pracę o 6 którzy mają daleko do pracy? 🙂

Nie, miałem na myśli filmowych świrów z tego forum. 😛

Ten suchar miał być zabawny 😛

Ostatni raz zarwałem nockę dla trailera w szczycie genialnej kampanii reklamowej Mrocznego Rycerza. Bardzo dokładnie pamiętam to jak go wtedy oglądałem, towarzyszące mi wtedy emocje i dosłownie szybciej bijące serce gdy go odpalałem. Od tamtego czasu nic takiego się już nie wydarzyło i nie spodziewam się by miało, takiego hajpu już nigdy nie będzie.

Dla przypomnienia:

Marek Pilarski and Szaman have reacted to this post.
Marek PilarskiSzaman

Ja do takiej godziny czekałem tylko na zwiastun growego Wiedźmina. Było warto dla tych 90 sekund.

JB Smoove grający nauczyciela Parkera właśnie wprost potwierdził Maguire'a XD

Ten film to eksperyment aspołeczny

Chujowy 😉

PreviousPage 19 of 43Next