Spider-Man
Cytat z Szaman data 23 sierpnia, 2021, 11:55To nie koniec, po internecie krąży coś co wygląda na pierwsze zdjęcie z naszymi Pająkami na planie.
[spoiler]
https://twitter.com/SpideysUpdates/status/1429753675421949952?t=IsJ0Pl2Lb06lR6GNytAFwA&s=19
[/spoiler]
To nie koniec, po internecie krąży coś co wygląda na pierwsze zdjęcie z naszymi Pająkami na planie.
Tobey Maguire and Andrew Garfield on the set of #SpiderManNoWayHome
Follow for more @SpideysUpdates pic.twitter.com/igVX3twQi1
— MCU, Spider-Man No Way Home Updates (@SpideysUpdates) August 23, 2021
Cytat z Kuba data 23 sierpnia, 2021, 14:32A pogadamy teraz o tym jak absurdalnie głupie jest wyjasnienie multiversum 😀
Kto wpadł na to aby film w którym bedzie tyle spiderkowego dobra planować sprzedać w trailerze jak historie o Strange Boyu zamiast Iron Boyu. Na dodatek otoczyć scenami coś co się wydaje być sekwencją z jakieś parodii. Nie lubie takich trailerów, liczę, że dadzą nam ten z którego leaknął Dafoe.
A pogadamy teraz o tym jak absurdalnie głupie jest wyjasnienie multiversum 😀
Kto wpadł na to aby film w którym bedzie tyle spiderkowego dobra planować sprzedać w trailerze jak historie o Strange Boyu zamiast Iron Boyu. Na dodatek otoczyć scenami coś co się wydaje być sekwencją z jakieś parodii. Nie lubie takich trailerów, liczę, że dadzą nam ten z którego leaknął Dafoe.
Cytat z Szaman data 23 sierpnia, 2021, 15:57Dafoe jest podobno nie z drugiego zwiastuna, a z zestawu screenów które otrzymał autor przecieku. Ale nie wiem czy to prawda. Zwiastun jest tylko jeden.
Dafoe jest podobno nie z drugiego zwiastuna, a z zestawu screenów które otrzymał autor przecieku. Ale nie wiem czy to prawda. Zwiastun jest tylko jeden.
Cytat z Szaman data 23 sierpnia, 2021, 16:00Ej zobaczyłem końcówkę tego przecieku i tam przecież nic nie widać, więcej jest miejsca dla wyobraźni 😀
Ej zobaczyłem końcówkę tego przecieku i tam przecież nic nie widać, więcej jest miejsca dla wyobraźni 😀
Cytat z Kuba data 23 sierpnia, 2021, 17:10Powiecie - fejk
A ja wam powiem, że Sony od pewnego czasu konsekwentnie atakuje i zdejmuje zdjecie i rozpuszczające je profile XD
To zdjęcie z paintem też jest legitne
Powiecie - fejk
A ja wam powiem, że Sony od pewnego czasu konsekwentnie atakuje i zdejmuje zdjecie i rozpuszczające je profile XD

To zdjęcie z paintem też jest legitne
Cytat z Kuba data 23 sierpnia, 2021, 17:21Tamto zdjęcie to paintem zamazano logo które wcześniej w paincie było dodane. PRzeskanowano to programami - to zupełnie legitne zdjecie.
Tamto zdjęcie to paintem zamazano logo które wcześniej w paincie było dodane. PRzeskanowano to programami - to zupełnie legitne zdjecie.
Cytat z Szaman data 23 sierpnia, 2021, 17:24https://twitter.com/GraceRandolph/status/1429840407043641346?s=19
https://twitter.com/GraceRandolph/status/1429840407043641346?s=19
Cytat z Szaman data 23 sierpnia, 2021, 18:51https://twitter.com/GraceRandolph/status/1429863378802073612
Be ready tonight for the trailer!
My source is also saying the #SpiderManNoWayHome
trailer should be tonight.Others are hearing a more specific time but I’d be ready starting at 9pm EST when Sony’s presentation begins. Runs until midnight. pic.twitter.com/66VJnwvpW5
— Grace Randolph (@GraceRandolph) August 23, 2021
Cytat z Marek Pilarski data 23 sierpnia, 2021, 21:34Ktoś nastawia budzik na 3:30? 😛
Ktoś nastawia budzik na 3:30? 😛
Cytat z Mierzwiak data 23 sierpnia, 2021, 22:06Cytat z Marek Pilarski data Sierpień 23, 2021, 21:34Ktoś nastawia budzik na 3:30?
Ludzie zaczynający pracę o 6 którzy mają daleko do pracy? 🙂
Cytat z Marek Pilarski data Sierpień 23, 2021, 21:34Ktoś nastawia budzik na 3:30?
Ludzie zaczynający pracę o 6 którzy mają daleko do pracy? 🙂
Cytat z Marek Pilarski data 23 sierpnia, 2021, 22:24Cytat z Mierzwiak data Sierpień 23, 2021, 22:06Cytat z Marek Pilarski data Sierpień 23, 2021, 21:34Ktoś nastawia budzik na 3:30?
Ludzie zaczynający pracę o 6 którzy mają daleko do pracy?
Nie, miałem na myśli filmowych świrów z tego forum. 😛
Cytat z Mierzwiak data Sierpień 23, 2021, 22:06Cytat z Marek Pilarski data Sierpień 23, 2021, 21:34Ktoś nastawia budzik na 3:30?
Ludzie zaczynający pracę o 6 którzy mają daleko do pracy?
Nie, miałem na myśli filmowych świrów z tego forum. 😛
Cytat z Mierzwiak data 23 sierpnia, 2021, 22:42Ten suchar miał być zabawny 😛
Ostatni raz zarwałem nockę dla trailera w szczycie genialnej kampanii reklamowej Mrocznego Rycerza. Bardzo dokładnie pamiętam to jak go wtedy oglądałem, towarzyszące mi wtedy emocje i dosłownie szybciej bijące serce gdy go odpalałem. Od tamtego czasu nic takiego się już nie wydarzyło i nie spodziewam się by miało, takiego hajpu już nigdy nie będzie.
Dla przypomnienia:
https://youtu.be/TQfATDZY5Y4
Ten suchar miał być zabawny 😛
Ostatni raz zarwałem nockę dla trailera w szczycie genialnej kampanii reklamowej Mrocznego Rycerza. Bardzo dokładnie pamiętam to jak go wtedy oglądałem, towarzyszące mi wtedy emocje i dosłownie szybciej bijące serce gdy go odpalałem. Od tamtego czasu nic takiego się już nie wydarzyło i nie spodziewam się by miało, takiego hajpu już nigdy nie będzie.
Dla przypomnienia:
Cytat z Kuba data 23 sierpnia, 2021, 23:02Ja do takiej godziny czekałem tylko na zwiastun growego Wiedźmina. Było warto dla tych 90 sekund.
Ja do takiej godziny czekałem tylko na zwiastun growego Wiedźmina. Było warto dla tych 90 sekund.
Cytat z Kuba data 23 sierpnia, 2021, 23:07JB Smoove grający nauczyciela Parkera właśnie wprost potwierdził Maguire'a XD
Ten film to eksperyment aspołeczny
JB Smoove grający nauczyciela Parkera właśnie wprost potwierdził Maguire'a XD
Ten film to eksperyment aspołeczny