aby założyć posty i tematy.

Spider-Man

PreviousPage 23 of 43Next

Który nie zobaczy filmiku obciążającego klienta 🙂 No dobra, może chamski dowcip, ale rozmawiamy o fikcyjnym niewidomym. Nie ma aż tak dobrych prawników, są za to naciski opinii publicznej.

Im dłuzej o tym myślę tym nie jestem fanej tej fabuły. A ten filmik od Mysterio to raczej lichy był, aby tylko jakoś fabularnie doprowadzić do problemów z prawem i wypowiedzenia życzenia.

Jeszcze jedna myśl przed snem- gdzie w tym bałaganie są Nick Fury i Pepper Potts, przedstawiający kim naprawdę był Mysterio i jaka była rola Petera Parkera w jego sprawie, oraz w ratowaniu galaktyki?

Cały ten proces nie ma sensu bo on nigdy nie powinien mieć prawa się odbyć. 20 sekund po nagraniu Simmonsa powinien Captain America mieć Konfe prasowa gdzie wykazałby dowody na to kim był Mysterio, chwaliłby Spider mana i pokazywał nagranie ze skrullem-Peterem i hustjacym się obok Spider manem.

Teraz to tak parodiuje, ale naprawdę absurdalne jest że w takich okolicznościach w MCU Peter Parker w ogóle zostaje aresztowany i ktoś go o coś oskarża. Jest za dużo tam postaci które bez problemu mogłyby to uniemożliwić.

Dlatego naprawdę mi nie przeszkadza jak Murdock go utrzyma z dala od celi.

Ten odcinek o którym pisał Kuba i zły sobowtór którego wszyscy podejrzewają o przywitanie się z nami kilka dni temu.

Przeleciałem właśnie scenami, ależ to jest beznadziejne 🙂 I nie, to raczej nie będzie miało żadnego związku z tym filmem. Raczej...

Cytat z Mierzwiak data Wrzesień 1, 2021, 20:40

Przeleciałem właśnie scenami, ależ to jest beznadziejne 🙂 I nie, to raczej nie będzie miało żadnego związku z tym filmem. Raczej...

Raczej nie chociaż w MoM gość się może pojawić

Czyli nasz Strange jest faktycznie idiotą.

Wyszedł z nich Chalamet 🙂

Marek Pilarski and robgordon have reacted to this post.
Marek Pilarskirobgordon

W środku powinien być jednak Holland. Poza tym fajny pomysł.

Tak jak przypuszczaliśmy, to nie Cox. Okazało się, że to Arian Moayed, a jego twarz widać w imaxowej wersji zwiastuna.

Kilku osobom zawalił się właśnie świat 🙂

Na przykład mnie bo przez miesiąc minimum będzie trzeba słuchać przekonanych na 100% ludzi, że go nie będzie 🙂

Haha, takiej perspektywy nie wziąłem pod uwagę 🙂

https://twitter.com/EGDeThanos/status/1436003932388696069

Nie widzę opcji aby to był deep fake. A jeśli jest to najlepszy jaki widziałem w życiu.

Poza tym, czy nie poprawili trochę materiału z którego wykonany jest kostium znany z dwójki? Czy to po prostu przybrudzenie po bitwie? W TASM2 na samym filmie, trailerach, zdjęciach, czerwień ucieka w jakieś dziwne rejony odblaskowego bordu (nie wiem czy dobrze to tłumaczę). Tutaj jest znacznie milej dla oka.

Link wklejam Wam ja, nigeryjski książe 🙂

https://twitter.com/CultureCrave/status/1437700068010717186?s=19

A Vincent od wczoraj sukcesywnie lajkuje wpisy na Twitterze o swoim powrocie do Hawkeya.

Kolejny przeciek zdjęciowy, tym razem Sinister prawie 6 i potwierdzenie najbardziej popularnych spoilerów.

Drugie konto Richtmana. Po co mu to nie wiem, ale nie spamuje tam śmieciami z BingWatchThis, czy czegoś tam.

Nowe zdjęcie

PreviousPage 23 of 43Next