Spider-Man
Cytat z Szaman data 3 grudnia, 2020, 17:52No Grace, abyś miała rację. Ciekawa jest organizacja tego wydarzenia, taka mocno karnawałowa 🙂
https://twitter.com/GraceRandolph/status/1334536930193772550
No Grace, abyś miała rację. Ciekawa jest organizacja tego wydarzenia, taka mocno karnawałowa 🙂
https://twitter.com/GraceRandolph/status/1334536930193772550
Cytat z Szaman data 4 grudnia, 2020, 22:49Sony z regionu Ameryki Południowej wrzuciło video przypominające przygody trzech Spider-Manów. Filmik został szybko usunięty, więc coś się szykuje.
https://twitter.com/naEKRANIEpl/status/1334974509095419907
Tutaj fragmenty tego klipu, pewnie zaraz usuną
https://www.youtube.com/watch?v=EYCZ8yz7MBw
Sony z regionu Ameryki Południowej wrzuciło video przypominające przygody trzech Spider-Manów. Filmik został szybko usunięty, więc coś się szykuje.
https://twitter.com/naEKRANIEpl/status/1334974509095419907
Tutaj fragmenty tego klipu, pewnie zaraz usuną
Cytat z Kuba data 8 grudnia, 2020, 19:44https://www.hollywoodreporter.com/heat-vision/spider-man-3-alfred-molina-returning-as-doctor-octopus
So it begins
https://www.hollywoodreporter.com/heat-vision/spider-man-3-alfred-molina-returning-as-doctor-octopus
So it begins
Cytat z Marek Pilarski data 8 grudnia, 2020, 19:50Dobra, to mamy teraz z potencjalnego Sinister Six: Vulture'a, Mysterio, Doktora Octopusa, Electro.. kogoś pominąłem? Zakładam, że dojdzie jakiś nowy villain..
Dobra, to mamy teraz z potencjalnego Sinister Six: Vulture'a, Mysterio, Doktora Octopusa, Electro.. kogoś pominąłem? Zakładam, że dojdzie jakiś nowy villain..
Cytat z Kuba data 8 grudnia, 2020, 19:51Skorpiona oraz wprowadzono wujka Moralesa więc on jest opcją. No i o Kravenie się wiele mówi.
Skorpiona oraz wprowadzono wujka Moralesa więc on jest opcją. No i o Kravenie się wiele mówi.
Cytat z Marek Pilarski data 8 grudnia, 2020, 19:57Grace kręci już filmik. Może będzie miała trochę świeżej herbatki.
https://twitter.com/GraceRandolph/status/1336381772616052738?s=20
Grace kręci już filmik. Może będzie miała trochę świeżej herbatki.
The multiverse is a short cut to the #SinisterSix, as we discussed!
Video coming!#SpiderMan3 #Marvel #MCU https://t.co/OvIq0PsAZy
— Grace Randolph (@GraceRandolph) December 8, 2020
Cytat z Szaman data 8 grudnia, 2020, 20:14Alfred ma już 67 lat, ale chyba nadal nieźle się trzyma, zresztą połowę roboty robi tutaj mniej lub bardziej komputerowa, mackowata maszyneria. W kwietniu zmarła jego żona, to chyba jest jego pierwsza rola po tym smutnym wydarzeniu. Trzymam kciuki za godny powrót, mam nadzieję, że nie zapomniał jak grać Octaviusa, bo był castingiem wybitnym, ale też, że nie będą kombinować z jaką bardziej złowieszczą inkarnacją, czy czymś w tym stylu.
A tak przy okazji, losy Otto się nie kleją, ale chyba już można mówić o pewnej "kontynuacji odkupienia" dla jednego z moich ukochanych filmów, Spider-Mana 2.
Alfred ma już 67 lat, ale chyba nadal nieźle się trzyma, zresztą połowę roboty robi tutaj mniej lub bardziej komputerowa, mackowata maszyneria. W kwietniu zmarła jego żona, to chyba jest jego pierwsza rola po tym smutnym wydarzeniu. Trzymam kciuki za godny powrót, mam nadzieję, że nie zapomniał jak grać Octaviusa, bo był castingiem wybitnym, ale też, że nie będą kombinować z jaką bardziej złowieszczą inkarnacją, czy czymś w tym stylu.
A tak przy okazji, losy Otto się nie kleją, ale chyba już można mówić o pewnej "kontynuacji odkupienia" dla jednego z moich ukochanych filmów, Spider-Mana 2.
Cytat z Kuba data 8 grudnia, 2020, 20:28Czyli jak: lecimy z Parkerem przez 2 godziny próbującym oczyścić swoje imie, walczącym z polującymi na niego członkami Sinister Six a potem na ostatnie fragment Strange ściąga Maguira i Garfielda?
Pamiętajmy, że po sukcesie Endgame właściwie nie ma argumentu za tym aby film nie trwał 150-170 minut. Więc w teorii czasu mnóstwo.
Czyli jak: lecimy z Parkerem przez 2 godziny próbującym oczyścić swoje imie, walczącym z polującymi na niego członkami Sinister Six a potem na ostatnie fragment Strange ściąga Maguira i Garfielda?
Pamiętajmy, że po sukcesie Endgame właściwie nie ma argumentu za tym aby film nie trwał 150-170 minut. Więc w teorii czasu mnóstwo.
Cytat z Szaman data 8 grudnia, 2020, 20:35A może chowają Hollanda w innym wymiarze na czas aż odkręcą jego problemy? Trochę w sumie naciągane i armata na wróbla, ale może Strange ma taką możliwość dzięki wybrykom Wandy. Holland trafia do wymiaru gdzie Spider-Manem jest ktoś inny, dzięki czemu może żyć jak anonimowy nastolatek, bez ciężaru swojej misji. Zaczyna mu się to podobać, ale oczywiście sprawa się komplikuje, a Parker uświadamia sobie, że nie ucieknie przed wszystkim co wiążę się z jego mocami.
Załóżmy, że Strange zabrania ingerencji w życie innego wymiaru, więc Holland mógłby poznać Maguire'a dopiero na finał, gdy sprawy przybiorą zły obrót. Wcześniej widywać go jedynie podczas akcji, w wiadomościach i tak dalej.
A może Madame Web będzie wplątana w fabułę? Kiedyś pojawiały się plotki o jej solowym filmie, może chodzi jednak o S-M 3.2.0.? W animowanym TASM z lat 90-tych prowadziła Parkera przez różne wymiary, może porwanie jej umożliwi łotrom podróże pomiędzy nimi.
A może chowają Hollanda w innym wymiarze na czas aż odkręcą jego problemy? Trochę w sumie naciągane i armata na wróbla, ale może Strange ma taką możliwość dzięki wybrykom Wandy. Holland trafia do wymiaru gdzie Spider-Manem jest ktoś inny, dzięki czemu może żyć jak anonimowy nastolatek, bez ciężaru swojej misji. Zaczyna mu się to podobać, ale oczywiście sprawa się komplikuje, a Parker uświadamia sobie, że nie ucieknie przed wszystkim co wiążę się z jego mocami.
Załóżmy, że Strange zabrania ingerencji w życie innego wymiaru, więc Holland mógłby poznać Maguire'a dopiero na finał, gdy sprawy przybiorą zły obrót. Wcześniej widywać go jedynie podczas akcji, w wiadomościach i tak dalej.
A może Madame Web będzie wplątana w fabułę? Kiedyś pojawiały się plotki o jej solowym filmie, może chodzi jednak o S-M 3.2.0.? W animowanym TASM z lat 90-tych prowadziła Parkera przez różne wymiary, może porwanie jej umożliwi łotrom podróże pomiędzy nimi.
Cytat z Kuba data 8 grudnia, 2020, 20:46Twój pomysł na fabułe jest absolutnie zajebisty, ale kompletnie tego niestety nie widzę 🙁
Były też plotki o tym, że na Parkera będą polować zabójcy na zlecenie i to mi się wydaje znacznie bardziej prawdopodobne, bo prostsze. Strange pewnie bedzie już po doświadczeniach tego co uczyni Wanda i zapewne z jakiegoś powodu się okaże, że ci villaini są nie do ruszenia przez nikogo jak Spiderków i ich ściągnie. A może wyruszy na początku filmu w podróż i wróci razem z nimi czy sam zostanie zneutralizowany dość szybko przez co Parker, w obu wariantach, będzie zdany przez sporą część filmu na siebie.
Twój pomysł na fabułe jest absolutnie zajebisty, ale kompletnie tego niestety nie widzę 🙁
Były też plotki o tym, że na Parkera będą polować zabójcy na zlecenie i to mi się wydaje znacznie bardziej prawdopodobne, bo prostsze. Strange pewnie bedzie już po doświadczeniach tego co uczyni Wanda i zapewne z jakiegoś powodu się okaże, że ci villaini są nie do ruszenia przez nikogo jak Spiderków i ich ściągnie. A może wyruszy na początku filmu w podróż i wróci razem z nimi czy sam zostanie zneutralizowany dość szybko przez co Parker, w obu wariantach, będzie zdany przez sporą część filmu na siebie.
Cytat z Marek Pilarski data 8 grudnia, 2020, 21:16Herbatka:
https://twitter.com/GraceRandolph/status/1336400934717378560?s=20
A jak czytałem przedtem o Molinie, to pomyślałem o Kirsten. ;D
Herbatka:
JUST HEARD THIS FROM MY SOURCE AS WELL!#KirstenDunst is DEFINITELY BACK for #SpiderMan3#EmmaStone in TALKS but LIKELY
Can't wait to see them with #Zendaya!#Marvel #MCU pic.twitter.com/Q1hzOZeDYQ
— Grace Randolph (@GraceRandolph) December 8, 2020
A jak czytałem przedtem o Molinie, to pomyślałem o Kirsten. ;D
Cytat z Kuba data 8 grudnia, 2020, 21:20https://collider.com/spider-man-3-cast-doc-ock-alfred-molina-andrew-garfield/
Według Collidera Dunst, Stone, Garfield i Tobey wracają.
https://collider.com/spider-man-3-cast-doc-ock-alfred-molina-andrew-garfield/
Według Collidera Dunst, Stone, Garfield i Tobey wracają.
Cytat z Szaman data 8 grudnia, 2020, 21:49Szczerze mówiąc byłem najbardziej sceptyczny co do możliwości powrotu Kryśki. Już wiem jaki jest mój najbardziej oczekiwany film przyszłego roku.
Szczerze mówiąc byłem najbardziej sceptyczny co do możliwości powrotu Kryśki. Już wiem jaki jest mój najbardziej oczekiwany film przyszłego roku.
Cytat z Mierzwiak data 8 grudnia, 2020, 22:12Aż mi się gorąco zrobiło od tego nadmiaru atrakcji! Jeśli Rosemary Harris też zaliczy drobne cameo to popłaczę się ze szczęścia.
Co do Octopusa... a co jeśli będzie to Doc z alternatywnej linii czasowej, w której owszem, miał miejsce wypadek z SM2, ale macki, choć zespolone z jego ciałem, to nim nie zawładnęły i nie został złoczyńcą?
Aż mi się gorąco zrobiło od tego nadmiaru atrakcji! Jeśli Rosemary Harris też zaliczy drobne cameo to popłaczę się ze szczęścia.
Co do Octopusa... a co jeśli będzie to Doc z alternatywnej linii czasowej, w której owszem, miał miejsce wypadek z SM2, ale macki, choć zespolone z jego ciałem, to nim nie zawładnęły i nie został złoczyńcą?
Cytat z Szaman data 8 grudnia, 2020, 22:18Byłoby to świeże i zaskakujące, ale jakoś mocniej stawiam na bardziej psychopatyczną wersję. Coś w stylu nowego wcielenia Freddy'ego w "Nowym koszmarze Wesa Cravena".
Z Rosemary jednak koronawirus może być problemem. Ostatnio Kuba donosił, że w serialu z Hugh Grantem zagrała poprzez videorozmowę, podejrzewam, że z własnego domu. Ma 93 lata i całkiem możliwe, że ograniczają jej kontakt z obecnym światem.
Byłoby to świeże i zaskakujące, ale jakoś mocniej stawiam na bardziej psychopatyczną wersję. Coś w stylu nowego wcielenia Freddy'ego w "Nowym koszmarze Wesa Cravena".
Z Rosemary jednak koronawirus może być problemem. Ostatnio Kuba donosił, że w serialu z Hugh Grantem zagrała poprzez videorozmowę, podejrzewam, że z własnego domu. Ma 93 lata i całkiem możliwe, że ograniczają jej kontakt z obecnym światem.
Cytat z robgordon data 8 grudnia, 2020, 22:38Co jednak najważniejsze, w tej scenie zagrała dobrze i z werwą, co daje szanse na jakieś cameo.
Co jednak najważniejsze, w tej scenie zagrała dobrze i z werwą, co daje szanse na jakieś cameo.
Cytat z robgordon data 8 grudnia, 2020, 22:39Cytat z Szaman data Grudzień 8, 2020, 21:49Szczerze mówiąc byłem najbardziej sceptyczny co do możliwości powrotu Kryśki. Już wiem jaki jest mój najbardziej oczekiwany film przyszłego roku.
Obstawiasz, że nie zmienią już daty premiery na 2022?
Cytat z Szaman data Grudzień 8, 2020, 21:49Szczerze mówiąc byłem najbardziej sceptyczny co do możliwości powrotu Kryśki. Już wiem jaki jest mój najbardziej oczekiwany film przyszłego roku.
Cytat z Marek Pilarski data 8 grudnia, 2020, 22:42Cytat z Szaman data Grudzień 8, 2020, 22:18Z Rosemary jednak koronawirus może być problemem. Ostatnio Kuba donosił, że w serialu z Hugh Grantem zagrała poprzez videorozmowę, podejrzewam, że z własnego domu. Ma 93 lata i całkiem możliwe, że ograniczają jej kontakt z obecnym światem.
No to w tym filmie też mogłaby być z nią scena wideorozmowy 😉
Cytat z Szaman data Grudzień 8, 2020, 22:18Z Rosemary jednak koronawirus może być problemem. Ostatnio Kuba donosił, że w serialu z Hugh Grantem zagrała poprzez videorozmowę, podejrzewam, że z własnego domu. Ma 93 lata i całkiem możliwe, że ograniczają jej kontakt z obecnym światem.
No to w tym filmie też mogłaby być z nią scena wideorozmowy 😉
Cytat z Kuba data 8 grudnia, 2020, 22:42Jak ktoś wpadnie na pomysł z Harris a ona będzie otwarta to jest do zrobienia. Przy Smith na planie DA będzie wprowadzony specjalny protokół więc widocznie branża ma już konkretne pomysły na to jak chronić seniorów. Zawsze mogą spakować jednego aktora i pojechać do niej.
Czekam na flashową odpowiedź DC!
Jak ktoś wpadnie na pomysł z Harris a ona będzie otwarta to jest do zrobienia. Przy Smith na planie DA będzie wprowadzony specjalny protokół więc widocznie branża ma już konkretne pomysły na to jak chronić seniorów. Zawsze mogą spakować jednego aktora i pojechać do niej.
Czekam na flashową odpowiedź DC!
Cytat z Szaman data 8 grudnia, 2020, 22:42Cytat z robgordon data Grudzień 8, 2020, 22:39Cytat z Szaman data Grudzień 8, 2020, 21:49Szczerze mówiąc byłem najbardziej sceptyczny co do możliwości powrotu Kryśki. Już wiem jaki jest mój najbardziej oczekiwany film przyszłego roku.
Wmawiam to sobie 🙂
Cytat z robgordon data Grudzień 8, 2020, 22:39Cytat z Szaman data Grudzień 8, 2020, 21:49Szczerze mówiąc byłem najbardziej sceptyczny co do możliwości powrotu Kryśki. Już wiem jaki jest mój najbardziej oczekiwany film przyszłego roku.
Wmawiam to sobie 🙂