aby założyć posty i tematy.

Star Wars

PreviousPage 2 of 52Next

Rozmowa z kolegą na messengerze w której w kwietniu napisałem mu, że film Patty na 100% powstanie, bo jego ogłoszenie było zbyt duże, niezbyt dobrze się zestarzała, ale też nie jestem tym ani trochę zaskoczony. I w sumie dziwię się, po tym jak Patty ewakuowała się z reżyserii sequela Thora, że chciała znowu spróbować swoich sił w Disneyu, i to w serii, która pod szyldem Myszy ma taką, powiedzmy, ciekawą historię relacji z jej niedoszłymi, a nawet i obecnymi reżyserami, jak panowie Lord i Miller wywaleni z Solo.

Zostało logo, został filmik promocyjny. Odkopią z zaciekawieniem za 10 lat.

Taaaa.

https://twitter.com/GraceRandolph/status/1280935218506018816?s=20

Ciekawe czy to takie przedłużenie z radością po obydwu stronach, czy tylko dlatego, że nikt nie chce się w tym babrać. Wiecie, tak jak klub piłkarski który chciałby zmienić trenera, ale nikt zbytnio nie pali się aby popsuć sobie nazwisko.

Grace już kilka lat temu mówiła, że nie ma chętnych na przejęcie jej posady..

Skoro film Jenkins upadł, a na jego miejsce już wskoczył Star Trek, to należy spodziewać się aż 5-letniej kinowej przerwy. Ogromna pauza, ale nie słychać nic o dopracowywaniu scenariuszy, czy swobodzie twórczej. Zarówno przerwa jak i seriale Disneya czyszczą im atmosferę, zobaczymy czy skorzystają.

No i masz 🙂

Znowu?! 😀

Znowu.

Problemy z główką wróciły, a może to po prostu przerost ego, bo przecież królowa jest nieomylna 🙂

xD

Zimny dreszcz przeszedł po plecach Oscara Isaaca 🙂

Isaac dołączył do MCU aby mieć wytłumaczenie czemu czasu nie ma na Star Warsy znowu 🙂

Gość jednak gra w szachy 6D

Wyślijcie to Grace która twierdziła, że sequele będą ignorowane 🙂

Szaman has reacted to this post.
Szaman

W przypadku SW jestem skłonny uwierzyć że miesiąc temu faktycznie miały być ignorowane 😉

Gdyby to był trailer filmu...

Robi ogromne wrażenie. Oj w piątek rano pójdzie memo na korpo biurka Lucasfilmu 🙂

Ja wiem... Taki dość standardowy zbitek typowych, starwarsowych scen.

PreviousPage 2 of 52Next