aby założyć posty i tematy.

Star Wars

PreviousPage 52 of 53Next

Tam trzeba już po prostu kogokolwiek innego, aby przewietrzyć pokój. Zmiana spóźniona o 5 lat.

Ciekawostka: Tom Cruise odwiedził plan Starfightera i pozwolili mu pobawić się kamerą.

https://www.worldofreel.com/blog/2026/1/8/tom-cruise-shot-a-lightsaber-duel-in-star-wars-startfighter

A ja dzisiaj odwiedziłem Stokrotkę, jak już jesteśmy przy fascynujących newsach 😉

Szaman has reacted to this post.
Szaman

Oficjalnie:

Odważnie jest opierać swój początek na nowym stanowisku na filmie Simona Kinberga.

Zdziwienie że nic się nie poprawiło po odejściu Kennedy weźmie wszystkich (no, prawie, bo mnie nie) z zaskoczenia niczym zima drogowców 🙂

Darth Maul bohaterem nowego serialu animowanego

Na SuperBowl pojawi się nowy zwiastun MG

Panie Favreau, które money shoty wstawić do zwiastuna? Tak.

Gdybym nie musiał nadrabiać trzech sezonów serialu, to w sumie wybrałbym się do kina. 😛

Masz skrót: facet w hełmie ratuje Baby Yodę, mają przygody, oddaje go na szkolenie do Luke'a ale Baby Yoda tęskni i wraca (w innym serialu), dalej mają przygody. Plus: popłuczyny wątków i postaci z animacji Clone Wars.

Pomogłem? 🙂

Trailer:

Jeszcze są rozważania, czy nosić hełm, czy też nie. Teraz juz możesz iść do kina 🙂

Najważniejsze!

Jak w filmie Don Pedro nie zdejmie hełmu będzie jęk zawodu no ale skoro pewnie nawet przez 5 minut nie było go na (wirtualnym) planie... 🙂

W tym dzisiejszym zwiastunie

Spoiler
zdejmuje

Przeskakiwałem tylko, musiałem ominąć 😛

Szaman has reacted to this post.
Szaman

To dużo musiałeś skakać. 😛

Mierzwiak has reacted to this post.
Mierzwiak
PreviousPage 52 of 53Next