aby założyć posty i tematy.

Star Wars

PreviousPage 51 of 52Next

Wszystko by się dało, zamiast polowania na Leię i jej dzieci mogło być polowanie na dzieci córki Hana i Lei itp. a starszym bohaterom można by dać w tej fabule inną, dodatkową rolę.

Tak czy siak zrobienie ponad 30-letniego przeskoku w czasie tylko po to, by zrimejkować Nową nadzieję już na zawsze pozostanie dla mnie prawdopodobnie najbardziej idiotyczną korpodecyzją w historii Hollywood.

Szaman has reacted to this post.
Szaman

Będzie w Imaxach.

https://twitter.com/CultureCrave/status/1982550744906813547?t=IaSq3EvL6QbbbFK4RH6imw&s=19

Dziwne przecieki z ostatnich miesięcy / tygodni podsycają spekulacje, że będzie to oryginalna wersja kinowa z 1977 roku a jeśli nie ona tylko obowiązująca aktualnie, ostatnia wersja 4K wydana na płytach, no to wow, na ekranach IMAX będzie można doświadczyć najgorszej obróbki obrazu w historii tego formatu 😀

Szaman

Cudowne.

M&G 2026

Dlaczego fotka z planu jest lepiej oświetlona niż jakikolwiek kadr z trailera?

Favreau jadł donuta jak przyjechali z Empire 🙂

Bez zaskoczeń. Trylogia Riana Johnsona nie powstanie.

https://www.worldofreel.com/blog/2025/11/22/rian-johnsons-star-wars-trilogy-is-effectively-dead

Idealny przykład nie-newsa, do tego jawnie pokazujący jak studia po prostu robią z ludzi idiotów, no ale oczywiście nikt nie będzie mieć odwagi by wprost zapytać w wywiadzie jaki był cel kłamania przez tyle lat.

Celem było wmawianie opinii publicznej zadowolenia studia z Last Jedi i budowa pozytywnego przekazu wokół niego.

Żenujące delikatnie mówiąc, no ale to studio z Indii więc wszystko jasne 😛

Cytat z Mierzwiak data 27 października, 2025, 07:05

Dziwne przecieki z ostatnich miesięcy / tygodni podsycają spekulacje, że będzie to oryginalna wersja kinowa z 1977 roku a jeśli nie ona tylko obowiązująca aktualnie, ostatnia wersja 4K wydana na płytach, no to wow, na ekranach IMAX będzie można doświadczyć najgorszej obróbki obrazu w historii tego formatu 😀

Będzie oryginalna wersja z 1977 roku 🙂

https://www.starwars.com/news/star-wars-50th-anniversary-theatrical-release

Szaman

Nie pomylili tam daty? Nie miał być kwiecień, a nie luty? Tak jak reedycje rzadko mnie kręcą, tak tutaj jestem w kinie. 100-lecia już chyba nie dożyję 🙂

Luty - Star Wars

Marzec - Empire?

Kwiecień - Jedi?

Maj - Starfighter

Szaman

robgordon has reacted to this post.
robgordon

Przed Avatarem puszczają nowy, chociaż raczej powinienem powiedzieć nowszy, zwiastun Mandaloriana różniący się kilkoma scenami. Jakby trochę mniej telewizyjny, ale może zadziałał kinowy ekran. Niestety uraczyli dubbingiem, aż zlał mnie zimny pot, czy nie pomyliłem seansów 🙂

A pamiętam jak w materiale z Comic-Conu zaczęli od "the real sets" i takie tam pitolenie. 10 lat później już nie ukrywają, że te filmy są jeszcze bardziej wygenerowane na komputerze od prequeli i pewnie niewiele mniej od Avatarów 😛

Z deszczu pod rynnę 🙂

PreviousPage 51 of 52Next