aby założyć posty i tematy.

Opinie o serialach

PreviousPage 129 of 166Next

Nie odbierałbym tego tak. Rola w priorytetowym i tak popularnym serialu HBO to dziś raczej nobilitacja, a nie kompromis. Tym bardziej, że Florence to wciąż aktorka na dorobku. Te najbardziej jej prestiżowe dotąd/w najbliższej przyszłości role to albo albo drugi plan (Oppenheimer i Diuna 2), albo dzielenie pierwszego planu z innymi (Czarna Wdowa).

No tak, ale nie rozdwoi się i coś z planów kinowych będzie musiała odpuścić. Hawkeye'a podałem dla kontrastu, z jednej strony dość jednak drugoligowy serial Disneya, z drugiej jeden z najpopularniejszych seriali na świecie, w dodatku z dużym prestiżem.

Ps. Umknęło mi co miałem dodać- prace nad jednym sezonem Last Of Us zajmą pewnie tyle czasu co dwa-trzy kinowe projekty. Sądzę, że jest w idealnej sytuacji, wszędzie jej potrzebują niczym Strejlaua w telewizji.

Z jednej strony byłby to dla mnie wymarzony casting (pytanie jak bardzo Pugh byłaby gotowa przypakować so tej roli) i postać jakiej w jej filmografii jeszcze nie było dzięki której tylko znowu by udowodniła jakiego kalibru jest talentem, ale z drugiej... No właśnie nie wiem czy to jednak nie za duży talent. Ramsey to przy niej aktorka ze szkółki teatralnej i mam wątpliwości czy podoła temu, co ją czeka, również dlatego, że Bella wciąż wygląda jak dziecko, podczas gdy w drugiej części gry Ellie była wyraźnie starsza.

Tak czy siak na razie nie biorę tej plotki na poważnie.

Cytat z Szaman data wrzesień 9, 2023, 08:24

No tak, ale nie rozdwoi się i coś z planów kinowych będzie musiała odpuścić.

Tak. Ale właśnie chodzi o to, że te plany filmowe mogą być mniej prestiżowe niż Last of Us. Więc to nie kompromis, ale raczej progres.

Tutaj bezpoilerowa próbka tego co potencjalnie czekałoby Pugh: (miałaby zagrać tę bohaterkę związaną i wleczoną na samym początku)

Wydaje mi się, że można wykorzystać to w co widzowie uwierzyli już przy Czarnej Wdowie. A przy okazji, scena z młotkiem i ręką odbije się pewnie szerokim echem.

Dzisiaj mija 30 lat od premiery niegdyś mojego ukochanego serialu. Teraz już sam nie wiem, taki niesmak mam w ustach po 10 i 11 sezonie. Zresztą, już od 6 sezonu to nie było to samo i nawet mistrz wszechstronnego aktorstwa, pan Bruce Campbell mnie nie przekupił 🙂

Z kolei nigdy nie miałem nic do Roberta Patricka i uważam, że był solidnym zastępstwem Duchovny'ego. Jedyny zarzut jaki mam tak z pamięci- czasem robili z Doggeta zbyt pochmurnego sztywniaka, tłumiąc naturalną charyzmę jaką ma T-1000. Z drugiej strony powrót do korzeni był potrzebny po zbyt komediowych sezonach 6-7.

https://twitter.com/totalfilm/status/1700826491234218190?t=SQIE0EUk71hMC5DAClp8Zg&s=19

To ja dodam, że powyższa fotka (jeśli się nie mylę, to miałem ją w formie plakatu bodaj z Bravo) to moje najukochańsze zdjęcie promocyjne.

Szaman has reacted to this post.
Szaman

I Kilmer jako nowy Batman! 🙂

https://twitter.com/EW/status/1700841800775446790?t=dMrpTro9kzJevyXmU0RYWA&s=19

Wygląda mi na kolejny duży przebój Netfliksa.

Wczoraj wróciło The Morning Show, wzbogacone o nieziemsko wyglądającego Jona Hamma. Ktoś tutaj zamierza śledzić na bieżąco?

Odpuściłem 2 sezon, więc 3 pewnie też.

Dalej wyświetla mi na YouTube reklamy anulowanego Idola. Po co oni to nadal reklamują? 😛

Kupili na zapas. Miał być hit ciągnący ramówkę HBO przez wiele weekendów 🙂

Mierzwiak has reacted to this post.
Mierzwiak

Trzeba przyznać, że kilka osób się przewinęło 😉 Szczególnie w początkach swoich karier.

Phil Collins miał taki wygląd cwaniaka z półświatka. W Polsce mógłby grać handlarza walutą albo taksówkarza organizującego panie do towarzystwa

Szaman and robgordon have reacted to this post.
Szamanrobgordon

Ależ mieli wyczucie do przyszłych gwiazd/popularnych aktorów. Chyba ostatnie z czym kojarzyłbym Policjantów z Miami to Helena Bonham-Carter 🙂

robgordon has reacted to this post.
robgordon
Cytat z Szaman data wrzesień 17, 2023, 21:35

Ależ mieli wyczucie do przyszłych gwiazd/popularnych aktorów. Chyba ostatnie z czym kojarzyłbym Policjantów z Miami to Helena Bonham-Carter 🙂

Też tak właśnie pomyślałem. Nawet do tych, którzy nie byli przecież zupełnymi młodziakami jak Richard Jenkins, Chris Cooper, Liam Neeson czy Al Bundy. Zaskoczyło mnie też, że zagrało dla nich sporo gwiazd muzyki (choć w tym wypadku już znanych). Phil Collins, Miles Davies, Sheena Easton, Leonard Cohen, Eartha Kitt, Ted Nugent, James Brown, a nawet Frank Zappa.

Mam pytanie. Jak sądzicie, co się tutaj stało z Vergarą? To botoks czy charakteryzacja do roli?

Absolute Beginners po naszemu. Zapowiada się sympatycznie.

PreviousPage 129 of 166Next