aby założyć posty i tematy.

Opinie o serialach

PreviousPage 130 of 166Next
Cytat z robgordon data wrzesień 23, 2023, 17:15

Mam pytanie. Jak sądzicie, co się tutaj stało z Vergarą? To botoks czy charakteryzacja do roli?

Charakteryzacja czyli "Patrzcie, zrywam z dotychczasowym wizerunkiem i gram poważną rolę dramatyczną!"

Cytat z Mierzwiak data wrzesień 25, 2023, 16:20
Cytat z robgordon data wrzesień 23, 2023, 17:15

Mam pytanie. Jak sądzicie, co się tutaj stało z Vergarą? To botoks czy charakteryzacja do roli?

Charakteryzacja czyli "Patrzcie, zrywam z dotychczasowym wizerunkiem i gram poważną rolę dramatyczną!"

A, OK. No to Emmy się należy, sztuk raz.

To w sumie chyba nie chcę, żeby ten strajk się skończył..

https://twitter.com/PopCrave/status/1706185789774688756?t=SoSPkihuFpaG_CABmKLUFA&s=19

Mierzwiak has reacted to this post.
Mierzwiak

To nie może się udać. Psychoza 2 udała się, bo ludzie nie oglądali pierwszej części od 5 lat codziennie do obiadu 🙂

Anulują po jednym sezonie, można sie rozejść.

Tak jak napisałem na Filmożercach, dobrym przykładem jest 9 sezon Scrubs oparty na nowych aktorach i już niestety lunatykującym ze zmęczenia rolą Johnie C. McGinleyu.

Cudowna szczerość 🙂

Cały Chevy 😉

Przyznam, że zacząłem kiedyś oglądać ten serial. Niestety nie wciągnął mnie, a te kilka odcinków obejrzałem głównie dla Gillian Jacobs.

Wpadam na chwilę, żeby głosić dobrą nowinę. To już tylko 2 miesiące (choć konkretnych dat jeszcze nie ma).

Mierzwiak

Ciekawe!

Ktoś szykuje się by oglądać dom Usherów? Zbiera niezłe recenzje.

PS. Ciekawe ilu widzów w USA pomyślało, że to reality show w stylu Kardashian, tylko o tym raperze 😉

Szaman has reacted to this post.
Szaman

Nie, trailer wygląda koszmarnie.

Mierzwiak
PreviousPage 130 of 166Next