aby założyć posty i tematy.

Opinie o serialach

PreviousPage 138 of 166Next

Cytat z Szaman data styczeń 10, 2024, 06:12

To nie pierwsza jej rola w kinie akcji?

Akcji może i tak ale miała wcześniej znacznie ważniejsze występy.

Całkiem przyjemnie się zapowiada. A przynajmniej lepiej niż poprzednik.

Mierzwiak and robgordon have reacted to this post.
Mierzwiakrobgordon

Ojej, tak mi przykro! Drużyna X-Menów z 3 sezonu (drugiego?) też nigdy nie wróciła, więc można powiedzieć, że uczą się na błędach

Mierzwiak has reacted to this post.
Mierzwiak
Cytat z Szaman data styczeń 11, 2024, 18:45

https://twitter.com/DiscussingFilm/status/1745491465403285973?t=ZnJGp36-j3D5QzKYyf4RxQ&s=19

Ciekawy zestaw ról ostatnio - nowy Alien, Hawkgirl i teraz Dina.

Casting kolejny na papierze, który zupełnie mnie nie jara, ale ufam Mazinowi po 1 serii.

"Heweliusz" trzeba przyznać, zapowiada się imponująco. Ponoć kręcą już w Szczecinie.

https://www.filmweb.pl/news/%22Heweliusz%22%3A+Tw%C3%B3rcy+%22Wielkiej+wody%22+kr%C4%99c%C4%85+serial+katastroficzny-153625?fbclid=IwAR3VRSDQflwLyFFN8w_u_Rj44T127ILnuhOoHkt2n5Vlev727fMDirlBcyA

Znajomy z ówczesnej pracy mojej mamy miał wtedy płynąć ale się z jakiegoś tam powodu spóźnił i nie wsiadł na pokład.

106 dni zdjęciowych - nieźle. Ale po co 3 tysiące statystów? Tam było kilkadziesiąt osób na pokładzie. Widzę, że będzie montował Rafał Listopad, tak jak zawsze u Holoubka. Byłem kilka tygodni temu na Kulturze dostępnej i przed seansem Sobowtóra było z nim spotkanie. Mówił, że z Holoubkiem odbierają na tych samych falach i dobrze się rozumieją. Holoubek jest ciągle przy montażu, bo np. Wajda przy Katyniu był tylko na chwilę i powiedział na koniec "a gdyby zrobić ten film z perspektywy tego żołnierza - to by było kino"

Taki trochę Spielberg-Kamiński 😉 Może statyści potrzebni są do jakichś scen lądowych. To serial, więc na temat spojrzą może nieco szerzej.

Ależ to będzie sukces! 🙂

Mierzwiak

Zwiastun serialu Netflixa o gwieździe kina ślizganego.

Hehe jeszcze nie słyszałem takiego określenia 🙂

The Cringe z Emmą 🙂

Jestem po pierwszym odcinku, na pewno będę oglądał dalej. Najbardziej jestem pod wrażeniem zaskakującej dziwności (szklarnia i Corbin Bernsen! Steven!), oraz tego jak wszechstronnym aktorem okazuje się Benny Safdie. Biorąc pod uwagę Good Time, Oppenheimera, Margaret i ten serial widzę czterech różnych facetów, a przecież na pierwszy rzut oka nic nie wskazuje na to, że to taki aktorski kameleon.

Mierzwiak

Problemy pierwszego świata:

https://www.hollywoodreporter.com/news/general-news/2023-emmy-chrissy-teigen-photographer-criticize-red-carpet-1235790988/

@robgordon

Warto czekać na Shoguna 😉

A Cosmo jest miłym zaskoczeniem. Nawet jak brakuje mu uroku Chamberlaina to jest książkowym Blackthornem i świetnie się go ogląda.

Cytat z Kuba data styczeń 19, 2024, 18:49

@robgordon

Warto czekać na Shoguna 😉

A Cosmo jest miłym zaskoczeniem. Nawet jak brakuje mu uroku Chamberlaina to jest książkowym Blackthornem i świetnie się go ogląda.

Ale że w sensie widziałeś?

Połowę z 8 odcinków które mam.

Nie ma ścisłego embarga, o dziwo.

robgordon has reacted to this post.
robgordon

Ja sięgnę dopiero za jakiś czas. Ostatnio zrezygnowałem z D+. Za dużo mam do obejrzenia na innych platformach. Wrócę jak mi się zbierze trochę kontentu.

PreviousPage 138 of 166Next