aby założyć posty i tematy.

Opinie o serialach

PreviousPage 15 of 166Next

To poczekajmy na kolejny Comic Con gdzie nie tylko beda promować sporo z tych seriali to jeszcze filmy 😛

Chociaż też Disney chyba ostatnimi czasy skupia się na tym aby ich imprezy były spektakularne, nawet jak ostatni normalny Comic Con w ich wykonaniu zamiótł.

Zwiastun nowej wersji Strażnika Teksasu. Właściwie ciężko powiedzieć po co im ta licencja.

To dopiero nieoczywiste wybory obsadowe...

I nieoczywisty pomysł na limitowany serial. 😛

Ciekawe czy Lily James mierzyła już swoje protezy i czy były ciężkie 😀 Ale jestem zaintrygowany, trzecią gwiazdą jest Seth Rogen, a reżyserem twórca "I, Tonya", oraz "Lars and The Real Girl".

Marek Pilarski has reacted to this post.
Marek Pilarski

Dwa bardzo dobre filmy. Postrach nocy też całkiem niezły. Ciekawe, jak wyjdzie mu Cruella.

https://www.murphysmultiverse.com/scoop-marvel-studios-developing-a-nomad-project/

Murphy słusznie podał Ironheart, Armor Wars (mimo, że o żadnym nie było plot) i Secret Invasion a teraz twierdzi, że Marvel pracuje także nad "Nomadem".

Kinofilia wbrew swoim zamiarom wstawił zdjęcie przy którym jestem w stanie sobie wyobrazić, że to Sebastian Stan i Lilly James 🙂

Jeśli chodzi o Stana to nie mam żadnych obaw. Przecież już w Winter Soldier wyglądał jak chmurny metalowiec. W przypadku Lily obaw może trochę mam, ale niewiele. A dlaczego? Ponieważ mało już kto dziś pamięta, że Pamela wyglądała najpierw tak:

https://imgix.ranker.com/user_node_img/50040/1000798976/original/young-pamela-anderson-in-denim-overalls-photo-u1?fit=crop&fm=pjpg&q=60&w=650&dpr=2

I była wtedy dużo ładniejsza niż w finalnej wersji.

No ale będą musieli ich mocno ucharakteryzować mimo wszystko, może nawet jakieś efekty specjalne. 😛

Snyder Cut w marcu

Ale podobno nadal zastanawiają się czy film czy serial. Wolę film, różnica będzie bardziej namacalna.

Top 10 najpopularniejszych seriali w połowie listopada w Ameryce według Nielsena. Dominacja The Crown.

‘The Crown’ Reigns Atop Nielsen Streaming Rankings As ‘The Queen’s Gambit’ Stays Strong

Mandalorian to już jest taka karuzela śmiechu, że XD strasznie rozczarowujący sezon a plusy finału to tylko jedna z najlepszych sekwencji akcji. Za to główna niespodzianka wywołała potężny śmiech

Dosłownie przed sekundą widziałem główny spoiler z finału i ja tam jestem bardzo zadowolony. Zobaczyłem to co chciałem zobaczyć od wielu lat i jest to autentyczna niespodzianka. A drugi sezon w końcu nadrobię.

Ja bym też to chętnie zobaczył...w 2015 🙂 teraz jako, że to kolejny fanserwis w tym sezonie to jedyne co to przechodzą mnie ciarki zażenowania. Sezon 1 miał sporo fajnych rzeczy, drugi jedzie na teasowaniu 14 wątków fabularnych, 7 seriali i wrzucanie fanserwisu - dlatego nawet sensowne fabularne umocowanie tej niespodzianki imo nie pomaga. Ten plus, że Peyton Reed jednak okazuje się niezłym reżyserem wiec ten epizod ma jedną z najlepszych scen..wiadomego rodzaju. W ogóle jest bardzo dobrze nakręcony, podobnie jak epizod RR. Zdecydowanie ostatnie 3 odcinki są lepsze od wcześniejszych 5.

Traktuję Mando jak Xenę i Herkulesa za dziecięcych lat. Twórcy świadomie przyjęli pewną konwencję powrotu do prostych początków, do przygodowych komiksów i porannych seriali które siedziały w głowie młodego Lucasa i zaakceptowałem to.

Ale też rozumiem zarzuty, bo herkulesowe schematy w stylu przybywa do wioski, ratuje wieśniaków przed potworem tygodnia i rusza w swoją stronę nie rumienią moich policzków z ekscytacji.

A był ten duży shift fabuarny w połowie sezonu, o którym mówiła Grace w związku z jej rewelacjami na temat Pedro Pascala?

Podobno nie, dlatego Grace musiała sporo tłumaczyć się na Twitterze.

PreviousPage 15 of 166Next