aby założyć posty i tematy.

Opinie o serialach

PreviousPage 146 of 166Next

Natrafiłem na spoiler z tego serialu Sugar z Colinem Farrellem na Apple TV. No i wychodzi na to, że w połowie sezonu robi się bardzo odważnie 🙂

Nie lubię takiego "wiem, ale nie powiem", więc zostawiam.

Spoiler

W połowie sezonu Colin okazuje się kosmitą, chociaż jeśli mnie nie oszukano, wcześniej nie było w serialu wątków SF.

Mierzwiak and robgordon have reacted to this post.
Mierzwiakrobgordon

Mierzwiak has reacted to this post.
Mierzwiak

Wow! Cwany ten Netflix. Przypomni nam o Jessice Albie. Zagrała w serialu Weteranka, premiera w czerwcu.

A to nie chodzi o ten akcyjniak z nią i AM Hallem, co leży na półce od kilku lat?

Cholera wie. Może masz racje rację 😉

Mierzwiak and robgordon have reacted to this post.
Mierzwiakrobgordon

Niesamowite jest to ciśnienie, aby również Hollywood miało coś z ich tortu.

Mierzwiak

Nie tak dawno Hollywood Reporter umartwiał się nad tym, co bracia Kelce bedą robić na sportowej emeryturze. Jason już skończył ze sportem, ale on ma rodzinę, za to Travis? Biedny Travis! Co on zrobi z tymi wszystkimi milionami które zarobił? No tak, trzeba znaleźć sposób, by zebrał ich na koncie jeszcze więcej.

Patologia.

Tylko ja odczuwam przesyt artykułów o tym serialu?

https://www.hollywoodreporter.com/tv/tv-news/baby-reindeer-star-richard-gadd-real-life-stalker-netflix-1235893333/

Nie odczuwam przesytu, bo cały mechanizm jest bardzo przewidywalny. Warto też zwrócić uwagę, że po raz kolejny eksploduje znikąd serial Netflixa, tylko ta platforma może przynosić takie skutki i to kolejny dowód na to, kto wygra w przyszłości wojny streamingowe.

Mierzwiak

The documentary crew that immortalized Dunder Mifflin’s Scranton branch is in search of a new subject when they discover a dying historic Midwestern newspaper and the publisher trying to revive it with volunteer reporters.

To wynik jakiegoś konkursu na najgorszy pomysł?

‘The Office’: New Greg Daniels & Michael Koman Series Gets Peacock Series Order, Reveals Setting

Przecież przy tym pomysł na 9 sezon Scrubs to jakieś scenariuszowe arcydzieło (tam dr Cox roztacza swą opieką zupełnie nowe pokolenie młodych stażystów, czy coś takiego, a Braff wpada na epizod). Jakim cudem to ma się zmierzyć z narastającą legendą.

Mierzwiak

Oj chyba raczej to dubler, co nie?

Wg mnie raczej dubler.

robgordon has reacted to this post.
robgordon

Zostały ostatnie godziny i zaczynamy! Pewnie nikogo nie przekonam, ale jak mówi sam RTD, można wskoczyć do serialu w dowolnym momencie:

Nowy widzu, możesz tu zacząć. Nie martw się o te wszystkie lata historii [Doktora]. Prawda jest taka, że żadnej nie ma. To gość w wehikule czasu, a ona jest jego najlepszą przyjaciółką i to właściwie wszystko. Jeśli macie pytania, bez obaw, Ruby je zada! Serial działa jak antologia – co tydzień nowy czas i nowe miejsce. Daleko wstecz w historii albo przyszłość na odległych obcych planetach, albo dreszczowce osadzone we współczesności – mamy wszystko. Dużo niezależnych odcinków, choć uważajcie, bo są małe wskazówki tu i tam, które mogą prowadzić do czegoś w finale.

Na początek 2 odcinki, o niemowlakach w kosmosie i Bitelsach próbujących nagrać swój pierwszy album.

robgordon has reacted to this post.
robgordon

Grunt to pozytywne myślenie 🙂

Cytat z Szaman data maj 10, 2024, 16:55

https://twitter.com/DiscussingFilm/status/1788960254622941643?t=pqG6veqa5llbsMhKhSowVg&s=19

Na razie nie podoba mi się ten pomysł.

Cytat z Fandorin data maj 10, 2024, 18:29

Zostały ostatnie godziny i zaczynamy! Pewnie nikogo nie przekonam, ale jak mówi sam RTD, można wskoczyć do serialu w dowolnym momencie

Albo wiecie co? Nie wskakujcie w ten serial w tym momencie. Nie chcę mieć nikogo na sumieniu.

Co ja właśnie obejrzałem? RTD oszalał. Wygląda jakby dostał wolną rękę i realizował swoje najbardziej szalone pomysły. Jeszcze nie wiem czy mi się to podoba. Muszę się z tym przespać. Pytanie czy cały sezon taki będzie czy wyczerpali już zapas kiczu i ekstrawagancji.

Szaman has reacted to this post.
Szaman
PreviousPage 146 of 166Next