aby założyć posty i tematy.

Opinie o serialach

PreviousPage 16 of 166Next

Jaki shift?

Pascal pokłócił się ze wszystkimi i był bliski odejścia z serialu. W połowie miały być pod to podwaliny.

A to nie ma nic takiego, nawet odrobine sugestii a wręcz na odwrót - może być go więcej

Obejrzałem cały ten odcinek. Bardziej podobały mi się emocje z tej sceny niż to jak ona została wykonana. Coś tam się postrzelali ogólnie przez 45 minut, nie powiem żebym zapamiętał, ale też nie powiem żebym źle się bawił.

hmmmmmm..

https://twitter.com/GraceRandolph/status/1339956073952911361?s=20

Mister, będzie drugi sezon serialu Szadź. Masz szansę na jakąś małą rolę 😉

Chór Akademii Morskiej z mojego miasta nagrał piosenkę z Wiedźmina i nagrał przy okazji całkiem niezły klip. Oczywiście nakręcony w okolicach Szczecina.

O nie, nie, nie, nie dam sobie znowu wszczepić tego w głowę 🙂

😉

Nowa zapowiedź WandaVision sprzed trzech dni. Przeszła bez większego echa, a jest chyba kilka nowych ujęć.

Nie wiem, czy oglądaliście The Boys, ale zapewne kojarzycie mimo wszystko postać Homelandera, w którego wciela się Antony Starr. I długo zastanawiałem się, kogo przypomina mi on w tej roli, nie tylko pod względem wyglądu, ale też sposobu mówienia, mimiki, gry aktorskiej czy nawet barwy głosu. I jakiś czas temu wyczaiłem w końcu, że chodzi o Michaela Fassbendera. Ta postać jest trochę jak młody Magneto, tyle że w wersji blond, czyli powiedzmy wersja Fassbendera z Prometeusza. A dzisiaj przeżyłem jeszcze mały mindfuck, bo bodajże w piątym odcinku drugiego sezonu jest scena podobna do tej z fletem z Przymierza. 😛

Pierwszy zwiastun nowego serialu o Supermanie

Cytat z Marek Pilarski data Grudzień 29, 2020, 20:26

Nie wiem, czy oglądaliście The Boys, ale zapewne kojarzycie mimo wszystko postać Homelandera, w którego wciela się Antony Starr. I długo zastanawiałem się, kogo przypomina mi on w tej roli, nie tylko pod względem wyglądu, ale też sposobu mówienia, mimiki, gry aktorskiej czy nawet barwy głosu. I jakiś czas temu wyczaiłem w końcu, że chodzi o Michaela Fassbendera. Ta postać jest trochę jak młody Magneto, tyle że w wersji blond, czyli powiedzmy wersja Fassbendera z Prometeusza. A dzisiaj przeżyłem jeszcze mały mindfuck, bo bodajże w piątym odcinku drugiego sezonu jest scena podobna do tej z fletem z Przymierza. 😛

Może coś w tym jest. Aczkolwiek nie widziałem Przymierza, więc sceny z fletem nie potwierdzę 😉

Downton Abbey 2: Josh Hartnett Offered A Role In The Upcoming Sequel: Exclusive

Nie wiem czy kogokolwiek ten news akurat interesuje, ale w przyszłym roku zdjęcia do "Downton Abbey 2" ruszają. Role negocjuje Josh Hartnett, w obsadzie jest cała ekipa poprzedniego filmu w tym Maggie Smith dla której to ma być raz ostatni. Poza tym film niby reżyseruje Simon Curtis.

Taylor Kitsch trafił do serialu Canal Plus o powojennym Berlinie. Sam temat wydaje się ciekawy, ale jakby nie było, to jednak druga liga seriali. Wydawało się, że kariera Taylora potoczy się jednak inaczej. Jest niezłym aktorem, ma charyzmę, jest przystojny. I nie ma jeszcze 40-stki. Ciekawe co nie wyszło? Nietrafione wybory? W 2012 zagrał w dwóch głośnych kasowych porażkach, w Johnie Carterze i Battleship (a wcześniej w nietrafionym filmie o Rosomaku). Czy to tylko tfilmy przyczyniły się do jego zjazdu w dół?

PS. Na imdb zapowiedziany jest film Pieces, który Taylor ma napisać, wyreżyserować i w którym ma zagrać.

Wczoraj nie mieliśmy ochoty na żaden film, więc sięgnęliśmy po Fleabag. Jak się okazuje, to bardzo dobry serial jest 😉 I bardziej poważny i gorzki niż sądziłem. Choć oczywiście humoru nie brakuje. Aczkolwiek ten jest dość czarny, brytyjski i taki przez łzy.

A ja właśnie dzisiaj postanowiłem zabrać się za ten serial. Będę za chwilę odpalał. 🙂

Cytat z Marek Pilarski data Styczeń 1, 2021, 21:56

A ja właśnie dzisiaj postanowiłem zabrać się za ten serial. Będę za chwilę odpalał. 🙂

Cytat z Marek Pilarski data Styczeń 1, 2021, 21:56

Czekam na opinię 😉

Wczoraj wciągnąłem cały pierwszy sezon i dwa odcinki drugiego. Po pierwszym odcinku nie byłem jeszcze fanem, w sumie to główna bohaterka wydawała się irytująca + myślałem, że jest za dużo gadania o seksie, no ale w kolejnych odcinkach wszystko zaczyna się wyjaśniać. Napiszę więcej, jak skończę drugi sezon. 😉

Dziś skończyłem drugi sezon Fleabag. I oceniłem cały serial na 9/10. Polecam. Jest świetny. I każdy z sezonów ma 6 odcinków po niecałe 30 minut, więc do wciągnięcia dla kogoś, kto nie lubi długich form.

PreviousPage 16 of 166Next