aby założyć posty i tematy.

Opinie o serialach

PreviousPage 150 of 166Next

Ja już nic z tego nie rozumiem. Czyli Max ma być po prostu takim śmietnikiem z reality show?

To ten koleś jednak nie siedzi w psychiatryku?

Chodzi o produkcję, HBO to większy prestiż i wychodzi na to, że to HBO będzie odpowiadać za te produkcje, nie oddział Max odpowiedzialny za produkcje streamingowe.

Nie ma to nic wspólnego z platformą na którą i tak wszystko trafia.

Szaman has reacted to this post.
Szaman

Casey Bloys znowu zwyciężył.

Nie spotkałem się nigdzie z nostalgią na temat tego serialu, a prawie 20 lat temu był wszędzie. I szczerze go nienawidziłem, myśl o jego powrocie sprawia, że przewraca mi się w żołądku.

Ja pamiętam że chyba był lubiany, choć samemu nie oglądałem.

Gere, Fassbender i Wright w serialu.

https://www.filmweb.pl/news/%22Biuro+Szpieg%C3%B3w%22+z+angloj%C4%99zycznym+remakiem.+Gere+i+Fassbender+w+obsadzie+serialu.-156301?utm_campaign=socialmedia&utm_source=facebook&utm_medium=fw_news&utm_content=156301&fbclid=IwZXh0bgNhZW0CMTEAAR25uVsx7vUycqqLvxzHnusdT4HMg-Ce_n5gL1IFn0OyoYKkQHpq8cnqsPY_aem_KPhAKZEOdTEL6onqHbhIfA

Heh, o ironio ostatnią linijką dialogową serialu zostaje zatem

Spoiler
This is just the beginning.

Szaman

https://twitter.com/TheLastofUsNews/status/1810407643321885138?t=v3skr5nS-DER0gkdfe2h3Q&s=19

Serialowy remake Bandytów czasu

Wygląda nieźle. I z każdym kadrem bardziej absurdalnie.

robgordon has reacted to this post.
robgordon

Mierzwiak and robgordon have reacted to this post.
Mierzwiakrobgordon

Wpakowano tonę pieniędzy w serial którego NIKT nie oglądał, ale dobrze wyglądał na jakichś zbitkach promocyjnych platformy.

Szukam w pamięci podobnego przypadku i nasuwa mi się SeaQuest, który chyba zawsze miał przeciętną oglądalność i duży budżet, ale doczłapał aż do trzech sezonów, bo w pierwszej połowie lat 90-tych zaangażowanie kogoś takiego jak Steven Spielberg w produkcję serialu nadal było czymś niezwykłym.

Apropos wpakowywania pieniędzy:

Nikt nie ogląda osadzonego w starożytnym Rzymie Those About To Die od Prime, z Anthonym Hopkinsem w obsadzie?

Wczoraj przeleciałem scenami parę odcinków; widać że mają jakieś tam ambicje na wielkie widowisko: są wyścigi rydwanów rodem z Ben Hura, są walki na arenie Koloseum, są wreszcie plastikowe panoramy Rzymu od których można się zaćmy nabawić 🙂 Fabularnie chyba gameofthronesowa rutyna, ode mnie pas.

Dziwię się, że przy tak dużej kampanii reklamowej w polskich mediach, nie spolszczyli tytułu. Coś tam lektor miętosi w ustach, jakiś polski aktor udaje Hopkinsa i w sumie jak trafisz w radiu to nie wiadomo o co chodzi.

Mnie ogółem zadziwia jak tragicznie oni pozycjonują te swoje produkcje w aplikacji, czytaj: jak ich nie promują. Próżno szukać tego serialu na samej górze, na tych dużych slajdach, są tam za to promowane tytuły i kanały dostępne za dodatkową opłatą.

Szaman

Vince Vaughn, Bill Lawrence z córką i m.in. Zach Braff w serialu Apple TV:

PreviousPage 150 of 166Next