aby założyć posty i tematy.

Opinie o serialach

PreviousPage 29 of 166Next

Nie lubię Twin Peaks, ale nawet dla mnie prezentuje się pięknie 🙂

Cytat z Mierzwiak data Marzec 17, 2021, 20:44

Chwalę się: (czekam jeszcze na przesyłkę z Fire Walk With Me)

No pięknie wygląda

Dużo w tym wydaniu jest dodatków specjalnych których nigdzie w internecie wyszukać nie mozna?

No właśnie w tym wydaniu nie ma dysku z dodatkami który jest w wydaniu zawierającym S1, S2 i film (dodatki do S3 wszystkie są) i trochę żałuję że rzuciłem się na promocyjną cenę bez sprawdzenia, bo gdybym wziął wspomniany zestaw i osobno S3 zapłaciłbym tyle samo, no ale trudno, może kiedyś dokonam podmiany.

Kuba has reacted to this post.
Kuba

To jest jakieś niemieckie wydanie?

Tak.

Alaqua Cox, która występuje w Hawkeye, opublikowała na swoim prywatnym Instagramie zdjęcie z Adamczykiem, składając mu życzenia urodzinowe.

A no rzeczywiście

https://naekranie.pl/aktualnosci/hawkeye-piotr-adamczyk-obsada-marvel-mcu-1616359971#?&gid=1&pid=1

W raporcie Production List pojawiła sie informacja, że 3 maja ruszają zdjęcia do "Unrecorded Night' nowego serialu Davida Lyncha. O ile czasami pomylą terminy tak sam projekt mozna już uznać, że powstaje na pewno.

Zwiastun Rojst'97

Dobrze wygląda.

Niezła obsada serialu o Los Angeles Lakers od HBO i Adama McKaya. Między innymi: Jason Segel, John C. Reilly, Adrien Brody, Jason Clarke i Sally Field.

https://www.hollywoodreporter.com/live-feed/meet-stars-hbos-la-lakers-drama-1239207

Jak na razie Falcon się podoba? Ja na razie jestem znowu bardzo zadowolony. Zwłaszcza z drugiego odcinka. Znowu poszli też w zupełnie inną strone niż sądziłem. Poważniejsza, dojrzalsza jest to produkcja, kiedy porównamy z jej obrazem jaki wyłaniał się z trailerów. Paradoksalnie sceny akcji na ten moment to moim zdaniem najgorszy element całości, chociaż nadal w miarę solidny.

Cytat z Kuba data Marzec 28, 2021, 00:12

Jak na razie Falcon się podoba?

Dam znać jak tylko ktoś przystawi mi pistolet do głowy i zmusi do obejrzenia tego. Nawet moja sympatia dla MCU ma swoje granice.

A ja już poczekam na Disney Plus. Ani nie chcę mi się tego ściągać, ani co tydzień łazić po jakichś dziwnych stronach i bawić w chowanego.

Cytat z Mierzwiak data Marzec 28, 2021, 01:18
Cytat z Kuba data Marzec 28, 2021, 00:12

Jak na razie Falcon się podoba?

Dam znać jak tylko ktoś przystawi mi pistolet do głowy i zmusi do obejrzenia tego. Nawet moja sympatia dla MCU ma swoje granice.

Ja bym spróbował 😛

Te 2 odcinki to na razie coś czemu bliżej do Netflixverse niż MCU pod względem tonu. Humor jest tu okazjonalny a na tym etapie Sam i Bucky wcale nie są duetem jak Rock i Statham. Pod względem world buildingu serial radzi sobie świetnie (nawet jak w sposób kompletnie absurdalny porusza temat ekonomicznych problemów superbohaterów); postać nowego Capa jest zaskakująco dobra i na ten moment niezbyt oczywista. W ogóle jeśli chodzi o większość spekulacji dotyczących wyglądu tego serialu i fabuły to na ten moment można je wyrzucić do kosza. Sam i Bucky to teraz już pełnoprawne postaci i moim zdaniem już kompletnie nie dotycza ich zarzuty sprzed  premiery, że MCU robi projekty o papierowych sidekickach Steva którzy nie mają nic do zaoferowania. Co ciekawe, lekko na razie poruszony, nawet wątek rasowy nie wali tutaj łopatą przez łeb. No i już widać, że serial otworzy wiele ścieżek dla przyszłości MCU.

Nie jest to tak oryginalne jak WandaVision, ale pod wieloma względami ogląda się znacznie lepiej, jak porównać oba te seriale z całą resztą MCU to już teraz 4 Faza jest najbardziej wyrózniającą się w historii uniwersum 😛

Cytat z Kuba data Marzec 28, 2021, 11:54

Ja bym spróbował 😛

Mam oba odcinki, rzuciłem okiem na fragmenty, podziekuję. Mnie po prostu nie interesują ci bohaterowie (i odtwarzający ich aktorzy) jako postaci pierwszoplanowe; sprawdzili się w filmach na drugim planie tam gdzie byli potrzebni, więcej mi ich nie potrzeba.

Kuba has reacted to this post.
Kuba

Ciekawe kogo zagra Joel Edgerton.

robgordon has reacted to this post.
robgordon
Cytat z robgordon data Marzec 29, 2021, 15:20

Ciekawe kogo zagra Joel Edgerton.

Tę samą postać co w Ataku klonów? 🙂

Ten Kumail to się wszędzie wepchnie 🙂

PreviousPage 29 of 166Next