Opinie o serialach
Cytat z Kuba data 17 marca, 2021, 20:56Cytat z Mierzwiak data Marzec 17, 2021, 20:44Chwalę się: (czekam jeszcze na przesyłkę z Fire Walk With Me)
No pięknie wygląda
Dużo w tym wydaniu jest dodatków specjalnych których nigdzie w internecie wyszukać nie mozna?
Cytat z Mierzwiak data Marzec 17, 2021, 20:44Chwalę się: (czekam jeszcze na przesyłkę z Fire Walk With Me)
No pięknie wygląda
Dużo w tym wydaniu jest dodatków specjalnych których nigdzie w internecie wyszukać nie mozna?
Cytat z Mierzwiak data 17 marca, 2021, 21:35No właśnie w tym wydaniu nie ma dysku z dodatkami który jest w wydaniu zawierającym S1, S2 i film (dodatki do S3 wszystkie są) i trochę żałuję że rzuciłem się na promocyjną cenę bez sprawdzenia, bo gdybym wziął wspomniany zestaw i osobno S3 zapłaciłbym tyle samo, no ale trudno, może kiedyś dokonam podmiany.
No właśnie w tym wydaniu nie ma dysku z dodatkami który jest w wydaniu zawierającym S1, S2 i film (dodatki do S3 wszystkie są) i trochę żałuję że rzuciłem się na promocyjną cenę bez sprawdzenia, bo gdybym wziął wspomniany zestaw i osobno S3 zapłaciłbym tyle samo, no ale trudno, może kiedyś dokonam podmiany.
Cytat z Marek Pilarski data 17 marca, 2021, 21:38To jest jakieś niemieckie wydanie?
To jest jakieś niemieckie wydanie?
Cytat z robgordon data 21 marca, 2021, 22:03Alaqua Cox, która występuje w Hawkeye, opublikowała na swoim prywatnym Instagramie zdjęcie z Adamczykiem, składając mu życzenia urodzinowe.
Alaqua Cox, która występuje w Hawkeye, opublikowała na swoim prywatnym Instagramie zdjęcie z Adamczykiem, składając mu życzenia urodzinowe.
Cytat z Szaman data 21 marca, 2021, 22:10A no rzeczywiście
https://naekranie.pl/aktualnosci/hawkeye-piotr-adamczyk-obsada-marvel-mcu-1616359971#?&gid=1&pid=1
A no rzeczywiście
https://naekranie.pl/aktualnosci/hawkeye-piotr-adamczyk-obsada-marvel-mcu-1616359971#?&gid=1&pid=1
Cytat z Kuba data 23 marca, 2021, 09:41W raporcie Production List pojawiła sie informacja, że 3 maja ruszają zdjęcia do "Unrecorded Night' nowego serialu Davida Lyncha. O ile czasami pomylą terminy tak sam projekt mozna już uznać, że powstaje na pewno.
W raporcie Production List pojawiła sie informacja, że 3 maja ruszają zdjęcia do "Unrecorded Night' nowego serialu Davida Lyncha. O ile czasami pomylą terminy tak sam projekt mozna już uznać, że powstaje na pewno.
Cytat z Szaman data 25 marca, 2021, 19:09Niezła obsada serialu o Los Angeles Lakers od HBO i Adama McKaya. Między innymi: Jason Segel, John C. Reilly, Adrien Brody, Jason Clarke i Sally Field.
https://www.hollywoodreporter.com/live-feed/meet-stars-hbos-la-lakers-drama-1239207
Niezła obsada serialu o Los Angeles Lakers od HBO i Adama McKaya. Między innymi: Jason Segel, John C. Reilly, Adrien Brody, Jason Clarke i Sally Field.
https://www.hollywoodreporter.com/live-feed/meet-stars-hbos-la-lakers-drama-1239207
Cytat z Kuba data 28 marca, 2021, 00:12Jak na razie Falcon się podoba? Ja na razie jestem znowu bardzo zadowolony. Zwłaszcza z drugiego odcinka. Znowu poszli też w zupełnie inną strone niż sądziłem. Poważniejsza, dojrzalsza jest to produkcja, kiedy porównamy z jej obrazem jaki wyłaniał się z trailerów. Paradoksalnie sceny akcji na ten moment to moim zdaniem najgorszy element całości, chociaż nadal w miarę solidny.
Jak na razie Falcon się podoba? Ja na razie jestem znowu bardzo zadowolony. Zwłaszcza z drugiego odcinka. Znowu poszli też w zupełnie inną strone niż sądziłem. Poważniejsza, dojrzalsza jest to produkcja, kiedy porównamy z jej obrazem jaki wyłaniał się z trailerów. Paradoksalnie sceny akcji na ten moment to moim zdaniem najgorszy element całości, chociaż nadal w miarę solidny.
Cytat z Mierzwiak data 28 marca, 2021, 01:18Cytat z Kuba data Marzec 28, 2021, 00:12Jak na razie Falcon się podoba?
Dam znać jak tylko ktoś przystawi mi pistolet do głowy i zmusi do obejrzenia tego. Nawet moja sympatia dla MCU ma swoje granice.
Cytat z Kuba data Marzec 28, 2021, 00:12Jak na razie Falcon się podoba?
Dam znać jak tylko ktoś przystawi mi pistolet do głowy i zmusi do obejrzenia tego. Nawet moja sympatia dla MCU ma swoje granice.
Cytat z Szaman data 28 marca, 2021, 08:17A ja już poczekam na Disney Plus. Ani nie chcę mi się tego ściągać, ani co tydzień łazić po jakichś dziwnych stronach i bawić w chowanego.
A ja już poczekam na Disney Plus. Ani nie chcę mi się tego ściągać, ani co tydzień łazić po jakichś dziwnych stronach i bawić w chowanego.
Cytat z Kuba data 28 marca, 2021, 11:54Cytat z Mierzwiak data Marzec 28, 2021, 01:18Cytat z Kuba data Marzec 28, 2021, 00:12Jak na razie Falcon się podoba?
Ja bym spróbował 😛
Te 2 odcinki to na razie coś czemu bliżej do Netflixverse niż MCU pod względem tonu. Humor jest tu okazjonalny a na tym etapie Sam i Bucky wcale nie są duetem jak Rock i Statham. Pod względem world buildingu serial radzi sobie świetnie (nawet jak w sposób kompletnie absurdalny porusza temat ekonomicznych problemów superbohaterów); postać nowego Capa jest zaskakująco dobra i na ten moment niezbyt oczywista. W ogóle jeśli chodzi o większość spekulacji dotyczących wyglądu tego serialu i fabuły to na ten moment można je wyrzucić do kosza. Sam i Bucky to teraz już pełnoprawne postaci i moim zdaniem już kompletnie nie dotycza ich zarzuty sprzed premiery, że MCU robi projekty o papierowych sidekickach Steva którzy nie mają nic do zaoferowania. Co ciekawe, lekko na razie poruszony, nawet wątek rasowy nie wali tutaj łopatą przez łeb. No i już widać, że serial otworzy wiele ścieżek dla przyszłości MCU.
Nie jest to tak oryginalne jak WandaVision, ale pod wieloma względami ogląda się znacznie lepiej, jak porównać oba te seriale z całą resztą MCU to już teraz 4 Faza jest najbardziej wyrózniającą się w historii uniwersum 😛
Cytat z Mierzwiak data Marzec 28, 2021, 01:18Cytat z Kuba data Marzec 28, 2021, 00:12Jak na razie Falcon się podoba?
Ja bym spróbował 😛
Te 2 odcinki to na razie coś czemu bliżej do Netflixverse niż MCU pod względem tonu. Humor jest tu okazjonalny a na tym etapie Sam i Bucky wcale nie są duetem jak Rock i Statham. Pod względem world buildingu serial radzi sobie świetnie (nawet jak w sposób kompletnie absurdalny porusza temat ekonomicznych problemów superbohaterów); postać nowego Capa jest zaskakująco dobra i na ten moment niezbyt oczywista. W ogóle jeśli chodzi o większość spekulacji dotyczących wyglądu tego serialu i fabuły to na ten moment można je wyrzucić do kosza. Sam i Bucky to teraz już pełnoprawne postaci i moim zdaniem już kompletnie nie dotycza ich zarzuty sprzed premiery, że MCU robi projekty o papierowych sidekickach Steva którzy nie mają nic do zaoferowania. Co ciekawe, lekko na razie poruszony, nawet wątek rasowy nie wali tutaj łopatą przez łeb. No i już widać, że serial otworzy wiele ścieżek dla przyszłości MCU.
Nie jest to tak oryginalne jak WandaVision, ale pod wieloma względami ogląda się znacznie lepiej, jak porównać oba te seriale z całą resztą MCU to już teraz 4 Faza jest najbardziej wyrózniającą się w historii uniwersum 😛
Cytat z Mierzwiak data 28 marca, 2021, 12:11Cytat z Kuba data Marzec 28, 2021, 11:54Ja bym spróbował
Mam oba odcinki, rzuciłem okiem na fragmenty, podziekuję. Mnie po prostu nie interesują ci bohaterowie (i odtwarzający ich aktorzy) jako postaci pierwszoplanowe; sprawdzili się w filmach na drugim planie tam gdzie byli potrzebni, więcej mi ich nie potrzeba.
Cytat z Kuba data Marzec 28, 2021, 11:54Ja bym spróbował
Mam oba odcinki, rzuciłem okiem na fragmenty, podziekuję. Mnie po prostu nie interesują ci bohaterowie (i odtwarzający ich aktorzy) jako postaci pierwszoplanowe; sprawdzili się w filmach na drugim planie tam gdzie byli potrzebni, więcej mi ich nie potrzeba.
Cytat z Marek Pilarski data 29 marca, 2021, 15:16https://twitter.com/Variety/status/1376538225523765251?s=20
‘Obi-Wan Kenobi’ Disney Plus Series Adds 10 to Cast, Including O’Shea Jackson Jr, Joel Edgerton, Kumail Nanjiani https://t.co/rI9nWULpWE
— Variety (@Variety) March 29, 2021
Cytat z Marek Pilarski data 29 marca, 2021, 15:34https://twitter.com/starwars/status/1376534672843239435?s=20
Production begins soon on Obi-Wan Kenobi, a special event series coming to #DisneyPlus. pic.twitter.com/9z49eW9Vgx
— Star Wars (@starwars) March 29, 2021
Cytat z Mierzwiak data 29 marca, 2021, 15:58Cytat z robgordon data Marzec 29, 2021, 15:20Ciekawe kogo zagra Joel Edgerton.
Tę samą postać co w Ataku klonów? 🙂
Cytat z robgordon data Marzec 29, 2021, 15:20Ciekawe kogo zagra Joel Edgerton.
Tę samą postać co w Ataku klonów? 🙂