aby założyć posty i tematy.

Opinie o serialach

PreviousPage 47 of 166Next

Premiera dopiero w 2022 roku. Ciekawe czy im się nie wypali zainteresowanie po prawie trzyletniej przerwie.

Serial już się wypalił, z trzeciego sezonu pamiętam już tylko CENTRUM!!! HANDLOWE!!!!!!!!!1 i świetne CGI z finału dziejącego się w CENTRUM!!! HANDLOWYM!!!!!!!!!!!!! więc może i widownia też się wypali, ale to chyba najbardziej rozpoznawalna marka Netfliksa więc pewnie oglądalność będzie.

Czy po trzydziestce oni dalej będą grać te dzieci? 🙂

Nie, no postacie dojrzewają razem z nimi, w trzecim już nieśmiało wprowadzali wątki miłosne. Co też średnio pamiętam, bo przed oczami mam Winonę i Harboura przerobionych na irytujących, przerysowanych wrzeszczaczy i świetnie CGI potwora.

Ugh, jednak pamiętam trzy rzeczy 🙂

No dobra, widzę że S3 dział się 5 lat po pierwszej serii, więc spudłowałem.

Muszę nadrobić drugi i trzeci sezon. Drugi zacząłem oglądać dwa lata temu, ale po pierwszym albo drugim odcinku jakoś nie wróciłem do niego. Dla mnie ten serial "szczytował" póki co w czwartym odcinku pierwszego sezonu. 😛

O takiej wolcie, jak żyję, nie słyszałem.

Ale jakoś z Guzmanem sobie jej nie wyobrażam

Z profilu na IMDb "Secret Invasion"

Są też dopisani asystenci Iman Vellani, Mackiego i Michaela B Jordana

O kurde. 🙂

Szaman and robgordon have reacted to this post.
Szamanrobgordon

Nieciekawy serial zaczyna przynosić ciekawe kulisy

Będzie miała więcej czasu na Marvela 🙂

Zresztą jej odejście jest prawdopodobnie spowodowane "Secret Invasion". Variety podaje, że powodem jest konflikt terminarzy bo wszystko się przesunęło przez próbe uratowania pilota. W tym miesiącu ruszają zdjęcia do SI. Wiele źródeł ciągle się zarzeka, że powróci tam jako Quake więc... 🙂

Cytat z Marek Pilarski data Sierpień 11, 2021, 10:53

O kurde. 🙂

https://twitter.com/ponapisach/status/1425372947330523136?s=20

Podoba mi się odwaga Seweryna. Mógłby odcinać kupony, a jednak woli wyzwania.

Myślę, że ta odwaga też swoje kosztuje, ale Netflix lubi inwestować. 🙂

Cytat z Kuba data Sierpień 11, 2021, 19:36

Będzie miała więcej czasu na Marvela 🙂

No właśnie w ogóle nie wiedziałem, że ma zagrać u Marvela, przed chwilą u Łysego z Marvela to właśnie przeczytałem. W takim wypadku odejście z tego projektu miałoby sens, bo Secret Invasion to znacznie lepszy projekt, nawet jeżeli nie zagra tam jednej z głównych postaci.

No oficjalnie jeszcze co prawda takiej informacji nie ma, ale o jej powrocie i Clarka Gregga informują topowe źródła i generalnie są w jednym worku z Coxem, D'Onofrio i Ritter gdzie ich powrót jest kwestią czasu lub tajemnicą poliszynela.

I fajnie, w Agentach była świetna.

Marek Pilarski has reacted to this post.
Marek Pilarski

Pierwszy pełny zwiastun nowego American Crime Story, tym razem o romansie Clintona i Lewinsky.

https://www.facebook.com/imdb/videos/960990351133984/

Sarah Paulson nie do rozpoznania, za to charakteryzacja Clive'a Owena, który gra Billa Clintona, chyba przesadzona. Z tym dorobionym nosem nie jest bardziej podobny do Clintona.

Szaman has reacted to this post.
Szaman

Drugi sezon Władcy pierścieni powstanie już na Wyspach Brytyjskich, a nie w Nowej Zelandii.

Pierwsza mocno negatywna informacja o serialu :/

Oj Szkocja da radę 🙂

robgordon has reacted to this post.
robgordon
PreviousPage 47 of 166Next