aby założyć posty i tematy.

Opinie o serialach

PreviousPage 48 of 166Next

Kuba, na pocieszenie zobacz sobie na przykład zdjęcia tej szkockiej wyspy 🙂

https://pl.m.wikipedia.org/wiki/Skye

Szkocja to fantastyczne miejsce i jako lokacja dla Numenoru - znakomita sprawa. Harad też moglby być przeniesiony do Maroka czy Jordanii.

Ale s02 na razie będzie kręcony według tych ogłoszeń w studiach Amazonu. Jeśli poza tym wyjda w teren to super, sama Anglia świetne miejsce na pokazanie początków Shire (które nie powinno istnieć na początku serialu) czy Walia sprawdziłaby się jako już zniszczony Eregion. Ale samo studio, nawet przy ich budżecie i Stagecraft budzi obawy.

Also, Amazon zostawia na NZ sporo setów i rzeczy konstruowanych z myślą o kręceniu kolejnych serii...

Szaman has reacted to this post.
Szaman

Potential ‘Moon Knight‘ Leak Reveals First Look At The Hero’s Costume

Możliwe, że pierwszy leak Moon Knighta w surowej wersji.

Chyba liczył, że na kompie zrobią 🙂

Cytat z Szaman data Sierpień 13, 2021, 15:49

Kuba, na pocieszenie zobacz sobie na przykład zdjęcia tej szkockiej wyspy 🙂

Czym pocieszysz Nową Zelandię? 🙂

https://variety.com/2021/global/asia/new-zealand-shame-amazon-lord-of-the-rings-1235041077/

Szaman has reacted to this post.
Szaman

Amazon ich pocieszy zaraz filmowym spin-offem 😛

@mierzwiak oglądasz What If?

@kuba Przeleciałem tylko fragmentami, zobaczyłem jak się kończy, mogę podsumować to tak:

Z jednej strony wygląda na spełnienie obietnicy zawartej w tytule, z drugiej - zdaje się być dokładnie tym, czego się spodziewałem; to tylko powtórka z rozrywki, sprzedawana w nowym opakowaniu.

Kuba has reacted to this post.
Kuba

Po seansie ostatniego odcinka drugiego Kruka. Po nieco niemrawym początku serial z każdym odcinkiem się rozkręcał. Gęsta atmosfera, kilka twistów, fajne postaci. Jest zdecydowanie lepiej niż w sezonie pierwszym. No i oczywistym wydaje się, że powstanie sezon nr 3.

Cytat z Mierzwiak data Sierpień 14, 2021, 14:55

@kuba Przeleciałem tylko fragmentami, zobaczyłem jak się kończy, mogę podsumować to tak:

Z jednej strony wygląda na spełnienie obietnicy zawartej w tytule, z drugiej - zdaje się być dokładnie tym, czego się spodziewałem; to tylko powtórka z rozrywki, sprzedawana w nowym opakowaniu.

Ja ogólnie nie lubię historii multiversowych które bawią się strasznie wyrwanymi z dupy konceptami, siła takich historii leży w zupełnie innych i bardziej zniuansowanych "What If" niż co by było gdyby nagle pojawiły się zombie. Jedyne co pewnie obejrzę to odcinek z Carter skoro może się pojawić w DS2 i względnie odcinek z Doctorem wygląda nawet nawet. Ale absolutnie nie umiem się przekonać do tego konceptu.

Pierwszy jest właśnie odcinek z Carter.

To po prostu ściśnięty w pół godziny remake The First Avenger tylko zmodyfikowany, ale w sumie będący takim lustrzanym odbiciem filmu. (nie sądzę by każdy z przyszłych odcinków opierał się na tym schemacie, ale pewnie ten nie będzie jedynym)

Oczywiście Carter sprawia wrażenie o wiele silniejszej od Steve'a i robi rzeczy, których Cap nigdy nie robił w żadnym z filmów.

Pierwsze spojrzenie na Elizabeth Debicki jako Dianę i Dominika Westa jako Karola.

Wygląda fenomenalnie

Mierzwiak has reacted to this post.
Mierzwiak

Tony Leung powiedział, że w 2022 najpewniej będzie kręcił serial anglojęzyczny w Vancouver. Więc albo planuje na dobre podbijać Hollywood albo Mandarin pojawi się jeszcze w MCU. Marvel rozwija 9 niezapowiedzianych jeszcze seriali.

Natomiast według paru insiderow Charlie Cox podpisał kontrakt na występ w "Echo" (bohaterka zadebiutuje w Hawkeyu) i pojawi się tam razem z Vincentem.

Disney+ Reveals New UK Series Including Captain Nemo Origin Story ‘Nautilus’; Studio Aiming For 50 Euro Productions By 2024 — Edinburgh

Disney robi serial o Kapitanie Nemo i Nautilusie.

Cytat z Szaman data Sierpień 23, 2021, 14:31

https://twitter.com/netflix/status/1429790537922404356?t=2LGqkAxknq6VDrL8aVkGLw&s=19

Dlaczego patrząc na te fotki dokładnie wiem jakie będą zdjęcia w tym serialu?

Bo to uczciwe fotki 🙂

Mierzwiak has reacted to this post.
Mierzwiak

Tutaj zapowiedź wydarzenia i wyjaśnienie nazwy.

PreviousPage 48 of 166Next