aby założyć posty i tematy.

Opinie o serialach

PreviousPage 53 of 166Next

Jeszcze dodam, że 20 lat temu zdarzało mi się oglądać z mamą na Hallmarku serial Crossing Jordan (taka 155 podróba CSI)  z bardzo młodą Kaśką Hahn i już wtedy ją lubiłem. Sądzę, że ludzie zawsze będą pamiętać o postaci która ma osobowość i wyróżnia się na drugim planie serialu, skonstruowali Hahn w Wandzie na podobieństwo sitcomów/seriali komediowych, tak jak w Taxi wyróżniał się Kaufman, w Jak poznałem Waszą matkę NPH, a w Scrubs McGinley czy Jenkins.

Mierzwiak has reacted to this post.
Mierzwiak

O co tutaj chodzi? Ktoś to ogląda?

W paru odcinkach umarły różne wersje Starka. Spora część internetowego fandomu MCU to umyslowe dzieci. Cała historia..

Umarły to umarły, ale nadal nie wiem co ich tak rozwścieczyło 🙂

Ten sam mechanizm co przy groźbach śmierci dla aktorów których postaci krzywdzą postaci lubiane przez "fanów". Narzekają bo Marvel zabija im lubianego bohatera.

https://collider.com/stanley-kubrick-napoleon-cary-joji-fukunaga-update-hbo/

Ridley Scott proszony o opinie.

Według Richtmana Marvel pracuje nad serialem o Monice. Według The Direct - o Ten Rings i Xianling.

Naprawdę znajdą się widzowie na to wszystko? Mi się już nie chce. Ten Rings zgadzałoby się ze sceną po napisach Shang-Chi, dziwne, że dopiero teraz to podłapali jak nawet dali hasło na wzór bondowskiego 🙂

Kuba has reacted to this post.
Kuba

Czekam na serial o sprzedawcy od którego Stark kupił truskawki w Iron Manie 2.

Szaman has reacted to this post.
Szaman

Może Skolimowski też dostanie swój serial, kto wie 🙂

Mierzwiak

Moja dziewczyna bardzo chwali "Sprzątaczkę", serial z Margaret Qualey i Andie MacDowell w świetnej roli (cóż za zaskoczenie ;)) jej matki. Co prawda obejrzała dopiero nieco ponad połowę, ale Netflixowi wyszedł chyba dobry serial obyczajowy, taki trochę w stylu produkcji HBO.

Edit: Serial ma też niezłe recenzje i oceny, nawet na FW. A i znajoma wróżka również jest pod wrażeniem.

Cytat z robgordon data październik 11, 2021, 17:51

A i znajoma wróżka również jest pod wrażeniem.

To ma jakieś znaczenie, że wróżka? 🙂

Mogłaby powiedzieć kto będzie Bondem 🙂

Marek Pilarski and Mierzwiak have reacted to this post.
Marek PilarskiMierzwiak
Cytat z Mierzwiak data październik 11, 2021, 18:13
Cytat z robgordon data październik 11, 2021, 17:51

A i znajoma wróżka również jest pod wrażeniem.

To ma jakieś znaczenie, że wróżka? 🙂

Ma, choć pewnie powinienem dopowiedzieć dlaczego. Relacje międzyludzkie to jej praca. A te, zwłaszcza kobiece (a to kobiety są jej głównymi klientkami) są ponoć przedstawione w serialu bardzo wiarygodnie.

Mierzwiak

13. sezon Doctor Who zadebiutuje już 31 października, a w Polsce 19 listopada na BBC First. Seria będzie liczyła tylko 6 epizodów składających się na jedną dużą historię zatytułowaną The Flux. Dla Jodie Whittaker jest to ostatnia pełna seria, ale jej pożegnanie nastąpi zapewne dopiero w odcinkach specjalnych, które powinny pojawić się w przyszłym roku. Zbyt wielu szczegółów jeszcze nie zdradzono, wiadomo tylko, że pojawi się dwóch nowych towarzyszy, a także nowi przeciwnicy. Powrócą też starzy wrogowie, najbardziej nie mogę się doczekać Płaczących Aniołów. Poniżej krótkie zapowiedzi:

Największą bombą jest jednak nazwisko kolejnego showrunnera serialu. Po odejściu Chibnalla (hurra!) na stanowiska wraca człowiek, który przywrócił Doctora Who do życia po wielu latach przerwy - Russell T. Davies.

https://twitter.com/TheLastofUsNews/status/1448106438744752130?t=7PDcg4y78M-HQQG7yCLgMw&s=19

Która to Diana, a która to Elka?

Diana po lewej. Elkę zdradza szyja żyrafy 🙂

Marek Pilarski and Szaman have reacted to this post.
Marek PilarskiSzaman

Serialowy Flash miał bardzo niewiele na ten spęd 😀

Sympatyczny, ale co stało się z włosami Roberta Patricka? 🙂

PreviousPage 53 of 166Next