aby założyć posty i tematy.

Opinie o serialach

PreviousPage 57 of 166Next

Nie oglądam niczego regularnie, ale czasem coś tam leci w tle albo zatrzymam się żeby popatrzeć na te wszystkie pyszności 😛

robgordon has reacted to this post.
robgordon
Cytat z robgordon data Listopad 10, 2021, 19:08
Cytat z Szaman data Listopad 10, 2021, 18:53

Oglądałem ten odcinek programu kulinarnego Jona Favreau w którym wystąpił zestresowany Sam Raimi i to właściwie mój jedyny kontakt z tą gałęzią sztuki 🙂

Nie wiedziałem, że Favreau prowadzi program kulinarny. Ale w sumie pewnie film "Szef" nie wziął się z niczego 😉

Jest na Netflixie i rzeczywiście, to jakby duchowa kontynuacja Szefa.

Oglądając te o których napisałem człowiek sobie uświadamia jak jego wyobrażenia o innych kulturach kulinarnych dalekie jest od rzeczywistości. Szczególnie polecam programy Bourdain’a o Azji 🙂

Mister, dobrze pamiętam, że widziałeś oba sezony Morning Show? Obecnie oglądam pierwszy. Bardzo fajny, ale drugi sezon jest chyba słabszy, prawda?

Widziałem tylko pierwszy. Drugi chciałem obejrzeć, jak się skończy.

Pierwszemu lepiej zrobiłoby skrócenie o jakieś dwa odcinki w środku które kręcą się w kólko i lepsza reżyseria. Z tym całym przeciąganiem, spowalnianiem, podbijaną dramatycznością czasami osiąga mielizny, widać to szczególnie w finale.

Ale wszystko wynagradzało aktorstwo, szczególnie znakomity Crudup. Drugiego sezonu jeszcze nie widziałem.

Cytat z Szaman data Listopad 11, 2021, 23:18

Pierwszemu lepiej zrobiłoby skrócenie o jakieś dwa odcinki w środku które kręcą się w kólko i lepsza reżyseria. Z tym całym przeciąganiem, spowalnianiem, podbijaną dramatycznością czasami osiąga mielizny, widać to szczególnie w finale.

Ale wszystko wynagradzało aktorstwo, szczególnie znakomity Crudup. Drugiego sezonu jeszcze nie widziałem.

Tak, Crudup jest tam boski 🙂

Thor przekracza granice (w towarzystwie Aronofskiego):

A co na to towarzystwo ubezpieczeniowe? 🙂

robgordon has reacted to this post.
robgordon

Trudno powiedzieć dlaczego nie ma tego jeszcze w lepszej jakości, na oficjalnych kanałach

Kontynuacja Seksu w wielkim mieście pojawi się na polskim HBO

https://upflix.pl/aktualnosci/i-tak-po-prostu-z-grudniowa-premiera-w-hbo-go-2021-11-12

Dobrze, że oficjalnie potwierdzili "Echo", szkoda, że praktycznie zero informacji o którejkolwiek z produkcji. Pewnie zostawiaja na Investor Day..oby.

O tych zajawkach ciężko coś powiedzieć. Jedynie dłuższa scena z Hawkeya wydaje się strasznie drętwa. Fajnie wygląda Moon Knight.

Obejrzałem pierwsze 4 odcinki Teda Lasso. Tak, to bardzo dobry serial jest 🙂

Marek Pilarski has reacted to this post.
Marek Pilarski

Dobrze pamiętam, że z żoną jest trzeci odcinek? Nie sądziłem, że już tak wcześnie ten serial rozwali mnie emocjonalnie.. 😉

Może do końca roku zaliczę drugi sezon.

Nie, trzeci odcinek nie jest z żoną 😉 Chyba że masz na myśli ich krótkie rozmowy na telefon. Jeśli nie, to uważaj na spoilery 😉

A, to nic więcej nie piszę. 😉

PreviousPage 57 of 166Next