aby założyć posty i tematy.

Opinie o serialach

PreviousPage 67 of 166Next

Chłopak jej załatwił? 😛

Może w końcu obejrzała z nim Starwarsy 🙂

Nie zdziwię się jak spotkają się na planie 😉

Co tam się w ogóle wyprawia? Kto tym rządzi, bo raczej nie Favreau? Postać poniżej gra w serialu z Gwiezdnych Wojen czy sprzedaje dragi w Dziwnych dniach Kathryn Bigelow? 🙂

Zwiastun serialu z Gordonem-Levittem. Niedawno fajnie użyto w trailerze piosenkę Nirvany, teraz Pearl Jam. U mnie zawsze plusik wyżej 😉

Szaman has reacted to this post.
Szaman

Rany, niby fantastyka, a nic mnie tutaj nie zachęciło. Wszystko jest takie taśmowe, bezpieczne, przerobione przez jakieś strachliwe sitko jak ten najnudniejszy cover świata którego użyto w tle.

Cytat z Szaman data styczeń 30, 2022, 22:27

https://www.youtube.com/watch?v=ROhH8yBVrns

Genialnie wyglądają te nowe paradokumenty TVNU

Ten zwiastun przypomniał mi o tym, jak bardzo dawno temu na blogu Pat pisał, że w zwiastunie A Most Violent Year mieli użyć "In the Air Tonight". 😛

Wygląda na to, że mocno oddala się start platformy SkyShowtime w Polsce

Halo wygląda jak modelowy przykład streamingowego crapu ze stuprocentową szansą na skasowanie po 1. sezonie. Ciekawe jak usilnie będa to trzymać przy życiu.

Ten serial z Tellerem o powstawaniu Ojca chrzestnego

Nie oglądam Boba Fetty ale czytając o tym co się tam dzieje czuje zażenowanie. Zwłaszcza, że od dwóch odcinków główny bohater się nie pojawia. Wygląda na to, że może byc gorzej niż w s02 Mando. Niesamowity upadek marki.

Boby Fetta byłoby chyba poprawniej 🙂

Kuba has reacted to this post.
Kuba

Z takiego głuchego telefonu to wszystko brzmi głupio...

Żeby móc uczciwie jechać po tym to obejrzę ten odcinek jak się pojawi gdzie być powinien.

Fascynuje mnie jednak idea zrobienia serialu o tej konkretnej postaci - umówmy sie, że jest to pomysł raczej naciągany, tylko po to aby po całkiem samodzielnych, sensownych 4 odcinkach (nie moja rzecz, ale jak ktoś lubi, czemu nie) dać kolejne 3, w jednym głównego bohatera nie ma a w drugim jest w jednej scenie. A całość przerzucić na..na to coś.

Spoiler
Luke szkolący Grogu cały w CGI? Dzieci Filoniego na czele z postacią Rosario i trwające od dwóch odcinków solowe przygody Mando?

No ładna zapchajdziura z tego opisu. Terminy widocznie goniły 🙂

PreviousPage 67 of 166Next