aby założyć posty i tematy.

Opinie o serialach

PreviousPage 7 of 166Next

Kwestie różnorodności są tak grząskie logicznie, a jednocześnie zainteresowani nimi chcą dobrze aż za mocno, że łatwo wpaść w pułapkę.

Zapamiętałem pierwszą część jako fajny, młodzieżowy horror z udaną atmosferą w której było trochę melancholii i smutku, trochę Buffy i sporo zapachu przełomu wieków. Dwójka już zupełnie bezbarwna, trójko-remake'u nie ruszyłem. Rzecz mało znana u nas.

Jeszcze jeden zwiastun The Crown. Mocno pompują czwarty sezon.

Zobaczyłbym chętnie zlecony przez Trumpa i wyprodukowany przez jego ludzi serial typu reality show a la The Real Housewives, który pokazuje jego wyprowadzkę z Białego Domu, z całą dramą, jaką Donald potrafi wywołać. 😉

Wybaczcie ten mały polityczny off-topic.

Szaman and Mierzwiak have reacted to this post.
SzamanMierzwiak

Z wąskiej perspektywy tego w czym na co dzień siedzimy, mam nadzieję, że amerykańskie portale filmowe trochę się uspokoją i wrócą do korzeni po 4 latach w okopach.

Marek Pilarski and Mierzwiak have reacted to this post.
Marek PilarskiMierzwiak

Jako wielki fan Gillian Anderson nie bardzo wiem co powiedzieć o tym co widzę, czy raczej słyszę, w jej wykonaniu w zwiastunie The Crown. Zdecydowanie poszła w dość specyficznym kierunku z tym głosem, no ale to tylko trailer i pojedyncze urywki więc trudno ocenić czy to dobrze, czy źle na podstawie wyrwanych z kontekstu fragmentów.

Miałem podobne odczucia. Zobaczymy w piątek. 😉

Wiedźmin znowu z problemami

Taki mamy klimat, niestety. 🙁

Jak na EW nawet normalna okładka

WandaVision 15 stycznia

The Crown 4 od dzisiaj na Netflixie. Jeszcze nie widziałem, ale według obecnych recenzji/ocen na RT jest to najlepszy sezon dotychczas.

https://www.rottentomatoes.com/tv/the_crown/s04

Tąpnięcie w nowym serialu ze świata Batmana

Netflix tworzy polski serial SF

https://twitter.com/naEKRANIEpl/status/1329024774056648705?s=19

6 odcinków. To plus, bo Netflix ma zdolność do fillerów.

Tu piszemy o #SnyderCut? Nie wiem, co to zdjęcie oznacza dla tego filmu/miniserialu, ale wrzucam.

Tylko to że będzie oryginalna scena po napisach z udziałem Manganiello a nie ta którą nakręcił Whedon.

Takie castingi to ja rozumiem 🙂

WandaVision na okładkach Empire

Cytat z Marek Pilarski data Listopad 19, 2020, 23:09

Tu piszemy o #SnyderCut? Nie wiem, co to zdjęcie oznacza dla tego filmu/miniserialu, ale wrzucam.

Według Randolph Slade pojawi się w tych dodatkowych 4 minutach z dokrętek, razem z Jokerem i 3 nieogłoszonymi jeszcze kobiecymi postaciami. Wszystko miałoby się dziać w apokaliptycznej wersji przyszłości.

A sami Snyder i Manganiello ostatnimi wypowiedziami dość mocno to sugerują.

PreviousPage 7 of 166Next