Opinie o serialach
Cytat z Szaman data 20 listopada, 2020, 20:10Jednak nie będzie Reynoldsa w Snyder Cut
https://twitter.com/GraceRandolph/status/1329864412430278662?s=20
Jednak nie będzie Reynoldsa w Snyder Cut
As for Green Lantern, I’m hearing that Reynolds is - unfortunately - just really too busy.
So no Green Lantern in Snyder Cut but another hero will fill that spot.
But it’s all good and Reynolds has been really supportive. We continue to stan Ryan & Zack, Hollywood mavericks!
— Grace Randolph (@GraceRandolph) November 20, 2020
Cytat z Kuba data 20 listopada, 2020, 20:13Czyli na jego powrót czekamy do Flasha 😛
Jeśli faktycznie role w serialu GL są obsadzone to fajnie jakby własnie kogoś wzieli od nich
Czyli na jego powrót czekamy do Flasha 😛
Jeśli faktycznie role w serialu GL są obsadzone to fajnie jakby własnie kogoś wzieli od nich
Cytat z Mierzwiak data 20 listopada, 2020, 20:23Cytat z Szaman data Listopad 20, 2020, 20:10Jednak nie będzie Reynoldsa w Snyder Cut
Moje modły zostały wysłuchane!
Serialowa adaptacja The Last of Us oficjalnie z zielonym światłem od HBO:
https://twitter.com/THR/status/1329862857731813376?s=20
Cytat z Szaman data Listopad 20, 2020, 20:10Jednak nie będzie Reynoldsa w Snyder Cut
Moje modły zostały wysłuchane!
Serialowa adaptacja The Last of Us oficjalnie z zielonym światłem od HBO:
#TheLastOfUs series gets HBO green light https://t.co/bMTNwAPNOU pic.twitter.com/FWgDqTNDvU
— The Hollywood Reporter (@THR) November 20, 2020
Cytat z robgordon data 22 listopada, 2020, 15:19Czy ktoś ogląda nowego Mandaloriana? Widać jakieś istotne różnice pomiędzy sezonami (ponieważ wciąż nie widziałem całego pierwszego sezonu, proszę bez spoilerów ;))
Czy ktoś ogląda nowego Mandaloriana? Widać jakieś istotne różnice pomiędzy sezonami (ponieważ wciąż nie widziałem całego pierwszego sezonu, proszę bez spoilerów ;))
Cytat z Mierzwiak data 22 listopada, 2020, 16:02Ja czekam aż będzie całość (1. sezon obejrzałem na jednym posiedzeniu), ale póki co opinie są super i chyba większość jest zgodna że 2. sezon jest lepszy od poprzednika.
Ja czekam aż będzie całość (1. sezon obejrzałem na jednym posiedzeniu), ale póki co opinie są super i chyba większość jest zgodna że 2. sezon jest lepszy od poprzednika.
Cytat z robgordon data 22 listopada, 2020, 17:23Cytat z Mierzwiak data Listopad 22, 2020, 16:02Ja czekam aż będzie całość (1. sezon obejrzałem na jednym posiedzeniu), ale póki co opinie są super i chyba większość jest zgodna że 2. sezon jest lepszy od poprzednika.
Mnie pierwszy sezon trochę jednak męczył (choć nie obejrzałem go do końca powiedzmy z powodów technicznych, widziałem tylko pierwsze 3 odcinki). Przyznam, że liczyłem, iż D+ będzie u nas dostępny tej jesieni, a w konsekwencji że zobaczę oba sezony w miarę jeden po drugim. Ale teraz wychodzi na to, że musiałbym czekać do przyszłej jesieni (?). Ale skoro S2 jest lepszy, to przynajmniej jest nadzieja, że warto czekać.
Cytat z Mierzwiak data Listopad 22, 2020, 16:02Ja czekam aż będzie całość (1. sezon obejrzałem na jednym posiedzeniu), ale póki co opinie są super i chyba większość jest zgodna że 2. sezon jest lepszy od poprzednika.
Mnie pierwszy sezon trochę jednak męczył (choć nie obejrzałem go do końca powiedzmy z powodów technicznych, widziałem tylko pierwsze 3 odcinki). Przyznam, że liczyłem, iż D+ będzie u nas dostępny tej jesieni, a w konsekwencji że zobaczę oba sezony w miarę jeden po drugim. Ale teraz wychodzi na to, że musiałbym czekać do przyszłej jesieni (?). Ale skoro S2 jest lepszy, to przynajmniej jest nadzieja, że warto czekać.
Cytat z Mierzwiak data 22 listopada, 2020, 19:47W krajach w których Disney+ startował później pierwszy sezon Mandaloriana też debiutował w formie cotygodniowych premier, a nie od razu w całości, więc na pierwszy odcinek S2 w Polsce trzeba będzie czekać co najmniej 8 tygodni.
W krajach w których Disney+ startował później pierwszy sezon Mandaloriana też debiutował w formie cotygodniowych premier, a nie od razu w całości, więc na pierwszy odcinek S2 w Polsce trzeba będzie czekać co najmniej 8 tygodni.
Cytat z robgordon data 22 listopada, 2020, 21:53Cytat z Mierzwiak data Listopad 22, 2020, 19:47W krajach w których Disney+ startował później pierwszy sezon Mandaloriana też debiutował w formie cotygodniowych premier, a nie od razu w całości, więc na pierwszy odcinek S2 w Polsce trzeba będzie czekać co najmniej 8 tygodni.
Wiesz, ale może do czasu premiery w Polsce odpuszczą taki sposób dystrybucji, przynajmniej pierwszego sezonu. Przecież jeśli D+ pojawi się w Polsce jesienią przyszłego roku, to ten sezon będzie miał już dwa lata.
Cytat z Mierzwiak data Listopad 22, 2020, 19:47W krajach w których Disney+ startował później pierwszy sezon Mandaloriana też debiutował w formie cotygodniowych premier, a nie od razu w całości, więc na pierwszy odcinek S2 w Polsce trzeba będzie czekać co najmniej 8 tygodni.
Wiesz, ale może do czasu premiery w Polsce odpuszczą taki sposób dystrybucji, przynajmniej pierwszego sezonu. Przecież jeśli D+ pojawi się w Polsce jesienią przyszłego roku, to ten sezon będzie miał już dwa lata.
Cytat z Mierzwiak data 22 listopada, 2020, 22:35To bez znaczenia. Im chodzi o jak najdłuższe utrzymanie przy sobie subskrybentów, danie dostępu od razu do całego sezonu, jak stary by nie był, nie leży w ich interesie 🙂 Biznesowo to ma sens, z naszej perspektywy oczywiście nie ma go za grosz.
To bez znaczenia. Im chodzi o jak najdłuższe utrzymanie przy sobie subskrybentów, danie dostępu od razu do całego sezonu, jak stary by nie był, nie leży w ich interesie 🙂 Biznesowo to ma sens, z naszej perspektywy oczywiście nie ma go za grosz.
Cytat z Szaman data 24 listopada, 2020, 11:42Ruszyły prace nad serialem o Hawkeyu. Czyli w przeciągu roku będą mieli 8 gotowych seriali z MCU (Loki, Falcon, Wanda, She-Hulk, Ms Marvel, Hawkeye, Nick Fury, Moon Knight). Spora ofensywa.
https://twitter.com/FilmozercyCOM/status/1331173683180806146?s=19
Ruszyły prace nad serialem o Hawkeyu. Czyli w przeciągu roku będą mieli 8 gotowych seriali z MCU (Loki, Falcon, Wanda, She-Hulk, Ms Marvel, Hawkeye, Nick Fury, Moon Knight). Spora ofensywa.
Jeremy Renner pokazuje zdjęcie pobitego Hawkeye'a.#Hawkeye #Marvel #DisneyPlushttps://t.co/xscidoGI10
— Filmożercy.com (@FilmozercyCOM) November 24, 2020
Cytat z Marek Pilarski data 24 listopada, 2020, 15:00Ciekawe, czy Hailee Steinfeld faktycznie zagra Kate Bishop..powinni niedługo ogłosić. 😉
Ciekawe, czy Hailee Steinfeld faktycznie zagra Kate Bishop..powinni niedługo ogłosić. 😉
Cytat z robgordon data 24 listopada, 2020, 15:54Cytat z Szaman data Listopad 24, 2020, 11:42Ruszyły prace nad serialem o Hawkeyu. Czyli w przeciągu roku będą mieli 8 gotowych seriali z MCU (Loki, Falcon, Wanda, She-Hulk, Ms Marvel, Hawkeye, Nick Fury, Moon Knight). Spora ofensywa.
Ale pewnie trochę je rozłożą w czasie. Bo w innym przypadku mogliby się spodziewać samobójstw fanów MCU z przesytu 😉
Cytat z Szaman data Listopad 24, 2020, 11:42Ruszyły prace nad serialem o Hawkeyu. Czyli w przeciągu roku będą mieli 8 gotowych seriali z MCU (Loki, Falcon, Wanda, She-Hulk, Ms Marvel, Hawkeye, Nick Fury, Moon Knight). Spora ofensywa.
Ale pewnie trochę je rozłożą w czasie. Bo w innym przypadku mogliby się spodziewać samobójstw fanów MCU z przesytu 😉
Cytat z Kuba data 25 listopada, 2020, 13:37Z niedawnych informacji (wśród których znalazły się także potwierdzone już newsy) wynika, że "WandaVision', "Falcon", "Loki", "Ms.Marvel" celują na 2021. "Hawkeye" ma być na przełomie 21/22 i niewykluczone, że trafi w ostatni tydzień grudnia. Reszta 2022 - jedynie serial z Furym (najpewniej "Agents of SWORD") będzie uzależniony od premiery "Captain Marvel 2", musi być tuż przed bo film ma kontynuować wątki z serialu - jak to się sprawdzi to możemy być pewni wariantu z Secret Invasion.
No i ciągle nie wiadomo czy Blade dostanie serial czy film.
Z niedawnych informacji (wśród których znalazły się także potwierdzone już newsy) wynika, że "WandaVision', "Falcon", "Loki", "Ms.Marvel" celują na 2021. "Hawkeye" ma być na przełomie 21/22 i niewykluczone, że trafi w ostatni tydzień grudnia. Reszta 2022 - jedynie serial z Furym (najpewniej "Agents of SWORD") będzie uzależniony od premiery "Captain Marvel 2", musi być tuż przed bo film ma kontynuować wątki z serialu - jak to się sprawdzi to możemy być pewni wariantu z Secret Invasion.
No i ciągle nie wiadomo czy Blade dostanie serial czy film.
Cytat z Mierzwiak data 25 listopada, 2020, 13:59Cytat z Kuba data Listopad 25, 2020, 13:37jedynie serial z Furym (najpewniej "Agents of SWORD") będzie uzależniony od premiery "Captain Marvel 2", musi być tuż przed bo film ma kontynuować wątki z serialu
Hmm, no nie wiem. WandaVision rzekomo ma być poważnym wstępem do Multiverse of Madness a jednak serial i film będzie dzielić rok i 2 miesiące, zakładając oczywiście że znowu nie opóźnią premiery. *nerwowo obgryza paznokcie* (po uprzednim umyciu rąk i dodatkowej dezynfekcji żelem)
Cytat z Kuba data Listopad 25, 2020, 13:37jedynie serial z Furym (najpewniej "Agents of SWORD") będzie uzależniony od premiery "Captain Marvel 2", musi być tuż przed bo film ma kontynuować wątki z serialu
Hmm, no nie wiem. WandaVision rzekomo ma być poważnym wstępem do Multiverse of Madness a jednak serial i film będzie dzielić rok i 2 miesiące, zakładając oczywiście że znowu nie opóźnią premiery. *nerwowo obgryza paznokcie* (po uprzednim umyciu rąk i dodatkowej dezynfekcji żelem)
Cytat z Kuba data 25 listopada, 2020, 14:03Też o tym myślalem, ale no może przeskok jest znacznie większy. A WandaVision (z tego co wiemy) ma być też wstepem do Lokiego (który tez ma być wstepem do DS - co potwierdzał Feige). No i tam spodziewam się, że na koniec dojdzie do jakiegoś kataklizmu który Wanda wywoła i po prostu Strange będzie musiał po tym sprzątać. Możliwa jest tu dłuższa przerwa. Ale jak już dwie produkcje będą dotyczyć Secret Invasion to dłuższa przerwa bedzie mniej wskazana.
Też o tym myślalem, ale no może przeskok jest znacznie większy. A WandaVision (z tego co wiemy) ma być też wstepem do Lokiego (który tez ma być wstepem do DS - co potwierdzał Feige). No i tam spodziewam się, że na koniec dojdzie do jakiegoś kataklizmu który Wanda wywoła i po prostu Strange będzie musiał po tym sprzątać. Możliwa jest tu dłuższa przerwa. Ale jak już dwie produkcje będą dotyczyć Secret Invasion to dłuższa przerwa bedzie mniej wskazana.
Cytat z Szaman data 25 listopada, 2020, 14:05Plus w tym wszystkim jest jeszcze Spider-Man 3 w grudniu 2021, z Maguirem z innego wymiaru.
Plus w tym wszystkim jest jeszcze Spider-Man 3 w grudniu 2021, z Maguirem z innego wymiaru.
Cytat z Kuba data 25 listopada, 2020, 14:07Tobey nie jest jeszcze żadnym pewnikiem. Większa szansa, że będzie w DS2. Ja trzymam się tego, że w Spiderze jedynie zateasują przyszłe aktorskie Spider-verse.
Ale jest też Morbius w którym będzie Keaton i wyraźnie teasowany Maquire.
Tobey nie jest jeszcze żadnym pewnikiem. Większa szansa, że będzie w DS2. Ja trzymam się tego, że w Spiderze jedynie zateasują przyszłe aktorskie Spider-verse.
Ale jest też Morbius w którym będzie Keaton i wyraźnie teasowany Maquire.
Cytat z Szaman data 25 listopada, 2020, 14:09Grace od tygodni zapowiada Maguire'a i Garfielda w S-M 3.2.0, gdyby stało się inaczej byłaby to jej bardzo poważna wpadka.
Grace od tygodni zapowiada Maguire'a i Garfielda w S-M 3.2.0, gdyby stało się inaczej byłaby to jej bardzo poważna wpadka.
Cytat z Kuba data 25 listopada, 2020, 14:10Garfield siedzi na planie filmu gdzie gra pierwszoplanową role. W Anglii. A Spidera mieli kończyć chyba w tym roku.
Garfield siedzi na planie filmu gdzie gra pierwszoplanową role. W Anglii. A Spidera mieli kończyć chyba w tym roku.
Cytat z Marek Pilarski data 25 listopada, 2020, 14:12Konsekwencje tego, co się stanie w WandaVision, mają być chyba też poruszone w trzecim Spider-Manie (przynajmniej na to wskazywałyby plotki o rolach Maguire'a i Garfielda), która ma trafić do kin w grudniu, czyli niecały rok po premierze serialu.
Co do Strange'a - ostatnio pojawiło się info, że film już powstaje, a ja się zastanawiam, czy w ogóle potwierdzili już oficjalnie, że Raimi reżyseruje?
Konsekwencje tego, co się stanie w WandaVision, mają być chyba też poruszone w trzecim Spider-Manie (przynajmniej na to wskazywałyby plotki o rolach Maguire'a i Garfielda), która ma trafić do kin w grudniu, czyli niecały rok po premierze serialu.
Co do Strange'a - ostatnio pojawiło się info, że film już powstaje, a ja się zastanawiam, czy w ogóle potwierdzili już oficjalnie, że Raimi reżyseruje?