aby założyć posty i tematy.

Opinie o serialach

PreviousPage 8 of 166Next

Jednak nie będzie Reynoldsa w Snyder Cut

Czyli na jego powrót czekamy do Flasha 😛

Jeśli faktycznie role w serialu GL są obsadzone to fajnie jakby własnie kogoś wzieli od nich

Cytat z Szaman data Listopad 20, 2020, 20:10

Jednak nie będzie Reynoldsa w Snyder Cut

Moje modły zostały wysłuchane!

Serialowa adaptacja The Last of Us oficjalnie z zielonym światłem od HBO:

Czy ktoś ogląda nowego Mandaloriana? Widać jakieś istotne różnice pomiędzy sezonami (ponieważ wciąż nie widziałem całego pierwszego sezonu, proszę bez spoilerów ;))

Ja czekam aż będzie całość (1. sezon obejrzałem na jednym posiedzeniu), ale póki co opinie są super i chyba większość jest zgodna że 2. sezon jest lepszy od poprzednika.

Cytat z Mierzwiak data Listopad 22, 2020, 16:02

Ja czekam aż będzie całość (1. sezon obejrzałem na jednym posiedzeniu), ale póki co opinie są super i chyba większość jest zgodna że 2. sezon jest lepszy od poprzednika.

Mnie pierwszy sezon trochę jednak męczył (choć nie obejrzałem go do końca powiedzmy z powodów technicznych, widziałem tylko pierwsze 3 odcinki). Przyznam, że liczyłem, iż D+ będzie u nas dostępny tej jesieni, a w konsekwencji że zobaczę oba sezony w miarę jeden po drugim. Ale teraz wychodzi na to, że musiałbym czekać do przyszłej jesieni (?). Ale skoro S2 jest lepszy, to przynajmniej jest nadzieja, że warto czekać.

W krajach w których Disney+ startował później pierwszy sezon Mandaloriana też debiutował w formie cotygodniowych premier, a nie od razu w całości, więc na pierwszy odcinek S2 w Polsce trzeba będzie czekać co najmniej 8 tygodni.

Cytat z Mierzwiak data Listopad 22, 2020, 19:47

W krajach w których Disney+ startował później pierwszy sezon Mandaloriana też debiutował w formie cotygodniowych premier, a nie od razu w całości, więc na pierwszy odcinek S2 w Polsce trzeba będzie czekać co najmniej 8 tygodni.

Wiesz, ale może do czasu premiery w Polsce odpuszczą taki sposób dystrybucji, przynajmniej pierwszego sezonu. Przecież jeśli D+ pojawi się w Polsce jesienią przyszłego roku, to ten sezon będzie miał już dwa lata.

To bez znaczenia. Im chodzi o jak najdłuższe utrzymanie przy sobie subskrybentów, danie dostępu od razu do całego sezonu, jak stary by nie był, nie leży w ich interesie 🙂 Biznesowo to ma sens, z naszej perspektywy oczywiście nie ma go za grosz.

Ruszyły prace nad serialem o Hawkeyu. Czyli w przeciągu roku będą mieli 8 gotowych seriali z MCU (Loki, Falcon, Wanda, She-Hulk, Ms Marvel, Hawkeye, Nick Fury, Moon Knight). Spora ofensywa.

Ciekawe, czy Hailee Steinfeld faktycznie zagra Kate Bishop..powinni niedługo ogłosić. 😉

Cytat z Szaman data Listopad 24, 2020, 11:42

Ruszyły prace nad serialem o Hawkeyu. Czyli w przeciągu roku będą mieli 8 gotowych seriali z MCU (Loki, Falcon, Wanda, She-Hulk, Ms Marvel, Hawkeye, Nick Fury, Moon Knight). Spora ofensywa.

https://twitter.com/FilmozercyCOM/status/1331173683180806146?s=19

Ale pewnie trochę je rozłożą w czasie. Bo w innym przypadku mogliby się spodziewać samobójstw fanów MCU z przesytu 😉

Z niedawnych informacji (wśród których znalazły się także potwierdzone już newsy) wynika, że "WandaVision', "Falcon", "Loki", "Ms.Marvel" celują na 2021. "Hawkeye" ma być na przełomie 21/22 i niewykluczone, że trafi w ostatni tydzień grudnia. Reszta 2022 - jedynie serial z Furym (najpewniej "Agents of SWORD") będzie uzależniony od premiery "Captain Marvel 2", musi być tuż przed bo film ma kontynuować wątki z serialu - jak to się sprawdzi to możemy być pewni wariantu z Secret Invasion.

No i ciągle nie wiadomo czy Blade dostanie serial czy film.

Cytat z Kuba data Listopad 25, 2020, 13:37

jedynie serial z Furym (najpewniej "Agents of SWORD") będzie uzależniony od premiery "Captain Marvel 2", musi być tuż przed bo film ma kontynuować wątki z serialu

Hmm, no nie wiem. WandaVision rzekomo ma być poważnym wstępem do Multiverse of Madness a jednak serial i film będzie dzielić rok i 2 miesiące, zakładając oczywiście że znowu nie opóźnią premiery. *nerwowo obgryza paznokcie* (po uprzednim umyciu rąk i dodatkowej dezynfekcji żelem)

Też o tym myślalem, ale no może przeskok jest znacznie większy. A WandaVision (z tego co wiemy) ma być też wstepem do Lokiego (który tez ma być wstepem do DS - co potwierdzał Feige). No i tam spodziewam się, że na koniec dojdzie do jakiegoś kataklizmu który Wanda wywoła i po prostu Strange będzie musiał po tym sprzątać. Możliwa jest tu dłuższa przerwa. Ale jak już dwie produkcje będą dotyczyć Secret Invasion to dłuższa przerwa bedzie mniej wskazana.

Plus w tym wszystkim jest jeszcze Spider-Man 3 w grudniu 2021, z Maguirem z innego wymiaru.

Tobey nie jest jeszcze żadnym pewnikiem. Większa szansa, że będzie w DS2. Ja trzymam się tego, że w Spiderze jedynie zateasują przyszłe aktorskie Spider-verse.

Ale jest też Morbius w którym będzie Keaton i wyraźnie teasowany Maquire.

Grace od tygodni zapowiada Maguire'a i Garfielda w S-M 3.2.0, gdyby stało się inaczej byłaby to jej bardzo poważna wpadka.

Garfield siedzi na planie filmu gdzie gra pierwszoplanową role. W Anglii. A Spidera mieli kończyć chyba w tym roku.

Konsekwencje tego, co się stanie w WandaVision, mają być chyba też poruszone w trzecim Spider-Manie (przynajmniej na to wskazywałyby plotki o rolach Maguire'a i Garfielda), która ma trafić do kin w grudniu, czyli niecały rok po premierze serialu.

Co do Strange'a - ostatnio pojawiło się info, że film już powstaje, a ja się zastanawiam, czy w ogóle potwierdzili już oficjalnie, że Raimi reżyseruje?

PreviousPage 8 of 166Next