Opinie o serialach
Cytat z Szaman data 25 listopada, 2020, 14:23Cytat z Kuba data Listopad 25, 2020, 14:10Garfield siedzi na planie filmu gdzie gra pierwszoplanową role. W Anglii. A Spidera mieli kończyć chyba w tym roku.
Zaczęli w połowie października, więc niemożliwe aby skończyli w tym roku. Prędzej stawiałbym na marzec.
Co do Sama, nie było jakiegoś oficjalnego komunikatu, ale Raimi i Chwietel Ejiofor potwierdzili to w wywiadach, a Bruce Campbell w jednym z wpisów na Twitterze.
Cytat z Kuba data Listopad 25, 2020, 14:10Garfield siedzi na planie filmu gdzie gra pierwszoplanową role. W Anglii. A Spidera mieli kończyć chyba w tym roku.
Zaczęli w połowie października, więc niemożliwe aby skończyli w tym roku. Prędzej stawiałbym na marzec.
Co do Sama, nie było jakiegoś oficjalnego komunikatu, ale Raimi i Chwietel Ejiofor potwierdzili to w wywiadach, a Bruce Campbell w jednym z wpisów na Twitterze.
Cytat z Kuba data 25 listopada, 2020, 17:04Swoją drogą były reżyser DS potwierdził wczoraj bodajże obecnośc obu trylogii Spidera w MCU i zastanawiam się czy to nie cameo jakiejś innej produkcji było tymi "różnicami kreatywnymi".
Swoją drogą były reżyser DS potwierdził wczoraj bodajże obecnośc obu trylogii Spidera w MCU i zastanawiam się czy to nie cameo jakiejś innej produkcji było tymi "różnicami kreatywnymi".
Cytat z robgordon data 26 listopada, 2020, 20:13Juby ocenił przedwczoraj 2 seriale, wcześniej zrobił to w styczniu. Widać pandemia dopadła też jego 😉
Juby ocenił przedwczoraj 2 seriale, wcześniej zrobił to w styczniu. Widać pandemia dopadła też jego 😉
Cytat z Kuba data 27 listopada, 2020, 21:55https://www.whats-on-netflix.com/news/david-lynch-to-write-direct-new-netflix-original-series/?fbclid=IwAR2JUa-Wv4j2GBzwIEJP36f4E2buAfUJkkNdi6_tJm2eZisD8aAOUWRUau8
Powrót Lyncha za kamere staje się coraz bardziej prawdopodobny
Powrót Lyncha za kamere staje się coraz bardziej prawdopodobny
Cytat z robgordon data 28 listopada, 2020, 19:27Zdjęcia do Hawkeye przenoszą się do Nowego Jorku. A wciąż nie wiadomo, kto zagra Kate Bishop. Pomyślałem sobie, że... może nikt? Że zrezygnowano, przynajmniej na razie, z tej postaci? 😉
Zdjęcia do Hawkeye przenoszą się do Nowego Jorku. A wciąż nie wiadomo, kto zagra Kate Bishop. Pomyślałem sobie, że... może nikt? Że zrezygnowano, przynajmniej na razie, z tej postaci? 😉
Cytat z Kuba data 30 listopada, 2020, 17:45https://thedirect.com/article/marvel-hawkeye-florence-pugh-jeremy-renner-disney-series-exclusive?fbclid=IwAR1xHwY__7DinE89P8CBBNFemuW6UATvV9SZ83i65UTfmGsw9z8VvccHBOo
Według The Direct, całkiem niezłego źródła w serialu o Hawkeyu poza nim i Bishop pojawi się Florence Pugh jako Biała Wdowa.
Według The Direct, całkiem niezłego źródła w serialu o Hawkeyu poza nim i Bishop pojawi się Florence Pugh jako Biała Wdowa.
Cytat z robgordon data 30 listopada, 2020, 18:18Cytat z Kuba data Listopad 30, 2020, 17:45https://thedirect.com/article/marvel-hawkeye-florence-pugh-jeremy-renner-disney-series-exclusive?fbclid=IwAR1xHwY__7DinE89P8CBBNFemuW6UATvV9SZ83i65UTfmGsw9z8VvccHBOo
Fajnie.
Cytat z Kuba data Listopad 30, 2020, 17:45
Fajnie.
Cytat z Szaman data 30 listopada, 2020, 19:50Florence pojawi się też u Falcona i Zimowego żołnierza.
https://twitter.com/GraceRandolph/status/1333481333461569536?s=20
Florence pojawi się też u Falcona i Zimowego żołnierza.
I checked and I can confirm that #FlorencePugh’s #BlackWidow
IS in #Hawkeye
AND she’s also in #FalconandtheWinterSoldier #Marvel #MCU pic.twitter.com/w6TPfgqj0V
— Grace Randolph (@GraceRandolph) November 30, 2020
Cytat z Szaman data 30 listopada, 2020, 20:17Kuba, jak się trzyma Rosemary Harris w "Od nowa"? Bo widziałem, że oceniłeś jej rolę, a powróciła po 5 latach przerwy.
Kuba, jak się trzyma Rosemary Harris w "Od nowa"? Bo widziałem, że oceniłeś jej rolę, a powróciła po 5 latach przerwy.
Cytat z Kuba data 30 listopada, 2020, 20:23Szybki jesteś 😛 Ma mały (ale imo bardzo dobry) występ w którym tylko siedzi i na dodatek to jest wideo połączenie więc ciężko powiedzieć jak ze zdrowiem, ale zagrać jeszcze umie.
Szybki jesteś 😛 Ma mały (ale imo bardzo dobry) występ w którym tylko siedzi i na dodatek to jest wideo połączenie więc ciężko powiedzieć jak ze zdrowiem, ale zagrać jeszcze umie.
Cytat z Kuba data 30 listopada, 2020, 20:25Swoją drogą nie zdawałem sobie sprawy, że ona ma aż 93 lata. Marvel powinien o jakimś cameo pomyśleć
Swoją drogą nie zdawałem sobie sprawy, że ona ma aż 93 lata. Marvel powinien o jakimś cameo pomyśleć
Cytat z robgordon data 2 grudnia, 2020, 17:36Potwierdzam. To niewielki epizod, ale zagrany na poziomie. Trzeba jednak powiedzieć, że w tej scenie nie wygląda na swoje lata.
Potwierdzam. To niewielki epizod, ale zagrany na poziomie. Trzeba jednak powiedzieć, że w tej scenie nie wygląda na swoje lata.
Cytat z robgordon data 2 grudnia, 2020, 17:37Powstanie serial o powstaniu "Ojca chrzestnego". Widzę, że tworzy nam się nowy odłam kina biograficznego. Do kolejnego projektu proponuję "Czas Apokalipsy" 😉
Powstanie serial o powstaniu "Ojca chrzestnego". Widzę, że tworzy nam się nowy odłam kina biograficznego. Do kolejnego projektu proponuję "Czas Apokalipsy" 😉
Cytat z Kuba data 2 grudnia, 2020, 17:41Troche nie rozumiem robienia jednocześnie serialu i filmu o tym samym.
Chociaż pewnie serial ukaże się szybciej bo Isaac i Gyllenhaal są dość mocno zapracowani.
Troche nie rozumiem robienia jednocześnie serialu i filmu o tym samym.
Chociaż pewnie serial ukaże się szybciej bo Isaac i Gyllenhaal są dość mocno zapracowani.
Cytat z robgordon data 2 grudnia, 2020, 17:44Zwiastun Lupina, z Omarem Sy:
https://www.youtube.com/watch?v=ga0iTWXCGa0&feature=emb_logo
I znów, podobnie jak u Cumberbatcha niedawno, mam wrażenie, że coś pokombinowano z głosem, tym razem właśnie Omara. To w ogóle jego głos?
Zwiastun Lupina, z Omarem Sy:
I znów, podobnie jak u Cumberbatcha niedawno, mam wrażenie, że coś pokombinowano z głosem, tym razem właśnie Omara. To w ogóle jego głos?
Cytat z Marek Pilarski data 2 grudnia, 2020, 17:52Tu ktoś podkłada mu głos w amerykańskiej wersji, całość jest zdubbingowana. Co do Cumberbatcha - po prostu moduluje głos, żeby brzmieć bardziej jak Amerykanin, przypuszczalnie z południowych stanów.
Tu ktoś podkłada mu głos w amerykańskiej wersji, całość jest zdubbingowana. Co do Cumberbatcha - po prostu moduluje głos, żeby brzmieć bardziej jak Amerykanin, przypuszczalnie z południowych stanów.
Cytat z Ernest Kubica data 2 grudnia, 2020, 18:07Cytat z robgordon data Grudzień 2, 2020, 17:37Powstanie serial o powstaniu "Ojca chrzestnego". Widzę, że tworzy nam się nowy odłam kina biograficznego. Do kolejnego projektu proponuję "Czas Apokalipsy"
"Czas Apokalipsy" byłby chyba dość drogi w produkcji z powodu plenerów. Mnie dziwi czemu jeszcze nie zrobili filmu o powstawaniu pierwszych Gwiezdnych wojen.
Cytat z robgordon data Grudzień 2, 2020, 17:37Powstanie serial o powstaniu "Ojca chrzestnego". Widzę, że tworzy nam się nowy odłam kina biograficznego. Do kolejnego projektu proponuję "Czas Apokalipsy"
"Czas Apokalipsy" byłby chyba dość drogi w produkcji z powodu plenerów. Mnie dziwi czemu jeszcze nie zrobili filmu o powstawaniu pierwszych Gwiezdnych wojen.
Cytat z Mierzwiak data 2 grudnia, 2020, 18:10Cytat z Ernest Kubica data Grudzień 2, 2020, 18:07Mnie dziwi czemu jeszcze nie zrobili filmu o powstawaniu pierwszych Gwiezdnych wojen.
Bo wiązałoby się to z prawami autorskimi i wszystkimi niezbędnyni zgodami do użycia rekwizytów, scenografii, wizerunków postaci z tamtych filmów, kostiumów itd. Zwłaszcza teraz gdy jest to marka Disneya byłby to istny koszmar.
Cytat z Ernest Kubica data Grudzień 2, 2020, 18:07Mnie dziwi czemu jeszcze nie zrobili filmu o powstawaniu pierwszych Gwiezdnych wojen.
Bo wiązałoby się to z prawami autorskimi i wszystkimi niezbędnyni zgodami do użycia rekwizytów, scenografii, wizerunków postaci z tamtych filmów, kostiumów itd. Zwłaszcza teraz gdy jest to marka Disneya byłby to istny koszmar.