aby założyć posty i tematy.

Opinie o serialach

PreviousPage 81 of 166Next

Krasiński miał od samego początku kontrakt jedynie na 4 sezony.

https://www.empireonline.com/tv/news/lord-of-the-rings-power-isnt-middle-earth-you-remember-exclusive/

Nowe materiały i informacje w czwartek, zwiastun będzie do końca maja a nie zdziwię się jak na dniach.

Aktorka (12 letnia dziewczynka dodajmy) mająca wcielic się w główną rolę kobiecą w nowej adaptacji Percyego Jacksona jest od momentu ogłoszenia castingu regularnie atakowana (również bezpośrednio na swoich socialach). Autor przemówił. W sumie ciekawe o tyle, że dawno nie było sytuacji w której autor dzieła mógł wprost nazwać zapalonych obrońców swoich książek rasistami.

No, jest taki jeden co by mógł, ale temu akurat wszystko zwisa.

https://variety.com/2022/tv/news/percy-jackson-rick-riordan-racism-leah-jeffries-casting-1235263216/

Mierzwiak has reacted to this post.
Mierzwiak

Geniusze z HBO Max naszego właśnie sobie randomowo wrzucili odcinek Conversation with Friends.

Serial dodam ma premierę światowa za 5 dni, należy do Hulu a jego obecność na naszym Max nigdy nie została oficjalnie potwierdzona.

Cytat z Kuba data maj 10, 2022, 21:44

Geniusze z HBO Max naszego właśnie sobie randomowo wrzucili odcinek Conversation with Friends.

Serial dodam ma premierę światowa za 5 dni, należy do Hulu a jego obecność na naszym Max nigdy nie została oficjalnie potwierdzona.

Dziś rano sprawdziłem i był. Teraz już nie ma.

Dokopali się do licencji 🙂

Piszą, że wraca Al z rodziną. Jako animacja.

https://filmozercy.com/wpis/swiat-wedlug-bundych-powroci-oryginalna-obsada-wystapi-w-animowanej-kontynuacji?fbclid=IwAR0XglvprSf83niSWwxjFmrbSwe63W5fK8OSJke_FM6rbHtAMiigSa3E3FA

Cytat z Kuba data maj 10, 2022, 21:44

Właśnie potwierdzili że od marca u nich.

Od marca?

Oj, od 3 czerwca. Z połączenia wyszedł mi marzec 😉

Szaman has reacted to this post.
Szaman

Cytat z robgordon data maj 17, 2022, 11:59

Dobra, a jak się ma to do tego, że to serial Hulu a u nas mają w ramach Disney+ być niby ich wszystkie seriale

Ciekawe czy wrzuca całość, jak zagranicą.

Cytat z Kuba data maj 17, 2022, 19:08
Cytat z robgordon data maj 17, 2022, 11:59

Dobra, a jak się ma to do tego, że to serial Hulu a u nas mają w ramach Disney+ być niby ich wszystkie seriale

Ciekawe czy wrzuca całość, jak zagranicą.

No idea.

Kuba has reacted to this post.
Kuba

Pojawil się leak fabularny o Kenobim który niektóre źródła potwierdzają. Normalnie zazwyczaj podrzucam takie o cameach etc, ten jest inny, ale jeśli jest prawdziwy to stanowi dobry znak ostrzegawczy

Spoiler
Kenobi ma walczyć z Vaderem w finale na Mustafar

A co do tekstu Vanity - serial Wattsa brzmi jak nic co by mnie zainteresowało a nadal lepiej niż bzdury Filoniego. A tekst Kennedy o Solo powinien zakończyć się jej natychmiastowym zwolnieniem z życia publicznego.

Drugi serial Forda w ostatnim czasie

Tylko te CGI...

O mój boże.

Kurczę, a dla mnie to jest najciekawszy serial MCU od czasu Lokiego. (który tylko zapowiadał się ciekawie) Nie żebym miał ochotę oglądać; z serialem prawniczym to ma tyle wspólnego, co Multiverse of Madness z horrorem a w finale pewnie będzie paskudna walka duetu She-Hulk + Hulk kontra inna komputerowa paskuda, ale jakieś to takie nie wiem, lekkie i w miarę zabawne? A może po prostu mam lepszy humor niż zazwyczaj.

PreviousPage 81 of 166Next