Opinie o serialach
Cytat z Szaman data 18 maja, 2022, 15:35Czekam z pewną sympatią na ten serial i chociaż rozumiem konwencję sugerowaną już przez tytuł, to jednak ten posmak sitcomu z wielkiej czwórki publicznej telewizji zostawił negatywne wrażenie.
Czekam z pewną sympatią na ten serial i chociaż rozumiem konwencję sugerowaną już przez tytuł, to jednak ten posmak sitcomu z wielkiej czwórki publicznej telewizji zostawił negatywne wrażenie.
Cytat z Szaman data 18 maja, 2022, 17:38WTF? I nie chodzi mi o kolor skóry bohaterki na tym zdjęciu 🙂
https://twitter.com/DEADLINE/status/1526961389691998208
WTF? I nie chodzi mi o kolor skóry bohaterki na tym zdjęciu 🙂
First look at 'Velma' As @MindyKaling addresses #HBOMax's Asian-American Reimagininghttps://t.co/NACFqxmATB pic.twitter.com/gULaIYf2W9
— Deadline Hollywood (@DEADLINE) May 18, 2022
Cytat z Marek Pilarski data 18 maja, 2022, 18:24No, przywodzi na myśl flagę Jamajki.
No, przywodzi na myśl flagę Jamajki.
Cytat z Szaman data 19 maja, 2022, 16:50Rany, jaki to był długi zwiastun... I dlaczego Cameron sprzedał tutaj swoje nazwisko do dekoracyjnej roli producenta wykonawczego? Od wystawnej superprodukcji do taniej sensacji z DVD. Za 10 lat będzie ciekawostką, niczego więcej nie wróżę.
Rany, jaki to był długi zwiastun... I dlaczego Cameron sprzedał tutaj swoje nazwisko do dekoracyjnej roli producenta wykonawczego? Od wystawnej superprodukcji do taniej sensacji z DVD. Za 10 lat będzie ciekawostką, niczego więcej nie wróżę.
Cytat z Mierzwiak data 19 maja, 2022, 16:59Za 10 lat? To będzie zapomniane po maks kilku pierwszych odcinkach a reakcją na news o anulowaniu będzie w większości "To był taki serial?"
Za 10 lat? To będzie zapomniane po maks kilku pierwszych odcinkach a reakcją na news o anulowaniu będzie w większości "To był taki serial?"
Cytat z Szaman data 19 maja, 2022, 17:04Oj trochę źle to napisałem. To nawet nie dociągnie do końca pierwszego sezonu. Natomiast będą to odkopywać po 10 latach z wielkimi ze zdziwienia oczami, tak jak np. piloty serialowych Clerks, czy pierwszego podejścia telewizji do Fargo.
Z drugiej strony mam wrażenie, że przy premierze Dark Fate nie zająknięto się nawet słowem o Kronikach Sary Connor, więc mogą nie skończyć nawet jako ciekawostka.
Oj trochę źle to napisałem. To nawet nie dociągnie do końca pierwszego sezonu. Natomiast będą to odkopywać po 10 latach z wielkimi ze zdziwienia oczami, tak jak np. piloty serialowych Clerks, czy pierwszego podejścia telewizji do Fargo.
Z drugiej strony mam wrażenie, że przy premierze Dark Fate nie zająknięto się nawet słowem o Kronikach Sary Connor, więc mogą nie skończyć nawet jako ciekawostka.
Cytat z Mierzwiak data 19 maja, 2022, 18:39Fajna odpowiedź HBO na zwiastun She-Hulk:
https://twitter.com/HBOMaxBR/status/1526931331317477376?s=20&t=n9xtbHP2Md4a5YVToELooA
Fajna odpowiedź HBO na zwiastun She-Hulk:
She-rek pic.twitter.com/SOxGEblOn8
— HBO Max Brasil (@HBOMaxBR) May 18, 2022
Cytat z Mierzwiak data 19 maja, 2022, 21:55Cytat z robgordon data maj 19, 2022, 21:25HH podało że serial o DD trafi na D+
Cytat z robgordon data maj 19, 2022, 21:25HH podało że serial o DD trafi na D+

Cytat z Szaman data 20 maja, 2022, 05:14Jakoś się nie cieszę. Dla mnie to zamknięty rozdział i za wcześnie na nostalgię. Ale wiadomo, że spojrzę.
Jakoś się nie cieszę. Dla mnie to zamknięty rozdział i za wcześnie na nostalgię. Ale wiadomo, że spojrzę.
Cytat z robgordon data 20 maja, 2022, 06:09Ja znam tylko pierwszy sezon, nie wiem co tam się działo później. Z tego co mówisz, to historia się zamknęła, tak?
Ja znam tylko pierwszy sezon, nie wiem co tam się działo później. Z tego co mówisz, to historia się zamknęła, tak?
Cytat z Szaman data 20 maja, 2022, 06:29Moim zdaniem się zamknęła, ale nie jakoś stanowczo. Jak chcesz to ogólnie w spoilerze.
[spoiler title=""] Daredevil i Vincent po krwawej bijatyce zawarli pakt- pokonany Kingpin idzie do więzienia, ale Cox będzie siedział cicho na temat Vanessy, której też już z czasem na więzienie się nazbierało. W zamian Vince zostawi w spokoju Foggy'ego i blondynkę. [/spoiler]
Moim zdaniem się zamknęła, ale nie jakoś stanowczo. Jak chcesz to ogólnie w spoilerze.
Cytat z robgordon data 20 maja, 2022, 18:29Cytat z Szaman data maj 20, 2022, 06:29Moim zdaniem się zamknęła, ale nie jakoś stanowczo. Jak chcesz to ogólnie w spoilerze.
[spoiler title=""] Daredevil i Vincent po krwawej bijatyce zawarli pakt- pokonany Kingpin idzie do więzienia, ale Cox będzie siedział cicho na temat Vanessy, której też już z czasem na więzienie się nazbierało. W zamian Vince zostawi w spokoju Foggy'ego i blondynkę. [/spoiler]
Dobry scenarzysta coś by wymyślił 😉
Cytat z Szaman data maj 20, 2022, 06:29Moim zdaniem się zamknęła, ale nie jakoś stanowczo. Jak chcesz to ogólnie w spoilerze.
SpoilerDaredevil i Vincent po krwawej bijatyce zawarli pakt- pokonany Kingpin idzie do więzienia, ale Cox będzie siedział cicho na temat Vanessy, której też już z czasem na więzienie się nazbierało. W zamian Vince zostawi w spokoju Foggy'ego i blondynkę.
Dobry scenarzysta coś by wymyślił 😉