aby założyć posty i tematy.

Opinie o serialach

PreviousPage 82 of 166Next

Czekam z pewną sympatią na ten serial i chociaż rozumiem konwencję sugerowaną już przez tytuł, to jednak ten posmak sitcomu z wielkiej czwórki publicznej telewizji zostawił negatywne wrażenie.

WTF? I nie chodzi mi o kolor skóry bohaterki na tym zdjęciu 🙂

Faktycznie, dziwne.

No, przywodzi na myśl flagę Jamajki.

Szaman has reacted to this post.
Szaman

Ale po co serialowe Prawdziwe kłamstwa to nie wiem.

Chryste...

Rany, jaki to był długi zwiastun... I dlaczego Cameron sprzedał tutaj swoje nazwisko do dekoracyjnej roli producenta wykonawczego? Od wystawnej superprodukcji do taniej sensacji z DVD. Za 10 lat będzie ciekawostką, niczego więcej nie wróżę.

Za 10 lat? To będzie zapomniane po maks kilku pierwszych odcinkach a reakcją na news o anulowaniu będzie w większości "To był taki serial?"

Oj trochę źle to napisałem. To nawet nie dociągnie do końca pierwszego sezonu. Natomiast będą to odkopywać po 10 latach z wielkimi ze zdziwienia oczami, tak jak np. piloty serialowych Clerks, czy pierwszego podejścia telewizji do Fargo.

Z drugiej strony mam wrażenie, że przy premierze Dark Fate nie zająknięto się nawet słowem o Kronikach Sary Connor, więc mogą nie skończyć nawet jako ciekawostka.

Mierzwiak has reacted to this post.
Mierzwiak

Fajna odpowiedź HBO na zwiastun She-Hulk:

Też z Twittera

Star Lord znów na Amazonie:

Widzę, że odkrywanie dla zwiastunów utworów muzycznych sprzed wielu dekad, trwa.

HH podało że serial o DD trafi na D+

😉

Popatrzcie scenarzystów

:)))

Cytat z robgordon data maj 19, 2022, 21:25

HH podało że serial o DD trafi na D+

Marek Pilarski and Szaman have reacted to this post.
Marek PilarskiSzaman

Jakoś się nie cieszę. Dla mnie to zamknięty rozdział i za wcześnie na nostalgię. Ale wiadomo, że spojrzę.

Ja znam tylko pierwszy sezon, nie wiem co tam się działo później. Z tego co mówisz, to historia się zamknęła, tak?

Moim zdaniem się zamknęła, ale nie jakoś stanowczo. Jak chcesz to ogólnie w spoilerze.

Spoiler
Daredevil i Vincent po krwawej bijatyce zawarli pakt- pokonany Kingpin idzie do więzienia, ale Cox będzie siedział cicho na temat Vanessy, której też już z czasem na więzienie się nazbierało. W zamian Vince zostawi w spokoju Foggy'ego i blondynkę.

robgordon has reacted to this post.
robgordon
Cytat z Szaman data maj 20, 2022, 06:29

Moim zdaniem się zamknęła, ale nie jakoś stanowczo. Jak chcesz to ogólnie w spoilerze.

Spoiler
Daredevil i Vincent po krwawej bijatyce zawarli pakt- pokonany Kingpin idzie do więzienia, ale Cox będzie siedział cicho na temat Vanessy, której też już z czasem na więzienie się nazbierało. W zamian Vince zostawi w spokoju Foggy'ego i blondynkę.

Dobry scenarzysta coś by wymyślił 😉

PreviousPage 82 of 166Next