Star Wars
Cytat z Szaman data 18 września, 2023, 20:07https://twitter.com/worldofreel/status/1703846742440001803
TAIKA WAITITI’s STAR WARS movie is officially “dead” at LucasFilm/Disney, according to @DanielRPK https://t.co/nuIx3QXK9j pic.twitter.com/YAwLfv5rRx
— Reel Updates (@worldofreel) September 18, 2023
Cytat z Mierzwiak data 18 września, 2023, 20:11Nie może być, chyba dzisiaj nie usnę tak bardzo jestem zaskoczony.
Nie może być, chyba dzisiaj nie usnę tak bardzo jestem zaskoczony.
Cytat z Mierzwiak data 20 września, 2023, 15:53To drugie mi się nie wyświetla.
Album Tazo miałem, wylądował w śmieciach w trakcie ostrego sprzątania przed remontem. Myślałem że może da się coś na tym zarobić na allegro, ale ceny w okolicach kilku złotych szybko sprowadziły mnie z odległej galaktyki na Ziemię.
To drugie mi się nie wyświetla.
Album Tazo miałem, wylądował w śmieciach w trakcie ostrego sprzątania przed remontem. Myślałem że może da się coś na tym zarobić na allegro, ale ceny w okolicach kilku złotych szybko sprowadziły mnie z odległej galaktyki na Ziemię.
Cytat z Szaman data 20 września, 2023, 15:59Skończył się znowu forumowy limit na zdjęcia. A ja sobie zostawiam z sentymentu 🙂 może za kolejne 5 lat jak znowu będę przerzucał szuflady to już go nie oszczędzę 🙂
Skończył się znowu forumowy limit na zdjęcia. A ja sobie zostawiam z sentymentu 🙂 może za kolejne 5 lat jak znowu będę przerzucał szuflady to już go nie oszczędzę 🙂
Cytat z Janko data 20 września, 2023, 17:25Albumu nie mam, ale Tazosy i te karty z Chio posaidam w sporych ilościach i nie zamierzam się ich pozbywać.
Albumu nie mam, ale Tazosy i te karty z Chio posaidam w sporych ilościach i nie zamierzam się ich pozbywać.
Cytat z Mierzwiak data 20 września, 2023, 18:46Fajny klimacik udało się wykreować w 6. odcinku Ahsoki, jakiś taki inny od reszty Star Wars co akurat w tym kontekście było jak najbardziej na miejscu.
Długo oczekiwany powrót wiadomych bohaterów Rebels udany.
[spoiler title=""]
[/spoiler]
Mniam!
Fajny klimacik udało się wykreować w 6. odcinku Ahsoki, jakiś taki inny od reszty Star Wars co akurat w tym kontekście było jak najbardziej na miejscu.
Długo oczekiwany powrót wiadomych bohaterów Rebels udany.

Mniam!
Cytat z Marek Pilarski data 20 września, 2023, 19:34Cytat z Szaman data wrzesień 20, 2023, 13:14I jeszcze jedno zdjęcie
Teraz powinno się dać wrzucić 🙂
Cytat z Szaman data wrzesień 20, 2023, 13:14I jeszcze jedno zdjęcie
Teraz powinno się dać wrzucić 🙂
Cytat z Szaman data 20 września, 2023, 19:35A to w sumie było tylko zdjęcie środka 🙂
A to w sumie było tylko zdjęcie środka 🙂
Dodane pliki:
Cytat z Szaman data 21 września, 2023, 15:54https://twitter.com/RealGDT/status/1704859535788089844?t=yKmBtJ9hfCT044SPXvEGgw&s=19
True. Can't say much. Maybe two letters "J" and "BB" is that three letters? https://t.co/qpGaSD3y7F
— Guillermo del Toro (@RealGDT) September 21, 2023
Cytat z Mierzwiak data 21 września, 2023, 15:58WHO GIVES A FUCK? 🙂
O kim to już nie słyszeliśmy, kogo to już nie łączono z tą franczyzą, ile to wspaniałych projektów nie powstało!
WHO GIVES A FUCK? 🙂
O kim to już nie słyszeliśmy, kogo to już nie łączono z tą franczyzą, ile to wspaniałych projektów nie powstało!
Cytat z Szaman data 21 września, 2023, 16:02A moim zdaniem z całej tej łapanki najmodniejszych nazwisk jedynie Jon Favreau wie czym są Gwiezdne Wojny. Reszta chce je ulepszać, udoskonalać, zmieniać. I to jest ich największy błąd.
A moim zdaniem z całej tej łapanki najmodniejszych nazwisk jedynie Jon Favreau wie czym są Gwiezdne Wojny. Reszta chce je ulepszać, udoskonalać, zmieniać. I to jest ich największy błąd.
Cytat z Mierzwiak data 21 września, 2023, 16:09Bałem się że przy powtórce początek będzie przynudzać, wręcz przeciwnie.
Bałem się że przy powtórce początek będzie przynudzać, wręcz przeciwnie.
Cytat z robgordon data 21 września, 2023, 17:26Cytat z Szaman data wrzesień 21, 2023, 16:02A moim zdaniem z całej tej łapanki najmodniejszych nazwisk jedynie Jon Favreau wie czym są Gwiezdne Wojny. Reszta chce je ulepszać, udoskonalać, zmieniać. I to jest ich największy błąd.
Jon Favreau wie czym BYŁY Gwiezdne wojny. Niestety nie zauważył, że czasy trochę się zmieniły, a fani wydorośleli.
Cytat z Szaman data wrzesień 21, 2023, 16:02A moim zdaniem z całej tej łapanki najmodniejszych nazwisk jedynie Jon Favreau wie czym są Gwiezdne Wojny. Reszta chce je ulepszać, udoskonalać, zmieniać. I to jest ich największy błąd.
Jon Favreau wie czym BYŁY Gwiezdne wojny. Niestety nie zauważył, że czasy trochę się zmieniły, a fani wydorośleli.
Cytat z Szaman data 21 września, 2023, 18:01Przecież te seriale od Filoniego mają więcej dziecinnych i płaskich momentów niż Mroczne Widmo. Podobnie jak Rise of Skywalker.
Przecież te seriale od Filoniego mają więcej dziecinnych i płaskich momentów niż Mroczne Widmo. Podobnie jak Rise of Skywalker.
Cytat z robgordon data 21 września, 2023, 18:32Cytat z Szaman data wrzesień 21, 2023, 18:01Przecież te seriale od Filoniego mają więcej dziecinnych i płaskich momentów niż Mroczne Widmo. Podobnie jak Rise of Skywalker.
Powiesz mi jak przebiegł Twój proces myślowy, który skończył się założeniem, że wg mnie historie Filoniego albo Rise są lepsze niż produkcje Favreau? 😉
W mojej ocenie na razie jedynie 3 dotychczasowe propozycje Disneya ze świata Star Wars zasługują na to, by je zestawiać z Holy Trilogy. Łotr 1, Ostatni Jedi i Andor. Pozostałe mają jedynie momenty. Ale żeby nie było, nie zrażam się. Wierzę, że to nie koniec dobra w tym uniwersum. Czekam na Andor 2. Dalej się zobaczy.
Cytat z Szaman data wrzesień 21, 2023, 18:01Przecież te seriale od Filoniego mają więcej dziecinnych i płaskich momentów niż Mroczne Widmo. Podobnie jak Rise of Skywalker.
Powiesz mi jak przebiegł Twój proces myślowy, który skończył się założeniem, że wg mnie historie Filoniego albo Rise są lepsze niż produkcje Favreau? 😉
W mojej ocenie na razie jedynie 3 dotychczasowe propozycje Disneya ze świata Star Wars zasługują na to, by je zestawiać z Holy Trilogy. Łotr 1, Ostatni Jedi i Andor. Pozostałe mają jedynie momenty. Ale żeby nie było, nie zrażam się. Wierzę, że to nie koniec dobra w tym uniwersum. Czekam na Andor 2. Dalej się zobaczy.
Cytat z Szaman data 21 września, 2023, 18:39No piłem do tego, że Favreau nie zauważył, że fani wydorośleli. W mojej opinii Mandalorian, mimo tego, że w jego centrum jest charakterna, ale nadal pluszowa maskotka, jest znośniejszy dla dorosłego widza niż wiele infantylnych momentów Bobby Fetta, Obi Wana, Ahsoki, czy właśnie ostatniego filmu kinowego.
No piłem do tego, że Favreau nie zauważył, że fani wydorośleli. W mojej opinii Mandalorian, mimo tego, że w jego centrum jest charakterna, ale nadal pluszowa maskotka, jest znośniejszy dla dorosłego widza niż wiele infantylnych momentów Bobby Fetta, Obi Wana, Ahsoki, czy właśnie ostatniego filmu kinowego.