aby założyć posty i tematy.

Star Wars

PreviousPage 24 of 52Next

Nie może być, chyba dzisiaj nie usnę tak bardzo jestem zaskoczony.

Szaman has reacted to this post.
Szaman

Znalazłem podczas porządków 🙂

Dodane pliki:
  • IMG_20230920_140704.jpg
Mierzwiak has reacted to this post.
Mierzwiak

I jeszcze jedno zdjęcie

To drugie mi się nie wyświetla.

Album Tazo miałem, wylądował w śmieciach w trakcie ostrego sprzątania przed remontem. Myślałem że może da się coś na tym zarobić na allegro, ale ceny w okolicach kilku złotych szybko sprowadziły mnie z odległej galaktyki na Ziemię.

Skończył się znowu forumowy limit na zdjęcia. A ja sobie zostawiam z sentymentu 🙂 może za kolejne 5 lat jak znowu będę przerzucał szuflady to już go nie oszczędzę 🙂

Albumu nie mam, ale Tazosy i te karty z Chio posaidam w sporych ilościach i nie zamierzam się ich pozbywać.

Fajny klimacik udało się wykreować w 6. odcinku Ahsoki, jakiś taki inny od reszty Star Wars co akurat w tym kontekście było jak najbardziej na miejscu.

Długo oczekiwany powrót wiadomych bohaterów Rebels udany.

Spoiler

Mniam!

Cytat z Szaman data wrzesień 20, 2023, 13:14

I jeszcze jedno zdjęcie

Teraz powinno się dać wrzucić 🙂

A to w sumie było tylko zdjęcie środka 🙂

Dodane pliki:
  • IMG_20230920_140715.jpg
Marek Pilarski, Janko and Mierzwiak have reacted to this post.
Marek PilarskiJankoMierzwiak

WHO GIVES A FUCK? 🙂

O kim to już nie słyszeliśmy, kogo to już nie łączono z tą franczyzą, ile to wspaniałych projektów nie powstało!

A moim zdaniem z całej tej łapanki najmodniejszych nazwisk jedynie Jon Favreau wie czym są Gwiezdne Wojny. Reszta chce je ulepszać, udoskonalać, zmieniać. I to jest ich największy błąd.

Przy okazji, kiedy obejrzysz Andora?

Jak zapomnę o tych dwóch pierwszych odcinkach o niczym 🙂

Bałem się że przy powtórce początek będzie przynudzać, wręcz przeciwnie.

Cytat z Szaman data wrzesień 21, 2023, 16:02

A moim zdaniem z całej tej łapanki najmodniejszych nazwisk jedynie Jon Favreau wie czym są Gwiezdne Wojny. Reszta chce je ulepszać, udoskonalać, zmieniać. I to jest ich największy błąd.

Jon Favreau wie czym BYŁY Gwiezdne wojny. Niestety nie zauważył, że czasy trochę się zmieniły, a fani wydorośleli.

Przecież te seriale od Filoniego mają więcej dziecinnych i płaskich momentów niż Mroczne Widmo. Podobnie jak Rise of Skywalker.

Cytat z Szaman data wrzesień 21, 2023, 18:01

Przecież te seriale od Filoniego mają więcej dziecinnych i płaskich momentów niż Mroczne Widmo. Podobnie jak Rise of Skywalker.

Powiesz mi jak przebiegł Twój proces myślowy, który skończył się założeniem, że wg mnie historie Filoniego albo Rise są lepsze niż produkcje Favreau? 😉

W mojej ocenie na razie jedynie 3 dotychczasowe propozycje Disneya ze świata Star Wars zasługują na to, by je zestawiać z Holy Trilogy. Łotr 1, Ostatni Jedi i Andor. Pozostałe mają jedynie momenty. Ale żeby nie było, nie zrażam się. Wierzę, że to nie koniec dobra w tym uniwersum. Czekam na Andor 2. Dalej się zobaczy.

No piłem do tego, że Favreau nie zauważył, że fani wydorośleli. W mojej opinii Mandalorian, mimo tego, że w jego centrum jest charakterna, ale nadal pluszowa maskotka, jest znośniejszy dla dorosłego widza niż wiele infantylnych momentów Bobby Fetta, Obi Wana, Ahsoki, czy właśnie ostatniego filmu kinowego.

PreviousPage 24 of 52Next