Nawigacja po forum
Logowanie aby założyć posty i tematy.
Historia wpisów: Marek Pilarski
The Weeknd będzie tegoroczną gwiazdą Super Bowl. Wybór dobry, ma na koncie największy hit i jeden z …W: Hyde Park
5 lat temu
Cytat z Szaman data Listopad 12, 2020, 14:52
Przewidywania od EW
Glenn Close nadal druga …W: Festiwale i nagrody filmowe
5 lat temu
Wahałem się z Source Code, ale bez niego miałbym tylko dwa tytuły na poparcie tezy 😛W: Newsy filmowe
5 lat temu
Prince of Persia, Source Code, Life... było po drodze kilka bardziej komercyjnych filmów. Może też p …W: Newsy filmowe
5 lat temu
Melissa McCarthy gra znów u swojego męża... O ile dobrze pamiętam, to pierwotnie film miał wejść do …W: Newsy filmowe
5 lat temu
Przed chwilą natrafiłem na ciekawostkę, która daje nadzieję na to, że los Close czy Adams nie jest p …W: Festiwale i nagrody filmowe
5 lat temu
Od początku istniało ryzyko, że nie będzie to film, która spodoba się liberalnemu Hollywood, bo to h …W: Festiwale i nagrody filmowe
5 lat temu
Cytat z Marek Pilarski data Listopad 10, 2020, 17:51
Cytat z Szaman data Listopad 10, 2020, 16:15 …W: Festiwale i nagrody filmowe
5 lat temu
Cytat z Szaman data Listopad 10, 2020, 16:15
Elegia dla bidoków zbiera recenzje tak fatalne, jak je …W: Festiwale i nagrody filmowe
5 lat temu
Cytat z Szaman data Listopad 10, 2020, 16:15
Elegia dla bidoków zbiera recenzje tak fatalne, jak je …W: Newsy filmowe
5 lat temu
No właśnie o to chodzi, że ten film robiłby wrażenie może 20-25 lat temu. A poza tym w latach 90-tyc …W: Newsy filmowe
5 lat temu
Ja chciałem się wybrać w piątek, ale jak sprawdzałem godzinę przed seansem, to z tej 1/4 miejsc, któ …W: BO Polska
5 lat temu
Dobra, ale teraz chwila zwierzeń - to, że Mike Nichols nie jest ojcem Jeffa Nicholsa było dla mnie m …W: Newsy filmowe
5 lat temu
Cytat z Szaman data Listopad 9, 2020, 20:54
Przyznam, że naprawdę nie spodziewałem się takiego zast …W: Newsy filmowe
5 lat temu
Moja bratnia dusza oraz Tully razem w komedii świątecznej, która pod względem tematyki, fabuły i hum …W: Newsy filmowe
5 lat temu
Opublikowałem zaproszenie na grupie BOZG, więc może pojawić się kilku nowych członków. 😉W: Sprawy administracyjne forum
5 lat temu
5 lat temu
Ostatnia część zarobiła prawie $150 mln, a kosztowała $40 mln. A prawie połowa pochodziła z Ameryki, …W: Newsy filmowe
5 lat temu
https://marketingprzykawie.pl/espresso/zakrecona-cleo-w-media-expert/
"Piosenkarka Cleo poin …W: Hyde Park
5 lat temu
Co do reklam Media Expert. Tę nową z "Zakręconą" słyszałem pierwszy raz w radio, i byłem t …W: Hyde Park
5 lat temu
Myślę, że jest spora różnica między obawami przed ewentualnymi efektami ubocznymi a wierzeniem w teo …W: Hyde Park
5 lat temu
Myślę, że od tej konferencji mógłby się zacząć ten serial, o którym wspomniałem w wątku serialowym. …W: Hyde Park
5 lat temu
We mnie umarło już coś po TDKR i Interstellar. Gdyby nie Dunkirk, to po Tenet pomyślałbym, że Nolan …W: TENET
5 lat temu
Pierwszy od 1999 roku film z Kevinem Costnerem w roli głównej, który będzie numerem jeden w amerykań …W: BO Ameryka i reszta świata
5 lat temu
Nie zapoznawałem się dokładnie z fabułą, ale z tego co czytałem, to jest w Manku dużo polityki i teg …W: Mank (2020)
5 lat temu
5 lat temu
Zobaczyłbym chętnie zlecony przez Trumpa i wyprodukowany przez jego ludzi serial typu reality show a …W: Opinie o serialach
5 lat temu
Zakończono zdjęcia do "Dominion".
https://twitter.com/colintrevorrow/status/13250969396 …W: Newsy filmowe
5 lat temu
5 lat temu
W sumie możemy spróbować. Przy okazji zrobię ogłoszenie na grupie BOZG, bo jeszcze tego nie zrobiłem …W: Sprawy administracyjne forum
5 lat temu
Jeżeli chodzi o trzecią opcję, to moja pierwsza myśl padła na Alexandra Skarsgarda, bo zacząłem szuk …W: Newsy filmowe
5 lat temu
Masz na myśli to, żeby Grindelwalda zagrał Colin Farrell? Z aktorskiego punktu widzenia podobałoby m …W: Newsy filmowe
5 lat temu
Na Deadline piszą, że Depp nagrał już kilka scen do trzeciej częśći, więc będą je kręcić od nowa. I …W: Newsy filmowe
5 lat temu
Przy okazji WB wydało oświadczenie, w którym potwierdza rezygnację Deppa, recast oraz jednocześnie z …W: Newsy filmowe
5 lat temu
Cóż, kilka osób zaangażowanych w tę serię ma w ostatnim czasie problemy wizerunkowe, a ten ostatni w …W: Newsy filmowe
5 lat temu
Trochę świeżej herbaty na Twitterze Grace (Spider-Man/Maguire, Black Panther 2, Black Adam, Wonder W …W: Newsy filmowe
5 lat temu
Dzisiaj znów po polskim internecie filmowym krążyła informacja o tym, że Lashana Lynch będzie agente …W: Newsy filmowe
5 lat temu
Już to ostatnie zdjęcie bodajże z jego urodzin pokazywało, że jest mocno schorowany. Wspaniały wiek …W: Newsy filmowe
5 lat temu
Jest już nowa ankieta na AwardsWorthy, ale póki co niewiele głosów. Jednak duża zmiana - Boseman za …W: Festiwale i nagrody filmowe
5 lat temu
Cytat z Szaman data Październik 31, 2020, 12:40
Tak zawsze jest na początku u Feinberga, ale niczeg …W: Festiwale i nagrody filmowe
5 lat temu