Nawigacja po forum
Logowanie aby założyć posty i tematy.
Historia wpisów: Mierzwiak
Cytat z Kuba data Styczeń 25, 2021, 15:52
https://deadline.com/2021/01/the-witcher-blood-origin-jod …W: Opinie o serialach
5 lat temu
O ile rap (naprawdę grupy focusowe pozytywnie na to reagują? ile lat ma już ten trend?) nie będzie p …W: Newsy filmowe
5 lat temu
Cytat z robgordon data Styczeń 24, 2021, 16:57
To też dość nietypowa sytuacja. Kiedy ostatnio zdarz …W: Newsy filmowe
5 lat temu
1) Na dwójce bawiłem się świetnie więc i tę bzdurę z chęcią obejrzę,
2) Kong ukradł Thorowi Storm …W: Newsy filmowe
5 lat temu
Prawda? Jakiś taki wychudzony, zupełnie jakby miał zastąpić Bale'a w jakimś filmie 🙂 A może to …W: Hyde Park
5 lat temu
Podglądam na twitterze co tam się dzieje wokół Armie Hammera i robi się coraz bardziej nieciekawie, …W: Hyde Park
5 lat temu
Ja tylko rzuciłem okiem, dla mnie to tylko potwierdzenie jakim pretensjonalnym szajsem jest ten film …W: TENET
5 lat temu
5 lat temu
5 lat temu
Uncharted dostało właśnie swoją szóstą datę premiery. To jeszcze mniej czy już więcej niż liczba reż …W: Newsy filmowe
5 lat temu
5 lat temu
Cytat z Ernest Kubica data Styczeń 19, 2021, 21:22
To może ja przywołam Alicję - Po drugiej stronie …W: Avatar
5 lat temu
Box office bywa czasem nieprzewidywalny, natomiast skoro taka pierdółka jak sequel Jumanji potrafiła …W: Avatar
5 lat temu
Tyle lat było piękne logo oparte na komplementarnych barwach, teraz ktoś doszedł do wniosku że z błę …W: TENET
5 lat temu
Z tego co kojarzę to chyba do ostatniej chwili nie było wiadomo w jakich krajach konkretnie wystartu …W: Opinie o serialach
5 lat temu
23 lutego min. w Europie na Disney+ startuje sekcja Star z tytułami chociażby Foxa, plotka głosi że …W: Opinie o serialach
5 lat temu
Promising Young Woman
Fenomenalna Carey Mulligan i zakończenie, które - wcale się nie dziwię - dz …W: Opinie o filmach
5 lat temu
5 lat temu
Kilka refleksji w związku z WandaVision:
Jestem zachwycony Elizabeth i Paulem. To świetni aktorzy …W: Opinie o serialach
5 lat temu
Gadka tej babki brzmi jak typowe pit-pitu, coś jak maile od obsługi klienta Amazonu zapewniające że …W: Hyde Park
5 lat temu
Cytat z Kuba data Styczeń 16, 2021, 11:27
Mowa o tej z Cannes a nie Netflixa
Ała.W: Opinie o serialach
5 lat temu
Godzilla pobije się z Kongiem już 26 marca.
https://www.hollywoodreporter.com/heat-vision/godzill …W: Newsy filmowe
5 lat temu
5 lat temu
WandaVision to czyste złoto, coś pięknego.
Jest coś niesamowitego w tym że podbudową serialu któr …W: Opinie o serialach
5 lat temu
No tak, to już raczej totalnie wypalony (zamierzona gra słów) twórca który powinien udać się na emer …W: Newsy filmowe
5 lat temu
Cytat z Szaman data Styczeń 15, 2021, 17:37
Nie, proszę, nieeeeeeeeeeee!
https://twitter.com/Tha …W: Newsy filmowe
5 lat temu
Tak 🙂
By the way, powtórzyłem film bo mama bardzo lubi jedynkę i chciała obejrzeć.
Nie bolało …W: Wonder Woman
5 lat temu
Może Evans wcale nie wróci jako Cap tylko Steve Rogers z rzeczywistości w której nie został Kapitane …W: Newsy filmowe
5 lat temu
I Care a Lot zapowiada się świetnie, no i fajnie zobaczyć Pike w kolejnej, na co się zapowiada, efek …W: Newsy filmowe
5 lat temu
Cytat z Szaman data Styczeń 14, 2021, 18:38
Wygląda bardzo standardowo
Raczej kurewsko nieciekawie …W: Newsy filmowe
5 lat temu
Tutaj o tym rozmawiamy:
http://boxoffice-bozg.pl/forum/topic/hyde-park/?part=26#postid-2760W: Newsy filmowe
5 lat temu
Nie przekonuje mnie taka odpowiedź, poza tym sprytnie wykorzystał dzieci co już samo w sobie jest do …W: Hyde Park
5 lat temu
5 lat temu
Cytat z Szaman data Styczeń 13, 2021, 20:20
A, nie dałem w końcu linka. Ależ to jest woda na młyn d …W: Hyde Park
5 lat temu
Jak macie odwagę to poczytajcie na twitterze prywatne wiadomości które rzekomo wysyłał na Instagrami …W: Hyde Park
5 lat temu
Cytat z Szaman data Styczeń 12, 2021, 18:49
Domyślałem się, że Świadkowie Jehowy to niezbyt zdrowa …W: Hyde Park
5 lat temu
Premiery na Disney+ są co tydzień, niezależnie od tego jak dawno w USA dostępny jest już cały sezon, …W: Opinie o serialach
5 lat temu
Przede wszystkim sam projekt jest jakiś taki, nie wiem, nieciekawy?
Ja zresztą podejrzewam że to …W: Newsy filmowe
5 lat temu
A jak głupim trzeba być by relacjonować na żywo szturm na Kapitol na swoim profilu na fejsie? 🙂
…W: Hyde Park
5 lat temu
Ja z kolei przy okazji kasowania ocen trafiłem na całe mnóstwo chociażby 1 i 2 którym sam się dziwił …W: Hyde Park
5 lat temu
Macie jakieś noworoczne postanowienia filmowe?
Ja mam jedno, które już wprowadziłem w życie (a do …W: Hyde Park
5 lat temu