Nawigacja po forum
Logowanie aby założyć posty i tematy.
Historia wpisów: Mierzwiak
Pominąłeś znacznie ciekawsze rocznice 😉
https://etcanada.com/photos/720096/30-movies-celebrating …W: Hyde Park
5 lat temu
Death to 2020
Mam już po dziurki w nosie powtarzania jaki to straszny był 2020 rok (tak, dostaliś …W: Opinie o filmach
5 lat temu
Cytat z robgordon data Styczeń 1, 2021, 12:28
Reminiscence z Hugh Jackmanem i Rebeccą Ferguson
Pro …W: Newsy filmowe
5 lat temu
Nie układam list bo nie tyle za mało widziałem co poziom tego co widziałem jest zbyt niski by na sił …W: Hyde Park
5 lat temu
Cytat z Szaman data Grudzień 28, 2020, 21:51
Wszyscy moi przyjaciele nie żyją (2020)
Pod względe …W: Opinie o filmach
5 lat temu
Od początku rewelacje Fishera brzmiały dla mnie jak taki attention whoring trochę, jakieś sugestie, …W: Flash
5 lat temu
Ano ciężkie czasy, gdyby Disney+ był w Polsce nie byłoby problemu, a tak odpokutuję winy kupując za …W: Opinie o filmach
5 lat temu
Najdrożej i najlepiej w tym filmie wygląda sekwencja otwierająca, natomiast na co wydano aż tyle - t …W: Wonder Woman
5 lat temu
TENET ze swoim trzecim aktem przypomniał mi o drugiej części Transformers, tymczasem właśnie uświado …W: Wonder Woman
5 lat temu
A pamiętacie dawne przecieki od Grace mówiące o tym, że rzekomo dokrętkami chcą sprawić by ten film …W: Wonder Woman
5 lat temu
Mówi też, stosunkowo wcześnie, że jest "osobowością telewizyjną", to był moment w którym o …W: Wonder Woman
5 lat temu
Ja w ogóle nie rozumiem postaci Lorda. Tak, film wykłada że on chciałby WIĘCEJ!, dostajemy nawet min …W: Wonder Woman
5 lat temu
No tak, ten motyw związany ze Stevem jest w najlepszym wypadku dziwaczny, gdyby chcieli iść w full k …W: Wonder Woman
5 lat temu
Dla mnie również rozczarowanie, może nie nazwałbym filmu żenadą, ale są tu pomysły czy momenty które …W: Wonder Woman
5 lat temu
5 lat temu
Mnie zastanawia jedno - po co wracają aż tak daleko. Jakoś nie przekonuje mnie idea, że w 2049 roku …W: Opinie o filmach
5 lat temu
To uważaj, czekają Cię:
1) Absolutnie idiotyczna decyzja dwójki bohaterów,
2) twist dzięki któ …W: Opinie o filmach
5 lat temu
https://www.hollywoodreporter.com/news/china-producer-on-netflixs-three-body-problem-poisoned-in-all …W: Newsy filmowe
5 lat temu
Tytuł filmu to Best Picture Cheery?
Czy tylko Cherry, ale juz wiedzą że będzie Oscar dla najlepsz …W: Newsy filmowe
5 lat temu
Wszystkiego najlepszego (w tym filmowego), dużo zdrowia i tak po prostu spokoju w tych dziwnych czas …W: Hyde Park
5 lat temu
Cytat z Szaman data Grudzień 23, 2020, 14:47
Ostatnio były zdjęcia z doniesieniem, że Chalamet właś …W: Newsy filmowe
5 lat temu
Zignoruje wszystko po dwójce? Czy od razu po jedynce? 🙂
Fatalny pomysł, ale idealnie wpisuje się …W: Newsy filmowe
5 lat temu
To akurat pochodzi z mojego ulubionego kanału na YT z kategorii "Co ja pacze" 🙂
https: …W: Hyde Park
5 lat temu
Co nie zmienia faktu że jest twarzą groźnej sekty wokół której jest tyle smrodu, że głowa boli. Napr …W: Newsy filmowe
5 lat temu
Jak tylko zobaczyłem słowa "In audio released from the UK set of Mission Impossible 7, Tom Crui …W: Newsy filmowe
5 lat temu
W: Spider-Man
5 lat temu
Byłbym za gdyby nie wycięto jej z TASM2, ale w tej sytuacji nie uważam by był to dobry pomysł.W: Spider-Man
5 lat temu
No to u mnie odwrotnie, czekam bardzo bo raz że Patty, a dwa - uwielbiam bitwy kosmiczne w tej serii …W: Star Wars
5 lat temu
5 lat temu
Tytuł trzeciego Ant-Mana sugeruje że może w końcu doczekam się tego, na co liczyłem już przy okazji …W: Newsy filmowe
5 lat temu
The Falcon and the Winter Soldier nie był na liście oczekiwanych przeze mnie seriali, ale chętnie zo …W: Opinie o serialach
5 lat temu
Cytat z Marek Pilarski data Grudzień 11, 2020, 01:15
Chyba nie, bo Spider-Man 3 to jednak film Sony …W: Newsy filmowe
5 lat temu
Cytat z Marek Pilarski data Grudzień 11, 2020, 01:10
Po przerwie Disney Animation, Pixar i... Marve …W: Newsy filmowe
5 lat temu
Kenobi spotkał się już z Maulem na Tatooine i ostatecznie go pokonał (to był ich czwarty pojedynek, …W: Opinie o serialach
5 lat temu
Zabawne bo akurat dzisiaj (no, technicznie rzecz biorąc wczoraj) powtarzałem Zemstę Sithów (to eleme …W: Opinie o serialach
5 lat temu
Wow, no i to jest news!
Ciekawe że po nakręceniu niskobudżetowego, oscarowego dramatu Monster Pat …W: Newsy filmowe
5 lat temu
Cytat z Szaman data Grudzień 10, 2020, 23:09
Dziwna nazwa, trochę kojarzy się z platformą Starz, tr …W: Newsy filmowe
5 lat temu
Cytat z Kuba data Grudzień 9, 2020, 18:39
Nie umiem sobie nawet wyobrazić jaki hype musza czuć ludz …W: Spider-Man
5 lat temu
Na tym etapie to już raczej koncert życzeń i wyliczanka postaci które ludzie najchętniej znowu by zo …W: Spider-Man
5 lat temu
Cytat z Kuba data Grudzień 9, 2020, 14:02
Swoją droga jaki tytuł obstawiacie
Spider man: Spider …W: Spider-Man
5 lat temu