Nawigacja po forum
Logowanie aby założyć posty i tematy.
Historia wpisów: Mierzwiak
Cytat z Szaman data Luty 9, 2021, 23:05
Czyli Predatora pokona 15-letnia dziewczynka uzbrojona w łu …W: Newsy filmowe
5 lat temu
Klasykiem jest Marion Cotillard zapewniająca że na pewno nie gra Talii tylko jakąś nudziarę z rady n …W: Spider-Man
5 lat temu
Skoro nawet Zakonnicę z uniwersum The Conjuring tu wcisnęli to zaczynam rozumieć skąd te 4 godziny.W: Newsy filmowe
5 lat temu
Ciekawe. Miałem sprawdzić o co chodzi w komiksie Sandcastle; w zależności od miejsca piszą że film j …W: Newsy filmowe
5 lat temu
Cytat z Kuba data Luty 7, 2021, 12:47
...co doprowadzi do wydarzeń w kolejnych filmach i np wyjaśni …W: Opinie o serialach
5 lat temu
@juby
O kim mówiono "Nowy Tarantino" gdy Quentin miał na koncie dwa filmy? 🙂
Mówię t …W: Opinie o filmach
5 lat temu
Cytat z Juby data Luty 7, 2021, 12:11
"I zgadzam się, że Zendaya jest do tej roli za młoda.&qu …W: Opinie o filmach
5 lat temu
Mi nie daje spokoju [spoiler]ten Peters i nie jestem wcale taki pewny że to Quicksilver z foX-Menów, …W: Opinie o serialach
5 lat temu
Dla mnie ten brak autentyczności podkreślają właśnie czarno-białe zdjęcia. Nie widzę powodu dla któr …W: Opinie o filmach
5 lat temu
Malcolm & Marie
@szaman widzę daleki od zachwytów, mi z z kolei bardzo się podobało, ale też …W: Opinie o filmach
5 lat temu
Cytat z Marek Pilarski data Luty 6, 2021, 17:02
Wybiera się ktoś może koncert The Weeknd 7 listopad …W: Hyde Park
5 lat temu
O tak, wspaniała rzecz. Jakimś cudem, choć kotara iluzji opadła i wiemy co się dzieje za kulisami, s …W: Opinie o serialach
5 lat temu
Kolejna czarno-biała nowość w ofercie Netfliksa:
https://twitter.com/NetflixFilm/status/135715640 …W: Newsy filmowe
5 lat temu
Cieszą mnie wszystkie nominacje dla Promising Young Woman, dla Seyfried, Davis, Odoma Jr. i za wspan …W: Festiwale i nagrody filmowe
5 lat temu
Cytat z Marek Pilarski data Luty 2, 2021, 22:25
Teraz w tym miejscu jest budowane "centrum prz …W: Hyde Park
5 lat temu
Cytat z Szaman data Luty 1, 2021, 17:25
Czy może mylę się co do tego czym jest Hamilton na Disney P …W: Festiwale i nagrody filmowe
5 lat temu
Swoją drogą oglądam właśnie serial Sense8 sióstr Wachowskich (jak na razie jestem zachwycony) i chyb …W: Matrix
5 lat temu
5 lat temu
Cytat z Marek Pilarski data Styczeń 30, 2021, 15:33
https://www.instagram.com/ustrzelone_telefonem/ …W: Hyde Park
5 lat temu
Na pewno chcę obejrzeć Annie Hall, jak polecicie jeszcze jakiś ścisły Top 3-5 to czemu nie 🙂W: Opinie o filmach
5 lat temu
Letterboxd mówi mi że widziałem tylko (?) 31% filmografii WA - na screenie poniżej to te przygaszone …W: Opinie o filmach
5 lat temu
Teorie zostawiam innym, ale tym razem mam coś od siebie 🙂
Obstawiam że działania Wandy doprowadz …W: Opinie o serialach
5 lat temu
5 lat temu
Nie szukam ani na nic sam nie trafiłem, ale uważajcie, wyciekły ogromne spoilery z przyszłych odcink …W: Opinie o serialach
5 lat temu
Zastanawiam się tylko na ile dobrą decyzją będzie porzucenie found footage, między którym a tytułem …W: Newsy filmowe
5 lat temu
A Rainy Day in New York
Dokonałem ostatnio pogromu na swojej netfliksowej liście, zostawiając tyl …W: Opinie o filmach
5 lat temu
Cloverfield wraca z bezpośrednim sequelem oryginalnego filmu, ponoć tym razem już nie w konwencji fo …W: Newsy filmowe
5 lat temu
Cytat z Ernest Kubica data Styczeń 29, 2021, 23:17
A ma ktoś pojęcie co ma takiego magicznego Sams …W: Hyde Park
5 lat temu
Czarny, ubrany w to etui:
https://m.euro.com.pl/etui-do-telefonow/samsung-etui-m31s-cover-czarne- …W: Hyde Park
5 lat temu
5 lat temu
I jeszcze:
Była dziewczyna Hammera, ta której rzekomo wyciął nożem "A" na podbrzuszu. O …W: Hyde Park
5 lat temu
Celne spostrzeżenie z tymi zabawkami! Moją uwagę zwróciło jeszcze to, że Soul łączy w sobie jakby dw …W: Opinie o filmach
5 lat temu
Ten moment o którym wspomniał Szaman zmiótł mnie z kanapy. Nagły, niespodziewany i niepokojący, a pr …W: Opinie o serialach
5 lat temu
Cytat z Szaman data Styczeń 25, 2021, 20:49
Waham się między 8 a 9 dla Soul. Zupełnie zaskoczyło mn …W: Opinie o filmach
5 lat temu
Cytat z Szaman data Styczeń 29, 2021, 18:54
Natomiast chciałbym aby sprawa zagadki posuwała się d …W: Opinie o serialach
5 lat temu
@szaman nie doceniasz stopniowego budowania tajemnicy, rozbudowania postaci Wandy (na co niestety w …W: Opinie o serialach
5 lat temu
Heh, a miałem ściągać w 4K HDR, ale jak tu się oprzeć jakości oferowanej przez HBO Go?! 🙂
Cytat z …W: Newsy filmowe
5 lat temu
5 lat temu
5 lat temu