Nawigacja po forum
Logowanie aby założyć posty i tematy.
Historia wpisów: Marek Pilarski
Serial się skończył, może dlatego. Ale ostatnie trzy sezony mają 100% na RT, więc chyba jednak bardz …W: Opinie o serialach
5 lat temu
A tegoroczne rozdanie nagród Emmy znane jest także jako "The Schitt's Creek and HBO Show&q …W: Opinie o serialach
5 lat temu
Grace znów miała rację. W tym momencie można już chyba uznać, że jej źródła są legitne. 😛W: Opinie o serialach
5 lat temu
@alien_k - jak oglądasz AppleTV+? Masz urządzenie Apple? Bo ja muszę na przeglądarce internetowej, b …W: Opinie o serialach
5 lat temu
To, albo "Replay". Coś mi się obiło o uszy, że ktoś doszukał się w tym teledysku nawiązani …W: Hyde Park
5 lat temu
Cytat z Marek Pilarski data Wrzesień 19, 2020, 16:59
Obejrzałem jeden odcinek, a że zapomniałem anu …W: Opinie o serialach
5 lat temu
Ale w sumie teraz nie wiem, czy gramy do tej samej bramki, czy nie, jeżeli chodzi o wybór Tatiany. J …W: Opinie o serialach
5 lat temu
Grace już od jakiegoś czasu, powołując się na swoje źródła, twierdzi, że póki co ma się pojawiać jak …W: Newsy filmowe
5 lat temu
A Tatiana zaliczyła ostatnio podobno bardzo dobry występ na drugim planie w Perry Mason (nie widział …W: Opinie o serialach
5 lat temu
No i do głównej roli w Mandalorianie wzięli Pedro Pascala, który do tej pory najbardziej znany był z …W: Opinie o serialach
5 lat temu
Dobra, przejrzałem szybko, jak prezentuje się sytuacja na wieczornych seansach w Opolu dzisiaj. No i …W: BO Polska
5 lat temu
Mulan zaliczyła wczoraj ponad 80-procentowy spadek w porównaniu do poprzedniego piątku w chińskich k …W: [ARCHIWUM] BO Świat
5 lat temu
Hardy był moim kandydatem kilka lat temu, teraz widziałbym też kogoś młodszego w tej roli, choć w su …W: Newsy filmowe
5 lat temu
Wracają do Tatiany... naprawdę nie wiem, kogo spodziewaliście się w tej roli. Tatianę widziałem w je …W: Opinie o serialach
5 lat temu
Obejrzałem jeden odcinek, a że zapomniałem anulować subskrypcję, to przez dwa tygodnie mogę jeszcze …W: Opinie o serialach
5 lat temu
Dziwne. Podobno planują stworzyć coś w uniwersum Harry'ego Pottera dla HBOMax, ale póki co wstr …W: Hyde Park
5 lat temu
5 lat temu
Znaki na niebie? ;P
https://twitter.com/GraceRandolph/status/1307017926478884865?s=20
W: Newsy filmowe
5 lat temu
Nowy teledysk Gagi, mocno filmowo, bo reżyseruje Tarsem Singh, a całość nawiązuje do radzieckiego fi …W: Hyde Park
5 lat temu
Lee Isaac Chung, reżyser Minari, jednego z najlepiej ocenionych filmów na tegorocznym Sundance, popr …W: Newsy filmowe
5 lat temu
5 lat temu
Tyle że to jednak postać, która zacznie na małym ekranie. Nie pamiętam teraz, czy jakieś inne serial …W: Opinie o serialach
5 lat temu
Wrzucam, bo trochę czasu mi to zajęło, ale są też różne tabelki z różnymi liczbami, np. najlepsze ot …W: BO Polska
5 lat temu
Wcześniej nie była chyba wiązana z tym tytułem, a w spekulacjach pojawiały się inne nazwiska, np. Al …W: Opinie o serialach
5 lat temu
Właśnie wczoraj na forum Insidekino czytałem, że przyspieszyli o miesiąc niemiecką premierę Krudów 2 …W: Newsy filmowe
5 lat temu
5 lat temu
Czas na kolejny dziwny filmik, zwiastun "Bożego Ciała" z niemieckim dubbingiem.
https:/ …W: Hyde Park
5 lat temu
5 lat temu
Wracamy do typowania tytułów biografii muzyków? Nie pamiętam, czy temu filmowi wytypowaliśmy tytuł j …W: Newsy filmowe
5 lat temu
3. No i nie wiadomo, czy ten ewentualny problem nie został już rozwiązany i wszyscy się tam znów koc …W: Opinie o serialach
5 lat temu
Nasz młodszy kolega Paul Rudd zachęca milenialsów do noszenia masek. 🙂
https://twitter.com/NYGov …W: Hyde Park
5 lat temu
Jest zwiastun Mandaloriana 2. A Grace zapowiedziała, że dzisiaj zdradzi, o co chodzi z tym drugim se …W: Opinie o serialach
5 lat temu
5 lat temu
5 lat temu
5 lat temu
Czyli wychodzi na to, że w trzy dni przed tygodniem TENET zarobił tylko $9,4 mln.W: BO Ameryka i reszta świata
5 lat temu
To by było chyba na tyle, jeżeli chodzi o oscarowe szanse Ammonite.
https://www.rottentomatoes.co …W: Festiwale i nagrody filmowe
5 lat temu
1. Film SF/horror (bez ekranizacji komiksów): Park Jurajski
2. Ekranizacja komiksów: Mroczny Rycerz …W: Hyde Park
5 lat temu
Dobra, myślę, że Tenet zarobi w drugi weekend jakieś $9-10 mln., co będzie oznaczało spadek o jakieś …W: BO Ameryka i reszta świata
5 lat temu
Cytat z Szaman data Wrzesień 12, 2020, 15:15
Cytat z robgordon data Wrzesień 12, 2020, 15:11
Nie …W: Hyde Park
5 lat temu
5 lat temu
Ciekawy jestem tego filmu, choć ostatni film Mundruczó (Księżyc Jowisza) był dla mnie strasznym gnio …W: Newsy filmowe
5 lat temu
5 lat temu